• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum

ne olucaktı yaa baban acısındna annen acısından düsün bakalım kızını okut buyut meslek sahibi yap sonra o ne yapsın ne olursa olsun bı yuvası olan cocukları olan kart bi adamdan cocuk peydahlasın sen bunu cok normal gördügüne göre cevrende var galiba dogulu degilim bu arada bak geride düsünmüyorum ama bu kadar cok fazla oldu o zaman nikahsız nikahsız herkez birbiriyle yatsın kalksın ablan ayaklarının üstünde duran diye belirtmissin ama her calısan kadın yası 35 40 oldu diye evli adamlardan cocuk yapsa ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh masallahhh

valla bilmem babam beni ya öldürür yada ne kardeslerimle görüstrür ne akrabalarımla heralde tek basıma kalırsın anlamadıgım annen baban cok baglıda bu kız hamileylen annen hic görmedimi yada bosanmıs ablan var dili yanıs o uyarmadımı cocuk cıkana kadar cocugu duydugun da git kardesim aldır sunu demedimi evli bi adamdan cocuk yapan kadınlara ne deniyo sen farkındamısın burda yazamam banlanmak isetmiyorum ama sen asla ablanı aklayamazsın bunu bil

o kadının cocukları olsam sizi sabah aksam rezil etmistim hatta babanıza faceden video resim atmıssım babam peydahlamıs kızınızdan hayırlı olsun diye
oyyy oyyyy Allahtan bu düşüncede insanlar yok çevrem de,

siz bu aşağılama durumunu hep yapar mısınız? gurur duyulacak bi durum yok ortada sadece hamile kalıp kürtaj olup ben namusluyum havasına girmeden doğurucam dedi doğurdu, endişem babam ve bebek için anlayabiliyormusunuz? bu tepkileri verenler ya aldatılan ya da aldatılan anne baba çocukları genellikle bu kadar sert tepkiler veriyorlar son cümlemin açıklaması bu

evet genel olarak aşağılarım. aldatılan annenin çocuğu olmak utanılacak bir durum değil ama bence ablanın metres olması utanılacak bir durum. şahsen benim ailemde böyle bir şey olsa bundan utanırdım. tamam ablamın çocuğunu sokağa atmazdık severdik ama yine de burada cazgır gibi ablamı savunmazdım çünkü savunulacak hiçbir şey yok. burada ablanızı tebrik edeceğim tek konu çocuğun hayatına son vermemesi onun dışında klasik metres hayatı. siz son cümlenizde beni aşağılamaya çalıştınız ben de size aynısını yaptım uzatırsanız ben de uzatacağım.

Konu sahibinin avukatımısn neden bu kadar savunuyorsun sanki o abla senmişsin gibi, arkadaşımn formda o kadar aldatılma konusu açılıyor o zaman adama diğer kadına saydırıyorsunuz şimdi ne oldu ??

Kadınka erkek eşit derecede suçlu kadına hataydı vs diyip adamı suclayamazsınız , o zaman adamınkide hataydı, bir yorumunuzda burası İsveç değil demişsiniz , dediğiniz gibi burası avrupa değil, Türkiye Cumhuriyeti siz bu fikrinizi kimseye kabul gördüremezsiniz söylediklerinin sonuna kadar arkasındayım evli bir adamla beraber olan kadından her şey beklenir .bugün onun kocasına göz koyar yarın başka birinin kocasına, ben böyle ahlaksızlığı asla kabul edemem , evli adamla her haltı yiyen bir kadını kişilikli yaptınız nasıl zihniyettir nasıl savunmadır ya , o zaman aldatılan çoğu kadın diğer kadına zina davası vs ne davalar acıyor. Devlette aldatılan kadına ne haklar sunuyor arkadaşım T.C aldatmaya sebep olan kadını mahkemelerde süründürme hakkı sunmuşken sen neyin kafasındasın, düşüncenizi kendinize saklayın , tekrar tekrar söylüyorum evli erkekle her haltı yiyen bir kadın ahlaksızın tekidir. Bunlar yüzünden Ne yuvalar yıkılıyor nice çocuklar darmadagan bir ailelerde büyümek zorunda kalıyorlar lütfen artık bana yazmayın konu sahibiyle oturun ilerisi hakkında plan yapın, ahlaksız bir kadını bana kimse savunamaz .bunun savunulacak hiç bir tarafı yok onu savunamındır zikrinden şüphe ederim bilmediğiniz her şeye kınusuyorsunuz
Hahahahaha merak etmeyin kimse kocanizi elinizden almadi henuz. Uslubuna dikkat et bana sen neyin kafasindasin diye konuşamazsin. Ahlak dersi verirken once kendine biraz bakacaksin.
İnatla ne dedigimi anlamadin inatla beni kadini savunmuşum ilişkilerini normal bulmuşum gibi yaftaladin elli kere anlattim daha da anlatamayacagim deveye hendek atlatsam daha kolaydi inan.

