- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Baba olmak için kan bağı mi gerekli yahu..o kızın babası sonuçta böyle bütün erkekleri sapik gibi dusuneceksek yorum yapmayalım o zaman ..bu zihniyete göre Türkiye'de öz, kan bağı olan babalar kendi evlatlarına taciz tecavüz oranı daha yüksek ...kan bağı olmayan babaya göre ..sizin zihniyetten yaklasirsak ...olaya böyle bakalım o haldeHayir tiyniyetle alakasi yok, yani o zihniyette biri olmasada cocuk adamin oz cocugu degilken anne nasil birakip gitsin adamin basina o cocugu.
Babası değil, çocuğun kendi babası var.Babasi değil mi kendi evi değil mi kızın..baba olmak icin kan bağı mi gerekli ?..
Gerekmiyorsa kan bağı önce küçüğü dışlıyorsunu demeyi bırakabilir benceBaba olmak için kan bağı mi gerekli yahu..o kızın babası sonuçta böyle bütün erkekleri sapik gibi dusuneceksek yorum yapmayalım o zaman ..bu zihniyete göre Türkiye'de öz, kan bağı olan babalar kendi evlatlarına taciz tecavüz oranı daha yüksek ...kan bağı olmayan babaya göre ..sizin zihniyetten yaklasirsak ...olaya böyle bakalım o halde
Yahu olur mu öyle şey zaten. Annesi seni terk ediyor ama çocuk senin başına kalıyorHayir tiyniyetle alakasi yok, yani o zihniyette biri olmasada cocuk adamin oz cocugu degilken anne nasil birakip gitsin adamin basina o cocugu.
Sizin hiçbir konuda tavsiye/akıl vermemeniz lazım.Çok gıcık bir durum inşallah kızlarım buyunce yapmaz ama kızıma şimdiden alistiriyorum bazı şeyleri yapıyor boyu yettiğince...onun haricinde ev pis diyelim ki kimse sana laf edemez sen onlardan önce davran sen onlara laf et ..eşin bir gununu sana ayırıp temizlik yapsaniz birlikte kızında aynı şekilde ve eşin sana hediye alsa dünyanın en mutlu kadını olursun ama bunlar kıymet bilmiyor işte ...güzel bir konuşma yap eşinle kızımla birlikte ..3 muz yetiskiniz diye başlayan ölünce kıymetimi anlarsınız ama çok geç olur diye biten ve 2 haftada 1 günü temizlik günü ilan edin. Yani ayda 2 gün misal ayın 5 ile 20 si olsun atıyorum ....eşimle arada yapıyoruz ve bana aşırı iyi geliyor tam bende bunalmistik eşim toparladı bende yaptım birlikte yaptık bu insana ..insan olduğunu ve değer gördüğünü hatırlatıyor ayrıca...bunlar ise yaramazda çalışan kadınsın acıma paraya ve al bir temizlikçi lütfen ben yaparım deme sen git duş al bornozunla keyif yapıp kahveni iç kitabını oku veya uyu yahut bebeginle ilgilen ama sen yapma onlar yapmıyorsa...en son çare bebeğini alıp gitmek hatalarını anlayana kadar...
Memurluktan istifa etmek miSizin hiçbir konuda tavsiye/akıl vermemeniz lazım.
İlk eşinizden ayrılana kadar neler yaşadınız, ne kötü günler geçirdiniz, kurtulup atandınız, haberiniz yok sizinle mutlu oldum, oh dedim.
Çok kısa sürede tekrar evlendiniz, memurluktan istifa ettiniz, çocuk doğurdunuz.
Dilerim pişman olmazsınız, ancak aldığınız kararlar ne çıkarsa bahtına misali.
Burada verdiğiniz akıl da pek doğru değil.
Konu sahibi size gelince daralttınız beni, ki ben laf anlatmaya çalışan grup içinde değilim. Ona yok, buna olmaz, onu yapamam, ama böyle olsun istiyorum, ayyyyy
Önerilere uymayacaksanız pedagog yardımı alın, belki o lafını dinletebilir size.
Kendiniz de psikolojik destek almalısınız, bunu da ertelemeyin.
Memurluktan istifa etmek mi
Tecavuzden bahsettigimi hatirlamiyorum bence sizin zihniyetiniz bu.Baba olmak için kan bağı mi gerekli yahu..o kızın babası sonuçta böyle bütün erkekleri sapik gibi dusuneceksek yorum yapmayalım o zaman ..bu zihniyete göre Türkiye'de öz, kan bağı olan babalar kendi evlatlarına taciz tecavüz oranı daha yüksek ...kan bağı olmayan babaya göre ..sizin zihniyetten yaklasirsak ...olaya böyle bakalım o halde
Bende onu diyorum işte olmaz.Yahu olur mu öyle şey zaten. Annesi seni terk ediyor ama çocuk senin başına kalıyor
her yönüyle saçmaİlk cocuk ilk esindenmis bayanin, bebegini alip gidip kizi adamlami biraksin yani
Çocuktan değil de bir eşyadan bahsediliyo sanki.her yönüyle saçma
adam haftada 5 gün evde yok diyor üstelik
nasıl olacak ki o iş?
kız zaten bilenmiş (öyle veya böyle, haklı veya haksız)
bir de terk edilsin, hah, tam olur!
