Yozgat///66

dilberay ne zaman kırıkkaleye gelse hava güzelken bozardı yağmur inerdi sinir olurdu ırmakta halı yıkamaya kalktıkta başımıza neler geldiydi jaliş anlatsana devamını senide gördüğüm yok burda yazdıklarını okuyorum ablam çok öptüm senide

asena yüzme nerdenmi çıktı
burda hanımlar birlik olup uygun fiyata ders aliiler bende yüzme öğrenmeyi çok istiidim.eşim çocuklar yüzüyoe ven kenarda oturup onlara bakıyorum..deniz olan bir şehirde'de bilmemek olmuyor..

asenaa sana aşkolsun gatmerler bazlamalar canımızı çektirdin...avcumu yaliim barii.:roflol:Şeniziyi geceler..

gunaydin ablam gunaydin kahvemi icene kadar yaziyim biraz birazdan kindergartene leyani goturecem gelince cok isim var kaynana 1 kac gun bizde kalacak temizlik filan .kiz ben hic hatirlayamadim irmak felan inan.

:çok üzgünüm:gunaydinnnn arkadaslar bugun 23 nisan kimlerin cocugu varsa kutlu olsun.kucuklum aklima geldi ben mutlaka her yil siir folklor ne olursa secilirdim .ne guzel di cocukluk heyecanlari hey gidi gunler heyyy bugunde yagmurlu hava insanin ici karariyor .turkiyede nasil havalar hanimlar.......bir avuc gonderinde o havadan icime cekiyim kizlar vatanin kiymetini bilin turkiyenin neresi olursa olsun o havayi solumak varya hicbir seye degismem.cok ozledim ahhhhhhhhhhh ah:teytey:

bende çarşamba pazarına yakınım sen kırıkkaledemi oturdun?

bende kekarken 3 ay filan oturduk sanayi bolgesinde birde hatirladigim ataturk parki vardi mahalleyi hatirlamicam carsiya yakin bir yerdi lale orda oturuyordu o bilir yigenimi alip zirt birt o parka giderdim oglanlar pesime takilirdi genclik iste aklima geldi de yazoyim dedim

evet atatürk parkı canım şimdi o park serseri mekanı oldu eskiden aile parkıydı şimdi çocukları götüremiyoruz maalesef:sm_confused:

TÜRK ÇOCUĞU DİYOR Kİ

Seneler kutlu bana,

Aylar umutlu bana.

Her an haykırıyorum :

Türk'üm ne mutlu bana.

Cesaretim candadır.

Şöhretim dört yandadır,

Benim bütün cevherim,

Nabzımdaki kandadır.

Tarihten eski yaşım, Harpte eğilmez başım, Toplar can yoldaşımdır, Silahlar arkadaşım.
İzmir benim, Van benim

Şeref benim, şan benim,

Kars, Erzurum, Erzincan,

Konya Ardahan benim.

Yurda nasıl doyarım?

Uğruna can koyarım,

Ona, bir yan bakanın,

Gözlerini oyarım.

Türk, dünyada bir tektir, Milletlere örnektir, Türklüğün meşalesi Asla sönmeyecektir

günydın kızlar,bu gun bayram,okullar tatil eşimde evde.
dilberay burada hava çok güzel.dediğin gibi Türkiyenin neresinde olursak olalım..vatanımızınher yeri güzel.sıcak Antalyadan sana sevgiler yolluyorum.gurbetlik zor bilirim benim ailemde hollandada.:teselli:buradan herkese kucak dolusu selamlar...Yozgatımın kızları nerdesiniz..Şeniz

dag cicegim sagol antalyanin sicagi icimi isitti birden sevgilerini aldim tesekkurler insallah antalyaya gelince tanisiriz .ablamla tanismissin galiba opuyorum canim.:a015:

gunaydin ablam gunaydin kahvemi icene kadar yaziyim biraz birazdan kindergartene leyani goturecem gelince cok isim var kaynana 1 kac gun bizde kalacak temizlik filan .kiz ben hic hatirlayamadim irmak felan inan.

aşkolsun nasıl hatırlamazsın fotoğrafları korsam siteye anımsarsında neyse...asiyah ankara cad. oturdum tek binası vardı eskiden üst katında 3,5 yıl oturdum eşimin memleketi orasıydı hemde ilk tayin yerimizdi
dilberay havuçsuyu iç hafızan yenilenir:içelim:

Günaydın bacılarıma...Dün tatildi ooh ev deydim bayılıyorum hafta içi evde olmaya...Babamla çarşıyo çıkıp gezdik baba kız...Güzel bir gündü ama ben yine dinlenemedim...müthiş bir yorgunluk var ne yapsam geçmiyor galiba havalardan...ASENAM çok canım çekti valla gözlemelerden...Ankaraya gelince isterim senden ona göre...DAĞÇİÇEĞİM bi tanem git valla yüzmeyede git herşeyede git bi dahamı geleceğiz dünyaya :))))öptüm hepinizi canlarım....

kızlar selamlar.. nasılsınız...Şeniz
yasemin tutmayın beniii ..:teytey:
Dağ çiçeğim canım,gülüm,bidenem hayırdır niye tutmasın yasemin,yoksammmmmmmmm Milli yüzücü oldunda hızınamı yetişilemiyor:roflol:
Canım kursa başladınmı?Hayat nasıl gidiyor?
Yasemin canım sen gel Ankara'ya gözlemenin lafımı olur gülüm.a.s.
Emoş hala yerleşemedinmi?
Lale nerelerdesin?
Asiyah,dilberay,edalı inşallah iyisinizdir.
Hoşca ve dostca kalın.sevgilerimle:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…