Yozgat///66

kiz ne antikasiniz giiiiiiiiiiii an acim nerden buluyonuz bu resimleri banada soyleyin:bbo:

google den resimler (mesela dans resimleri )yazıp bakıyosun beğendiğin resme sağ tıklatıp resmi farklı kaydediyosun bilgisayarına yükleniyor

Son düzenleme:
selam sevgili YOZGAT'lilar cok ozledim memleketimi yaaa bu senede gidemiycem maalesef ama seneye Allah izin verirse....... coook ozledim ama ben ya gercektensenağlama hepinize hemserinizden kucak dolusu sevgiler saygilar hanimlar ....)

günaydinlar efemmm
nasilsin yasemin dag cicegim asenam ve öbür kizlar kizlar size bir sey soracam kizlardan biri rep istemis o nekiiii la ben bunca senedir burdayim hic bilmem o nekiiii
cahillime gülmeyin bak görürsemm
seyda.selamlar.canım .nassın özlettin gendini yine .. yiğenlerime selam.öptüm alayınızı.. seyda rep konusunda şaka yapıyorsun.. yeme beni..:roflol:
selam sevgili YOZGAT'lilar cok ozledim memleketimi yaaa bu senede gidemiycem maalesef ama seneye Allah izin verirse....... coook ozledim ama ben ya gercektensenağlama hepinize hemserinizden kucak dolusu sevgiler saygilar hanimlar ....)

nerelerdesin kaçak ..seni tekrar görmek çok güzel..Şeniz..

yaseminim.hadı gözün aydın olsun.. azkalmış geçmez dediğimiz gün geçti...
asenam.. emoşum,portakalım.asiyah.çılgınım.lalecim .dilberay.selamlar..Şeniz hepinizi..

şutarafagittigunaydin bacilarrr nasilsiniz? ben iyiyim biraz sitresliyim oglumun yarin dogum gunu birazdan hediyesini almaya gidicem davetli listesi kalabalik oldugu icin kosusturmadayim benden bukadar hepinizi saygiyla selamliyorum bayyyyy

slm kızlar. nasılsınız.ben iyiyim çok şükür. iş güç uğraşıp druruyorum.

şutarafagittigunaydin bacilarrr nasilsiniz? ben iyiyim biraz sitresliyim oglumun yarin dogum gunu birazdan hediyesini almaya gidicem davetli listesi kalabalik oldugu icin kosusturmadayim benden bukadar hepinizi saygiyla selamliyorum bayyyyy

dilberay slm canım. oğluna nice güzel yaşlar diliyorum. allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin. hepimizin çocuklarına inşalllaha.s.

canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı yaşlara inşallah aha buda pastası ben yaptımŞeniz

canım kolay gelsin...oğluna uzun ve sağlıklı ömürler inşallah..Şeniz

canlarim benim yozgatli bacilarim hepinize cok tesekkur ediyorum hepimizin cocuklarimizla allahim saglikli sihhatli yasamak kismet etsin tekrar tesekkurler.Şeniz

çağlayanımın doğum gününü kutlar edepsiz sıpamın yanaklarından öperim teyzesi kurban olsun yarın ararım bacım,selen ve leyanıda öp yerime hepinizi seviyorum...

Dilberciğim,oğluna sağlıklı,başarılı,mutlu ve hayırlı uzun ömürler dilerim.

çağlayanımın doğum gününü kutlar edepsiz sıpamın yanaklarından öperim teyzesi kurban olsun yarın ararım bacım,selen ve leyanıda öp yerime hepinizi seviyorum...

canim ablam sagol bende seni opuyorum .ayrica kayaninda dogum gununu kutluyorum sms.yazarim.senağlama

Günaydın kızlarr sabahları erken kalkmak çok güzell.yaseminim seni çok ösledim.bir türlü karşılaşamadık..bu gün seni yakalıycam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…