15 yasinizdaki kızınıza iş buyurmak için geç kalmışsınız bence. Birazcık daha erken baslamaliydiniz yeni nesile fazlaca arkadaşça davranmak gerekiyor otoriter olmak şart başka türlü olmuyor. Temizlik içinde bence gayet normal siz şikayet ettiğiniz için onlara fazla geliyor demekkiMerhaba hanımlar
Eşim ve kızımla ilgili problemlerim var lütfen konuya sizin bakış açınız nedir yorum yapın
ben 12 yıl özel şirkette yönetici olarak çalıştım. . İkinci evliliğim . İlk evliliğimden 15 yaşında , şuanki evliliğimden 3 yaşında iki kızım var.
eşim işi nedeni ile haftada düzenli olarak 3-4-5 gün şehir dışında. Eve her dönüşünde gece 1-2 gibi dönüyor. Eşimin eve gece yarısı gelmesini istemiyorum. Gerekirse ertesi sabah gelsin ama gece yarısı gelmesin. Çünkü eskiden çok beklerdim çocuk uyuyunca çay demler beklerdim gelecek iki muhabbet edeceğiz diye . Ama o gelmezdi hiç bir zaman gelmedi erken . Erken dediğimde hani 11 gibi. Bu gece gelme konusu bende saplantıya dönüştü inadına yapıyor gibi. Şimdi gece geleceğini öğrendiğimde içim bir tuhaf oluyor kaldıramıyorum. Ona karşı içten içe kin tutuyorum.
İkinci konu ev sorumlulukları ben 3 yetişkin 1 çocuk yaşadığımız bu evde bütün temizliğin , arka toplamanın yemeğin ütünün çamaşırın bulaşığın tek sorumlusu olmaktan bunları yapmaya mecbur olmaktan nefret ediyorum.
bazen tükeniyorum yardım istiyorum ben dinlenmek istiyorum o zamanda laf duyuyorum.
15 yaşındaki kızım yapacağım yemeği istemeyip kendi hazırlıyor yemeği sonrada ben yemek yapıyorum sen ne biçim annesin diye muamele yapıyor.
ona ve eşime kalsa her ikiside o kadar pislerki banyo 3 ayda bir ev 15 günde bir üstün körü temizlense yeter . Benim gereksiz iş yaptığımı iddaa ediyorlar . Küçük çocuğun olduğu evde haftada 2-3 kez süpürüyorum 1 kez silip toz alıyorum 1 kez wc lavaboları temizliyorum. 15 günde 1 banyo temizliyorum. Bu çok mu ?? Sürekli onu çorabını ötekinin bardağını diğerinin oyuncağını çöpünü kirlisini topluyorum . Bıktım artık deyince de yapma o zamn diyorlar. Yapmayınca evi ... götürüyor ! Sen ne biçim annesin ne biçim kadınsın muamelesi yapıyorlar. Büyük kızıma artık evde görev üstlenmesini söylüyorum benim yaşıtlarım odasından çıkmıyor ben annemiyim diyor . Eşim zaten çoğunlukla yok olduğu zaman keyfine bakar ya uyur ya tv izler .
dün anneler günüydü ya anne olduğum içinde eş olduğum içinde kendimi aptal gibi hissettim.
Sizce çok mu ucube şeyler hissediyorum?
Kendi çocuğunu olmamış bu becerememişiz deyip ona buna bırakıp gidecek heralde çocuk üzerse. Ne acayip kafalar var ya anlamak mümkün değil.Çocuktan değil de bir eşyadan bahsediliyo sanki.
Beni üzüyor diye cocuk birakilip gidilir mi ya, hadi biraktin gittin kimin yaninda birakip gidecegine bir bakilir yani.
Yanina birakip gidecegi adam kendi ozbe oz cocuguyla bile adam akilli ilgilenmiyor o cocuklami ilgilenecek.
15 yasinda ergen ustelik.
Sonra catir catir sorar o cocuk yapilmasi soylenen eylemin hesabini.
Herseyi daha donulmez bir hale sürükler.
Bende anlamadım ki, birde bana tiyniyet zihniyet vs.Kendi çocuğunu olmamış bu becerememişiz deyip ona buna bırakıp gidecek heralde çocuk üzerse. Ne acayip kafalar var ya anlamak mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?