Merhaba sevgili kk bayanları öncelikle yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Önceki konumda belirtmiştim 2.evliligim 43 yaşındayım çocuğum yok eşim 18 Mart'ta evi terketti ve 2 Mayıs'ta bana boşanma davası açtı..500.000 maddi ve 500.000 maddi manevi tazminat davası açtı. Tazminat isteme nedeni 5 defa
tüp bebek denedik çok masrafı olmuş..bu arada bende çalışan bir bayanım.
Eşimin beyninde tümör olduğu için 8 yıl cinsellik yaşamadık bana hasta olduğunu söylemedi onun ilk evliliği.. tazminat isteme nedeni masraflar ve çocuk diye diretmemmis.
İlk çeksem Kasım'da goruldu ikinci celse Şubat'ta olucak şahitler dinlenicek.cekismeli dava. Ortak ev yok sadece altinlarimla alınan araç var onun üzerine araç onda. Araç davası ayrıca acilicakmis.
Sorum şu bana yazdığı o...pu, f....se kadın sen iyi olsan ilk kocana yarardin gibi hakaret mesajları var evi terkettigini kabul etmiş evin tüm eşyalarını da kamyon dayayıp ben evde yokken götürmüş
Kendiside kendini şu şekilde savunmuş 8 yıldır cinselligimiz vardı olmasaydi beni şimdiye kadar neden bosamadi demiş orda haklı aptalım ikinci evliliğim millet ne der diye sineye çektim..sözde millete yaymisim cinselligimiz yok diye asla söylemedim annem bile bilmiyordu
İkinci celse Şubat şahitler dinlenicek tazminat olduğu icin çekişmeliye döndü dava çok uzarmi şahitler dinlendikten sonra asıl konu da diyelim ki istinafa gitti dosya tazminattan ötürü o sürede yine boşanma olmuyor degilmi ..