yoruldum

son cümleniz nedir? ablanızın yaptığıyla gurur mu duyuyorsunuz? bu nasıl avamlık?
siz bu aşağılama durumunu hep yapar mısınız? gurur duyulacak bi durum yok ortada sadece hamile kalıp kürtaj olup ben namusluyum havasına girmeden doğurucam dedi doğurdu, endişem babam ve bebek için anlayabiliyormusunuz? bu tepkileri verenler ya aldatılan ya da aldatılan anne baba çocukları genellikle bu kadar sert tepkiler veriyorlar son cümlemin açıklaması bu
tavşan arkadaşımız molayı anlamış teşekkür kendisine, senn sorduğun soruları da cevapladığımız açıklama yaptığımı senin inatla anlmadığını dile getirmiştim halbu ki,

Son düzenleme:
yorumlarınız için teşekkürler, kimlikte belirtilmeyecek bu durum, ablam güçlü durup herşeyi göğüsledikten sonra herşey yoluna girer umarım,

en cool en marjinal üyelere göre az suçludan çok suçluya sıralama:
abla
adam
bebek
adamın eşi
biz dar görüşlü, anlayışı kıt, her haltı kınayan zavallılara göre de
bebek-adamın eşi
abla-adam
tamam tamam dünya görüşünüz harika, çok farklısınız anladık.
sadece merak ettiğim bi şey var konu sahibesi bi yorumda kadının eşi için "kene" benzetmesi kullanmış.
bu kadar haddi nasıl buluyorsunuz kendinizde yahu, şaştım kaldım.

P
Pardon da bebegi bildigi halde evlilikleri süruyor diye kadıni mi sucluyosunuz ?
Hem suclu hem güclü. Karsi tarafta ki kadinin duygusunu durumunu bilmeden asıl siz ona damga vuruyosunuz bak hala evli bide diye.
30 yasinda ki kadın cocuk yapicak seviyeye geliyosa bi zahmet kimmis neyin necisiymis bi baksın.
Bir de cocuk oldu diye boşanmasıni beklemek ayri bir kafa.

haddi nasıl buluyorum söyleyeyim, ablama bit yakıştırması yapan arkadaşa ithafen, o zaman adama pire eşe de kene dedim çok mu demişim,
seçip seçip kışkırtmak için anlamadan yazmayın olur mu

Yani ben de sok oldum. Bu kadar yüzsuzluk nerden geliyor acaba. Kenenin dik alası abla olmus ama suclu nikahli kocasiyla oturam kadincaz.

haddi nasıl buluyorum söyleyeyim, ablama bit yakıştırması yapan arkadaşa ithafen, o zaman adama pire eşe de kene dedim çok mu demişim,
Sizin aile de zihinler pırıl pırıl masallah. Abla elin nikahli adamin dan cocuk yapsin. Ama kene olan evdeki nikahlı kadın olsun. Konuya nötr dum ama siz cok hadsiz kendinizi bilmezsiniz. Asıl kene sizsiniz.

Burada bu kadar net bir şekilde ablanızı kınayan insanları anlamıyorum. Adamla ablanız arasında ne geçmiş ne olmuş bilemeyiz. Bu acımasız yorumlar lütfen canınızı sıkmasın. Ablanız bir karar vermiş ve bence o yaştaki bir insan elbette gelecegi az çok planlamıştır. Ayrica ablanız bebeğinden nasıl vazgecmemişse aileniz de ablanızı bırakmaz. Belki başta sorunlar çıkar ama zamanla herşey yerli yerine oturur. Size düşen de bu arada olabildiğine pozitif olmak. umarım bu asamayı çabucak atlatır ve yegeninizi bol bol sevme aşamasına gecersiniz.

çok teşekkürler, duymak istediklerim

Sizin aile de zihinler pırıl pırıl masallah. Abla elin nikahli adamin dan cocuk yapsin. Ama kene olan evdeki nikahlı kadın olsun. Konuya nötr dum ama siz cok hadsiz kendinizi bilmezsiniz. Asıl kene sizsiniz.
maşallah güzel kardeşim maşallah, keneyi neden dediğimi açıklamaşım üstüne hala böyle bi yorum. siz okumayın bu konuyu da böyle rezil hayatlar olduğundan bi haber yaşayın olur mu, pırıl pırıl bi hayat diliyorum size,