Ablanızdan ötürü "acaba hiç kendisinde suç var mı" diye düşüneceğinize burada gayet kendisini savunuyorsunuz. Ama şu sebepten ötürü kene benzetmesi yaptım diyerek kimseyi salak yerine koymayın bence. Neden "kene" benzetmesi yaptığınızı anlamayacak mıyız. Bit, pire birbiriyle kullananılan hayvanlardır da kene bunlarla ne alaka? Kene gibi yapışmak tabiri vardır mesela ne tesadüf :)
O karısını aldatan şeref...z adam boşanmayacak, eskiden de boşanmayacaktı. Ablanız ya inanmak istediği için inandı ya da metreslik zaten ona göre sorun değildi.
Adamın nikahlı karısı, adam onun koynunda onun yanında. Ablanız kimliğinde "evli" yazan bir adamın koynuna girmeyecekti öyleyse. Karısı kocasını affetmiştir, yapacak bir şey yoktur ablanız derdine yansındır. Siz de kendisini savunmayınızdır. Kendinizi kene benzetmesi yaptığınız adamın eşine ve kendi babanızın yerine koyunuzdur. Evet yargılamak bana düştü.Toplumsal ahlâkı yozlaştıran her şeyi herkes sorgulama hakkına sahiptir.
Size de söylendim çünkü basbayağı savunuyorsunuz, alttan alta adamın eşine kızıyorsunuz burada kimse salak değil.
Yüce Allah o yavrucağın yüzüne baksın da bahtını yolunu açık etsin.

Kafalar bir değişik bugün kk da. Konu sahibini niye tasliyoruz hanımlar? ?? Onun ne kabahati var? Ha derseniz ki kardeşini koruyor e koruyacak tabi sizin kardeşiniz yanlış yapsa recm mi edeceksiniz iyisiyle kotusuyle kardeşim diyeceksiniz. Ne yapacaksınız ananiz babanız kardeşiniz hata yapsa?bıçağı saplayip oldurecekmisiniz?offf bu Kafalar beni bitirdi ya

bu durumu normallestirdginize göre annende bababnda bunu kaldırabilicek bi insan demek benim annem olsa babamdan gizli bırak konusmayı bana söyleme baban bildigimi bilirse bosar beni der

babam kücüklügümüzden beri der basınıza bisey gelirse kendinizi bi yerden atın tamam bize zarar vermek isteyenler olabilir ama sizin durum ablan 35 diye sırf cocuk yapmak icin evli bi adamdan olması cok yanlıss yazık o kadınada cocugunuada demissin bide görüstüklerini bildigi cocugu bildigi halde esi bosamadı bosamaz belkide inada bindi adam yalan söylemis olabilir bosanıcam diye ilk tanısmada o zaman butun suc ablanda ne isi var mahkemede bile olsa ki degil evli bi adamla babanız size hic demedimi kendinizin degerinde birini bulun evli adamla ablan ask yasamıs bide cocuk yapmıs yazık günah öbür kadının cocuklarına ben olsam sizi rezil ederdim özellikle ablanın oldugu binada davullu zurnalı zile basar bu kadın benim babamla yattı evli oldugu halde üstüne cocuk yaptı derdim tamam babam suclu derdim ama senin ablanda iyi biri degil kusura bakma

Yok artik ya. Az gazdan ayagini cek limoncu. Hic mi yok cevrenizde tasvip etmediginiz iliski? Hepiniz mi fanusta harikalar diyarinda büyüdünüz. Ben şahsen ablam hayat kadini bile olsa yapma etme desem de onun tercihi sonucta geber yok kendini at demem. Saglikli bir kardeş her zaman ölmüş kardeşten iyidir çünkü. Insana deger verin toplumsal zirvaliklara degil. Kimse dogru demio yapilan yanlışa. Ölmeyi gerektirecek bir sey de degil. Birini öldürene bile bu kadarini reva gormedigimiz oluyor. En cok o adam suçlu bayanin ablasinin bir yuvayi dagitmama gibi bi gayesi, sözü, taahhütu yok. En cok adam, sonra abla, sonra da aldatilan ve haberi oldugu halde devam eden kadin suclu.

evet genel olarak aşağılarım. aldatılan annenin çocuğu olmak utanılacak bir durum değil ama bence ablanın metres olması utanılacak bir durum. şahsen benim ailemde böyle bir şey olsa bundan utanırdım. tamam ablamın çocuğunu sokağa atmazdık severdik ama yine de burada cazgır gibi ablamı savunmazdım çünkü savunulacak hiçbir şey yok. burada ablanızı tebrik edeceğim tek konu çocuğun hayatına son vermemesi onun dışında klasik metres hayatı. siz son cümlenizde beni aşağılamaya çalıştınız ben de size aynısını yaptım uzatırsanız ben de uzatacağım.

ailen de böyle bişey olsa çocuğu atmaz severdin, annesine de metres yakıştırması yapardın öylemi?

