Yozgat///66

kizlar kimin aklina gelir dikkat isaretinin önüne yufka koymayi tabiki bir yozgatlinin inanki görünce daha gülüyorum

Şeydam bende hala gülüyorum.

Bacılarım bugün pikniğemi gittiniz ne siyahım ve şeydam dışında kimseler uğramamış, hepinize iyi geceler ve mutlu haftalar.

Yozgatımın güzelleri..yuvanızdan huzur bedeninizden sıhhat eksilmesin..
anam bu aralar bir yoğunum annatamam .yoksa beni bilen bilir saatlerce kalır ve yazardım..alayınızı kemiklerinizi kırana kadar sıkar yanaklarınızdan öperim..asena giri dönmene sevindim..yaseminim nirdesin bacım..Şeniz.

Burdayım canım benim biraz önce geldim işe kahvaltı yapıyorum...ŞAFAK: 18 buğün Çanakkaledeyiz canlarım...nihayet 10 lara düştük saya saya bi hal oldum inanın rakamlardan midem bulanıyor artık...hepinizi kocaman öptüm....

bende sorgun/yozgatlıyım 11 senedir çankırıdayım konuyu açanlara teşekürler

günaydın yozgatın güzelleri güzel mutlu sağlıklı bir hafta dileğiyle hadi yeni haftaya dans ederek girelim:teytey::dance:

günaydinlar efemmm
nasilsin yasemin dag cicegim asenam ve öbür kizlar kizlar size bir sey soracam kizlardan biri rep istemis o nekiiii la ben bunca senedir burdayim hic bilmem o nekiiii
cahillime gülmeyin bak görürsemmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…