kiz ne antikasiniz giiiiiiiiiiii an acim nerden buluyonuz bu resimleri banada soyleyin:bbo:
bende sorgun/yozgatlıyım 11 senedir çankırıdayım konuyu açanlara teşekürler
seyda.selamlar.canım .nassın özlettin gendini yine .. yiğenlerime selam.öptüm alayınızı.. seyda rep konusunda şaka yapıyorsun.. yeme beni..:roflol:günaydinlar efemmm
nasilsin yasemin dag cicegim asenam ve öbür kizlar kizlar size bir sey soracam kizlardan biri rep istemis o nekiiii la ben bunca senedir burdayim hic bilmem o nekiiii
cahillime gülmeyin bak görürsemm
selam sevgili YOZGAT'lilar cok ozledim memleketimi yaaa bu senede gidemiycem maalesef ama seneye Allah izin verirse....... coook ozledim ama ben ya gercektensenağlama hepinize hemserinizden kucak dolusu sevgiler saygilar hanimlar ....)
gııııııızlar nörüyonuz günaydın hepinizeee
gııııııızlar nörüyonuz günaydın hepinizeee
bende sorgun/yozgatlıyım 11 senedir çankırıdayım konuyu açanlara teşekürler
şutarafagittigunaydin bacilarrr nasilsiniz? ben iyiyim biraz sitresliyim oglumun yarin dogum gunu birazdan hediyesini almaya gidicem davetli listesi kalabalik oldugu icin kosusturmadayim benden bukadar hepinizi saygiyla selamliyorum bayyyyy
şutarafagittigunaydin bacilarrr nasilsiniz? ben iyiyim biraz sitresliyim oglumun yarin dogum gunu birazdan hediyesini almaya gidicem davetli listesi kalabalik oldugu icin kosusturmadayim benden bukadar hepinizi saygiyla selamliyorum bayyyyy
çağlayanımın doğum gününü kutlar edepsiz sıpamın yanaklarından öperim teyzesi kurban olsun yarın ararım bacım,selen ve leyanıda öp yerime hepinizi seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?