Kafalar bir değişik bugün kk da. Konu sahibini niye tasliyoruz hanımlar? ?? Onun ne kabahati var? Ha derseniz ki kardeşini koruyor e koruyacak tabi sizin kardeşiniz yanlış yapsa recm mi edeceksiniz iyisiyle kotusuyle kardeşim diyeceksiniz. Ne yapacaksınız ananiz babanız kardeşiniz hata yapsa?bıçağı saplayip oldurecekmisiniz?offf bu Kafalar beni bitirdi ya
hayretle okuyorum bende yorumları, ki dedim uzunca bi süre ablamla konuşmadım ama nereye kadar sırt dönemem kardeşim ve canımım canı gelmiş dünya ya, git ne halin varsa gör dememi bekliyorlar sanırım

hayretle okuyorum bende yorumları, ki dedim uzunca bi süre ablamla konuşmadım ama nereye kadar sırt dönemem kardeşim ve canımım canı gelmiş dünya ya, git ne halin varsa gör dememi bekliyorlar sanırım
Yaptığınız doğru.tamam ablanız hata yapmış ama bunu bebeğe odetecek, ablanızi ömür boyu yalnız bırakacak haliniz yok elbet deprem etkisi olur ama çözüm odaklı yaşamak gerek bebeğin mutlu bir aile ortamında yaşaması onemli

Ablanızdan ötürü "acaba hiç kendisinde suç var mı" diye düşüneceğinize burada gayet kendisini savunuyorsunuz. Ama şu sebepten ötürü kene benzetmesi yaptım diyerek kimseyi salak yerine koymayın bence. Neden "kene" benzetmesi yaptığınızı anlamayacak mıyız. Bit, pire birbiriyle kullananılan hayvanlardır da kene bunlarla ne alaka? Kene gibi yapışmak tabiri vardır mesela ne tesadüf :)
O karısını aldatan şeref...z adam boşanmayacak, eskiden de boşanmayacaktı. Ablanız ya inanmak istediği için inandı ya da metreslik zaten ona göre sorun değildi.
Adamın nikahlı karısı, adam onun koynunda onun yanında. Ablanız kimliğinde "evli" yazan bir adamın koynuna girmeyecekti öyleyse. Karısı kocasını affetmiştir, yapacak bir şey yoktur ablanız derdine yansındır. Siz de kendisini savunmayınızdır. Kendinizi kene benzetmesi yaptığınız adamın eşine ve kendi babanızın yerine koyunuzdur. Evet yargılamak bana düştü.Toplumsal ahlâkı yozlaştıran her şeyi herkes sorgulama hakkına sahiptir.
Size de söylendim çünkü basbayağı savunuyorsunuz, alttan alta adamın eşine kızıyorsunuz burada kimse salak değil.
Yüce Allah o yavrucağın yüzüne baksın da bahtını yolunu açık etsin.
haddini aşmadan yap yorumunu, hatasını görsem de bilsem de savunurum ablamdır canımdır. her zaman onun da bebeğin de arkasındayım. siz kendi çevrenizi temiz tutun, metreslik yakıştırmasını kabul etmiyorum dilediğin kadar yaz boşalt öfkeni, kocalarınızı sıkı tutun olur mu maazallah ahlak bekçilerimiz yaşamasın böyle şeyler

bu durumu normallestirdginize göre annende bababnda bunu kaldırabilicek bi insan demek benim annem olsa babamdan gizli bırak konusmayı bana söyleme baban bildigimi bilirse bosar beni der

babam kücüklügümüzden beri der basınıza bisey gelirse kendinizi bi yerden atın tamam bize zarar vermek isteyenler olabilir ama sizin durum ablan 35 diye sırf cocuk yapmak icin evli bi adamdan olması cok yanlıss yazık o kadınada cocugunuada demissin bide görüstüklerini bildigi cocugu bildigi halde esi bosamadı bosamaz belkide inada bindi adam yalan söylemis olabilir bosanıcam diye ilk tanısmada o zaman butun suc ablanda ne isi var mahkemede bile olsa ki degil evli bi adamla babanız size hic demedimi kendinizin degerinde birini bulun evli adamla ablan ask yasamıs bide cocuk yapmıs yazık günah öbür kadının cocuklarına ben olsam sizi rezil ederdim özellikle ablanın oldugu binada davullu zurnalı zile basar bu kadın benim babamla yattı evli oldugu halde üstüne cocuk yaptı derdim tamam babam suclu derdim ama senin ablanda iyi biri degil kusura bakma
haddini çok aşıyorsun limoncu, anneme babama dil uzatma, çok şükür bu zihniyette anne babaya sahip değilim

