eşim işi nedeni ile haftada düzenli olarak 3-4-5 gün şehir dışında. Eve her dönüşünde gece 1-2 gibi dönüyor. Eşimin eve gece yarısı gelmesini istemiyorum. Gerekirse ertesi sabah gelsin ama gece yarısı gelmesin.
Çünkü eskiden çok beklerdim çocuk uyuyunca çay demler beklerdim gelecek iki muhabbet edeceğiz diye . Ama o gelmezdi hiç bir zaman gelmedi erken . Erken dediğimde hani 11 gibi.
sayfalar geçmiş hepsini okuyamadım
ama sadece şuraya neden takıldığınızı anlamaya çalışıyorum
eşinizin haftada 3-5 dışarıda olması zorunlu mu
yani kendi işi elemanı göndermeyip kendi mi gidiyor, adamın işinin niteliği mi bu
eşim şehir dışına gittiğinde erken gelmeye çalışır oğlumuza zaman ayırmak için ama onun yatma saati geçti ise çok da acele etmez zira ben onun o gün şehir dışında olduğunu kabul edip hayatıma devam edecek yaştayım
adam 11 de gelse de 12-1 de gelse de gelip yatacak
nerede kalsın gece
sabah yeniden işe gideceğine göre gelmeli ve uyumalı
hani size dese ki "ille de beni bekle, yatma" kızmanızı anlarım ama "ille de beni bekle" demiyorsa da gece gelme sabah gel tribinizin ayağı yere basmıyor
ev işine gelince
siz şu an çalışmıyorsunuz anladığım kadarı ile
eşiniz zaten gece yarılarına kadar yok
ev işinin sizin üzerinizde olması olağan gibi
pandemi harici süreçlerde yardımcı ayarlayabilirsiniz
kızınız ve eşinizin kirlilerini etrafa atması tabii ki sorun ama onlardan diğer sorumluluklarına ek olarak sizin kadar temizlik beklemeniz makul değil
yani 15 yaşındaki kızınızın okulu, dersi eşinizin işi var
sizin de küçük çocuğunuz var ve ev işlerinin çoğu da aslında o bakıma dahil
yazdığınız işler evet abartılı değil ama sizi bunaltmış
örneğin yemeği kızınız seçsin ve yardım etsin mesela yani kendine ayrı yapabiliyorsa herkese o yaptığından yapsın ya da siz yaparken yardım etsin
ben anne miyim doğurmasaydın cümlesi de bana yaşı gereği çok olağan geldi yahut şikayet ediyorsan yapma cümlesi
kinlenmeyin, eminim onun hayatı da zordur
umarım seneye hayat normale döner çocuklar okula gider, sizin de ev düzeniniz daha ferah hale gelir