Yozgat///66

evet gurbetlik cok zor turkiyenin kiymetini bilin bizim ulkemiz gibi yok ama neyaparsin ben 12 yildir burdayim 3 cocum var evliyim 33 yasindayi buraya ankaradan geldim lale.nin kizkardesiyim ablam bi hosgeldin bile demedi uzuldum braz ilk merhabayi senden aldim mutlu ettin beni bende seni tanimak isterim.

hoşgeldin dilberay. umarım iyi vakit geçirirsin forumda

selam kızlar ben 3 oldu taşınalı çooook yorgunum.görümcemdeyim bizim net daha bağlanmadı.dilberay bende bsorgunluyum hoşgeldin.hepinizi öperim canlar...

kızlarrrrrrrrr bu dilberay benim 33 yıllık bacım utanmıyoda bide demezmi ablam hoşgeldin demedi die aa sen kendini tanıtmazsan ne bileyim birde aylardır dil döküyorum gel bizim kulube üye ol die ve bana haber vermiyo cadı ahancık ben bunun küççüklüğünü bilirim kara şişko şey büyümüşte dilberay olmuş dün amannnn buda neymiş dilberay isimmi bulamamış dedim oda benim bacı çıktı vay vay

günaydın canlarım, şafak:24 erzincandayız buğün....DİLBERAY hoş geldin bacım aramıza...ASENAM ablacığım kayıpsın yine özlettin kendini, EMOŞUM güle güle otur yeni evinde, DAĞÇİÇEĞİM bidenem ne güzel yazmışsın öyle canım desteğin için çok sağol...hepinizi öptüm kızlar...

slm günaydın dilberey, ben burdayım. ama kimsenin bana slm verdiği falan yok yabenneyaptımki
çok üzülüyom amaaaaa:çok üzgünüm:

Dünyanın en en has hatunları nasılsınız canlarıma.s...ben koşturmaca içerisindeyim..bacınızı tutana aşkolsun..:dance:yüzme kursuna yazıldım haftaya başlıyorum..cicilerimde hazır...yaza bu iş tamamdır...gacılar yüzerken ben artık kenardan kenardan bakmıycaam:sm_cool:birazdan gezmeye gideceğim günümüz var...alayınızı öpüyorum. canlarım ballarım..Şeniz

hay sen çok yaşa emi güldürdün beni ama haklısına.s.
dilberay sende hoşgeldin canıma.s.​

Deneme deneme deneme..

Tüm görümcelerime sevgiler..Sayfada hata var diye geldim hem selam veriyim dedim bakıyım hata var mı dedim..
Sizi seviyorum:)))

dilberay;2577738]merhaba ben sorgun sarihacili koyundenim tesekkur ederim tanismak istedigin icin

dilberaycığım hoşgeldin,a.s.bende Akdağmadenliyim,Ankara'da ikamet ediyorum.

yasemin-66günaydın canlarım, şafak:24 erzincandayız buğün....DİLBERAY hoş geldin bacım aramıza...ASENAM ablacığım kayıpsın yine özlettin kendini, EMOŞUM güle güle otur yeni evinde, DAĞÇİÇEĞİM bidenem ne güzel yazmışsın öyle canım desteğin için çok sağol...hepinizi öptüm kızlar...
Yaseminim canım pek fırsatım olmuyo,bi bakıp çıkıyom tam yazacam birisi çağırıyo kalıyo yazamıyom.Şafak 24 ay ne güzel ya canım senin adına çok seviniyorum.:1hug:

Bilgehancığım, canım bizler seni görürüz,canını sıkma bidenem:teselli::1hug:

Dağ Çiçeğim;Dünyanın en en has hatunları nasılsınız canlarıma.s...ben koşturmaca içerisindeyim..bacınızı tutana aşkolsun..:dance:yüzme kursuna yazıldım haftaya başlıyorum..cicilerimde hazır...yaza bu iş tamamdır...gacılar yüzerken ben artık kenardan kenardan bakmıycaam birazdan gezmeye gideceğim günümüz var...alayınızı öpüyorum. canlarım ballarım.

Dağçiçeğim bacım bidenem yüzme eksikti şimdi tamamlandı,bacım noluyoz anlamadım ne yüzmesi otur evinde herkesler yüzerken sen kenardan kıyıdan bakıver:roflol:Bende mi gitsem yüzme kursuna,bak beni heveslendirdin bacım,hersene ertelerim yüzme kursunu olmaz bu sene bende öğrenecem seni kıskandım bacım.:roflol:

Bacılarım canlarım ben bugün annemlerdeydim,annemlerin evi müstakil bahçe içinde ve tandırları var.Patatesli,peynirli,ıspanaklı,sucuklu börekler yaptık,sonra bazlama,gatmer de yaptık,çaylar, kolalar,ayranlar,şalgamlar vardı ama benim boğazımdan sizsiz geçmedi bacılarım.Haaaaaaaaaaaaa annemin gözü ameliyatlı ya bizim gelin Allah razı olsun çok iyidir o yaptı bende pişirdim ilk defa böyle pişirdim ama becerdim.Canınız çekmedi demi kızlar.:roflol:Ne bereketli hamurmuş gelene geçene börekler dağıttık,yolladık ama benim bacaklarımda sacın sıcaklığından kızardı
Hepinizi çooooooooookkkkkkkkkkk öptüm.:1hug:

ay walla canım çekti
bende yarın tavada yapıyım bari
sacın yerini tutmaz ama neyse:sm_confused:
pazardanda yeşillik alırım:içelim:
hadi buyrun yarın bendesiniz kızlaaaar:içelim:a.s.​

benimde canım çekti asiyah cumartesi pazarını kaçırmazdım evimin önüne kurulurdu kırıkkalede oturduğumda orayada sevgiler canım çok sevdiğim bir arkadaşım var hala orada ırmağın kenarına giderdik hgüneş göz kırpınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…