Valla hanımefendi sen demeyebilirsin , ama ortada iğrenç bir olay var ve bu iğrenç deme halkına sahibim.
Siz bu iğrenç dediğiniz için yorum yapmadım ben.Konuya yaklaşımda hepimiz hemfikiriz.Kendini, herkese herşey demeye hakkı olan,milleti en orantısız hakaretamiz dille onu bunu eleştiren kendini görmeyenlerle dolu zaten bu ülke.Okuduğunu anlamayanlarla hatta.Yapılanı savunmuyoruz.Neyse zamanla anlarsınız.Ben anlatmayayım.Hayat öğretir üslubu

bu tepkileri verenler ya aldatılan ya da aldatılan anne baba çocukları genellikle bu kadar sert tepkiler veriyorlar son cümlemin açıklaması bu

t,
Essekten dusenin halinden essekten dusen anlar cunki.
Yalniz hayatim da babadan yada eşten aldatma olayi yasamadim henüz. Ablani masum goremicek kadar tepkimi yerin de verebiliyorum cok sukur.

diyemezsiniz hanımefendi. o kadının şartlarını bilmiyoruz, allah'ın belası şerefsiz bir kocaya rast gelmiş, adam türlü oyunla yalanla başkasıyla birlikte olmuş, birlikte olduğu kadından bir de çocuğu olmuş. bunun ne kadar ağır bir travma olduğunu hayal edebiliyor musunuz? kadın şimdi boşanmıyor diye ağzınıza geleni söyleyemezsiniz. anlamadan vs gibi kelimeleri de kullanmayın bence gayet iyi anladım konuyu. ablanıza hatanın yüzde ellisi kendisindeyken tek kötü kelime yazmamışken bence siz de biraz sakin cevap verin. kışkırtsam elime ne geçecek? sekmedeki çarpıya bastığım anda zaten yok oluyor tüm bu sosyal platform, çok da şey değil yani :)

Ne alakasiz kisilere yukleniyorsunuz ne vicdansiz yorumlar yaziyorsunuz!
Cehaletten arinmak demekki yalnizca okudugumuz okullarla alakali bir sey degill!
Benim de onyargilarinizdan,otekilestirmelerinizden dolayi midem bulandi!!

Son düzenleme:
+++++++

eşe yapılan kene yorumum, bir başka üyenin pire yorumundan sonra olmuş onun dışında eş hakkında yorum yapmadım, ha bir de yine anlamayan bir üyenin ablam adam ayrılmasın diye çocuk yaptı diye konuyu anlamasına açıklık getirdim, eşe kötü yorum yapmıyorum buna hakkım yok, ablamın da yok. ağzıma geleni söyleyeceğim kişi adam ve bu adamla birlikte olan ablamdır!

Ben kadina damgayi nerde vurmusum? Oda magdur dedigim icin mi? Kadinin durumunda asla olmak istemem. Nedense hem iliskiyi bilip hem sonra olan cocugu bildigi halde o evliligi sürdürüyor. Ve bana göre bunu hicbir kadin mecbur kalmadikca signeye cekmez. Yazimi yalnis anlamissiniz veya ben anlatamadim.

Peki tatlım, ablan sadece bebeği kendi üzerine alsa (bebeğin babası istemediği için söylüyorum) babanlara durumu duyurmadan idare edemez misiniz?
Yani annen biliyor tamam da...

Diğer arkadaşlardan rica ediyorum, olan olmuş, abla zaten hatalı ama bundan sonra ne yapılabilir onun yorumunu yapalım...

Ben şu an annene ve babana üzülüyorum en çok, çocuk büyür elbet ama onda da yara açmamak lazım, zaten babası istemiyor, teyzeleri olarak sizin idare etmeniz hem annelik hem de babalık yapmanız lazım.

Ancak bir önceki yorumumda da yazmıştım şimdi de aynısını diyeceğim, eğer babadan kalacak bir han hamam olayı yoksa bence ablan da illa soy ismini verecek diye adamın üzerine vermeye çalışmayın.
Misal çocuk yurtdışına gidecek, babadan onay lazım, misal okula yazılacak, ameliyat olacak her şeye adamın izni lazım...
ablan zaten güçlü ve sindirmiş olayı belli, bence kendi ayaklarının üzerinde durup çocuğu o şekilde büyütmeye çalışsın...

Hem belki bu da karşı taraftaki kadına da bir nebze teselli olur, sonuçta o da hamileymiş şu an.

çocuk büyüdüğünde soracaktır babasını illa ki, baba da görmek isterse, hep önünü kesmemek lazım diye düşünüyorum. elalamin ağzı kapanır evlendi boşandı olur olurda olur yani, zaman... babam şuana kadar bilmedi bi şekilde karnı büyümeden gelmişti. dicek kızım gelip gitmiyosun ya da ben geliyorum nasıl daha fazla saklayabiliriz ki, bu anneme de yük, annem de adamın evli olduğunu bilmiyor nikahlanın gelin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…