Yozgat///66

CADIARZUkizlar su avatar yazan yere birturlu resim koyamiyorum biriniz iyice tarif edin yapamiyorummmmmmmmm.

asenacım..canım..yüzme kursu eğer sayımız 15 üzerinde olursa .pazartesi başlii.diğer kurslara devam..sen nasılsın..evine geldinmi..a.s.

asenacığım ne olsun aynı birtanem iş,ev.ev,iş.monotonluk işte....okuyorum ben az yazdığıma bakmayın hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...Şeniz

asenacım..canım..yüzme kursu eğer sayımız 15 üzerinde olursa .pazartesi başlii.diğer kurslara devam..sen nasılsın..evine geldinmi..a.s.

kız yüzme kursunamı gidecen
benim küçük oğlumda yazın gidecek
bizde gelelim diyen komşulara
büyükler gidemez diyo
senin gideceni duymasın
laf aramızda sadece kendi öğrenmek istiyor küçük sıpasırnaşık şey​

evet canım .ama daha kesinleşmedi..senin ufaklık accuk gözü açıkmı..yerimseniben
ben sorgunun çavuşköyünden bütün hemşerilerime selam

oh oh maşallah kk'yı Sorgunlular bastıı..canım hoş geldin..a.s.

laydx hoşgeldin canım bizim mahallemizde çoktur senin köyünden ankara mamakta.inşallah sende beğenir ve izlersin siteyi....

günaydınlar hepinize şafak:21 diyarbakırdayız buğün canlarım, hafta sonu temizliiğe beşlıyorum haftayada kadın gelecek bahar temizliği için kociş gelmeden bitmeli temizlik sonra bol bol gezeceğim yurt dışına bile çıkacağız inşallah...hepinizi öpüyorum canlarım....

aaa kızıyorum ama dilberay anneme bile diyorum kulaklarını çınlattım bayağı bi....bana vakit bulamıyorsun yazmaya emmeeeeeee k.kulubüne bol bol vakit var aman kıskanmadım nidiyim bacııııııııı

selam kizlar sizi özleyen bir yozgatli var bacum kim derseniz ben fazla urayamiyorum kizlar hepinizi seviyorum yufkalara emmede güldüm haaaaaaa
valla aksam aksam baklava börek gibi geldi banaaaaayerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…