Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deneme deneme bizde ,hatta bende seni sefiyorummm..yine gel..deneme deneme.Deneme deneme deneme..
Tüm görümcelerime sevgiler..Sayfada hata var diye geldim hem selam veriyim dedim bakıyım hata var mı dedim..
Sizi seviyorum:)))
dilberay;2577738]merhaba ben sorgun sarihacili koyundenim tesekkur ederim tanismak istedigin icin
dilberaycığım hoşgeldin,a.s.bende Akdağmadenliyim,Ankara'da ikamet ediyorum.
yasemin-66günaydın canlarım, şafak:24 erzincandayız buğün....DİLBERAY hoş geldin bacım aramıza...ASENAM ablacığım kayıpsın yine özlettin kendini, EMOŞUM güle güle otur yeni evinde, DAĞÇİÇEĞİM bidenem ne güzel yazmışsın öyle canım desteğin için çok sağol...hepinizi öptüm kızlar...
Yaseminim canım pek fırsatım olmuyo,bi bakıp çıkıyom tam yazacam birisi çağırıyo kalıyo yazamıyom.Şafak 24 ay ne güzel ya canım senin adına çok seviniyorum.
Bilgehancığım, canım bizler seni görürüz,canını sıkma bidenem
Dağ Çiçeğim;Dünyanın en en has hatunları nasılsınız canlarıma.s...ben koşturmaca içerisindeyim..bacınızı tutana aşkolsun..:dance:yüzme kursuna yazıldım haftaya başlıyorum..cicilerimde hazır...yaza bu iş tamamdır...gacılar yüzerken ben artık kenardan kenardan bakmıycaam birazdan gezmeye gideceğim günümüz var...alayınızı öpüyorum. canlarım ballarım.
Dağçiçeğim bacım bidenem yüzme eksikti şimdi tamamlandı,bacım noluyoz anlamadım ne yüzmesi otur evinde herkesler yüzerken sen kenardan kıyıdan bakıver:roflol:Bende mi gitsem yüzme kursuna,bak beni heveslendirdin bacım,hersene ertelerim yüzme kursunu olmaz bu sene bende öğrenecem seni kıskandım bacım.
Bacılarım canlarım ben bugün annemlerdeydim,annemlerin evi müstakil bahçe içinde ve tandırları var.Patatesli,peynirli,ıspanaklı,sucuklu börekler yaptık,sonra bazlama,gatmer de yaptık,çaylar, kolalar,ayranlar,şalgamlar vardı ama benim boğazımdan sizsiz geçmedi bacılarım.Haaaaaaaaaaaaa annemin gözü ameliyatlı ya bizim gelin Allah razı olsun çok iyidir o yaptı bende pişirdim ilk defa böyle pişirdim ama becerdim.Canınız çekmedi demi kızlar.:roflol:Ne bereketli hamurmuş gelene geçene börekler dağıttık,yolladık ama benim bacaklarımda sacın sıcaklığından kızardı
Hepinizi çooooooooookkkkkkkkkkk öptüm.
dilberay ne zaman kırıkkaleye gelse hava güzelken bozardı yağmur inerdi sinir olurdu ırmakta halı yıkamaya kalktıkta başımıza neler geldiydi jaliş anlatsana devamını senide gördüğüm yok burda yazdıklarını okuyorum ablam çok öptüm senide
bende çarşamba pazarına yakınım sen kırıkkaledemi oturdun?
bende kekarken 3 ay filan oturduk sanayi bolgesinde birde hatirladigim ataturk parki vardi mahalleyi hatirlamicam carsiya yakin bir yerdi lale orda oturuyordu o bilir yigenimi alip zirt birt o parka giderdim oglanlar pesime takilirdi genclik iste aklima geldi de yazoyim dedim
:çok üzgünüm:gunaydinnnn arkadaslar bugun 23 nisan kimlerin cocugu varsa kutlu olsun.kucuklum aklima geldi ben mutlaka her yil siir folklor ne olursa secilirdim .ne guzel di cocukluk heyecanlari hey gidi gunler heyyy bugunde yagmurlu hava insanin ici karariyor .turkiyede nasil havalar hanimlar.......bir avuc gonderinde o havadan icime cekiyim kizlar vatanin kiymetini bilin turkiyenin neresi olursa olsun o havayi solumak varya hicbir seye degismem.cok ozledim ahhhhhhhhhhh ah:teytey:
gunaydin ablam gunaydin kahvemi icene kadar yaziyim biraz birazdan kindergartene leyani goturecem gelince cok isim var kaynana 1 kac gun bizde kalacak temizlik filan .kiz ben hic hatirlayamadim irmak felan inan.
Dağ çiçeğim canım,gülüm,bidenem hayırdır niye tutmasın yasemin,yoksammmmmmmmm Milli yüzücü oldunda hızınamı yetişilemiyor:roflol:kızlar selamlar.. nasılsınız...Şeniz
yasemin tutmayın beniii ..:teytey: