- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.909
İşte tek çocuk olsaydı diyoruz ama ikinciyi yaparken kızınıza sordunuz mu belki istemeyecekti. Yani ben size tamamen haksızsınız demiyorum. Ama biraz daha güzellikle anlatmaya çalışın. Benim annem şunu çok yaptı: Babamdan göremediği sevgiyi desteği tamamen benden ve kardeşlerimden bekledi. Hiç yapmamayı da doğru bulmuyorum. Ama dediğim gibi eşinizin ilgisizliği ve sizin yorgunluğunuz kızınıza yönelmenize neden oluyor.Evet kızım tek çocuk olsa yada bu kadar küçük kardeşi olmasa benim için ve onun için hiç biri sorun olmayacaktı. Ama şimdi küçük çocuk sürekli ilgi oyun istiyor . Büyük odasından çıkmak istemiyor . Mesela ben istiyorum ki ben temizlik yapayım o da kardeşini parka götürsün . Çok ısrar edince götürüyor ama sonra kardeşime ben bakıyorum diye söyleniyor
Eğer sitemle veya kızarak diyorsanız hoşuna gitmeyecektir ve bulunduğu dönem nedeniyle tam tersi etki edecek size hiç yardım etmeyecektir. Sizi ilk önce eşiniz anlayacak. Mutsuz anne ister istemez çocuklarına da mutsuzluk yansıtır. O dediklerini kızınız harfiyen bugünden itibaren yapsa da sizin içiniz huzurlu olmayacaktır. Evet bir miktar dinlenirsiniz. Ama eşinizin sorumsuzluğu devam edecek