Hahahahaha merak etmeyin kimse kocanizi elinizden almadi henuz. Uslubuna dikkat et bana sen neyin kafasindasin diye konuşamazsin. Ahlak dersi verirken once kendine biraz bakacaksin.
İnatla ne dedigimi anlamadin inatla beni kadini savunmuşum ilişkilerini normal bulmuşum gibi yaftaladin elli kere anlattim daha da anlatamayacagim deveye hendek atlatsam daha kolaydi inan.
konunun başından beri anlatmak için direndin ama uğraşma bence, anlamaz,

ne olucaktı yaa baban acısındna annen acısından düsün bakalım kızını okut buyut meslek sahibi yap sonra o ne yapsın ne olursa olsun bı yuvası olan cocukları olan kart bi adamdan cocuk peydahlasın sen bunu cok normal gördügüne göre cevrende var galiba dogulu degilim bu arada bak geride düsünmüyorum ama bu kadar cok fazla oldu o zaman nikahsız nikahsız herkez birbiriyle yatsın kalksın ablan ayaklarının üstünde duran diye belirtmissin ama her calısan kadın yası 35 40 oldu diye evli adamlardan cocuk yapsa ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh masallahhh

valla bilmem babam beni ya öldürür yada ne kardeslerimle görüstrür ne akrabalarımla heralde tek basıma kalırsın anlamadıgım annen baban cok baglıda bu kız hamileylen annen hic görmedimi yada bosanmıs ablan var dili yanıs o uyarmadımı cocuk cıkana kadar cocugu duydugun da git kardesim aldır sunu demedimi evli bi adamdan cocuk yapan kadınlara ne deniyo sen farkındamısın burda yazamam banlanmak isetmiyorum ama sen asla ablanı aklayamazsın bunu bil

o kadının cocukları olsam sizi sabah aksam rezil etmistim hatta babanıza faceden video resim atmıssım babam peydahlamıs kızınızdan hayırlı olsun diye

Çok büyük konuşuyorsunuz. Siz yapmadınız ama çocuğunuzda torununuzda görürsünüz. O zaman kendisini atsın diyebilir misiniz? Bu kadar keskin konuşmayın.

Anlamadığım şu: Zaten burada herkes ablanın hatalı olduğunu kabul ediyor. Ama madem hamile kalmış, o çocuğu doğurmak istemiş, sizin gibi zihniyettekilerle mücadeleyi de göze almış demektir. Bilmem kaç sayfa olmuş hala kadın ahlaksız kadın yanlış yaptı bilmem ne. Burada kimse evli bir erkekle beraberliği kabul etmiyor, savunmuyor da. Ama tek suç bu kadında değil. Aylarca kadını kandırmış. Asıl büyük ahlaksız bence adam. Her iki kadına da söylemediği yalan kalmamış. Eğer taşlanacak biri varsa o da erkek. Erkek karısına döndü ak kaşık misali aklandı. Bütün suç ablanın oldu.

Burada ablaya destek olanlar şunu diyor: Tamam hata yapıldı ve sonucuna katlanacak. Bundan sonrası için ne önerirsiniz onun yorumunu yapın. Artık kadını taşlamaktan vazgeçin. Kadın size evli sevgilimden hamile kalıp çocuk doğuracağım ne yapayım diye sormuyor. Olmuş bitmiş çocuk doğmuş bundan sonrası için fikir istiyor. Fikriniz yoksa da geçmiş olan biten bir konu hakkında da yorum yapmazsınız olur biter.

ailen de böyle bişey olsa çocuğu atmaz severdin, annesine de metres yakıştırması yapardın öylemi?

yakıştırma yapmıyorum ki olanı söylüyorum. ablamı da sokağa atmam ama sizin gibi burada gelip aklamam. sizin yaptığınız ablanızı aklamaya çalışmak hem de o adamın karısını suçlayarak. haddinizi bilmiyorsunuz siz. yavuz hırsız ev sahibinin bastırır misali üste çıkmaya çalışıyorsunuz yazık.

haddini çok aşıyorsun limoncu, anneme babama dil uzatma, çok şükür bu zihniyette anne babaya sahip değilim
ben cok kibar bi sekilde yazdım hakret yok ama millet metres yazmıs ona yazamadın da bana mı yazdın hayırdır bunu yazdıysa elestiriyi kabul et ablanı rezil ederim diyemi zoruna gitti kusura bakma ablan evli bi adamdan cocuk yaparken rezil olmayı kendi göze almıs

burada tek bir üye bile masum bebeğe tek kelime kötü söz etmedi. bu hikayede en günahsız o. umarım çok güzel bir yaşamı olur. şahsen benim kızdığım şey konu sahibesinin ablasının neredeyse evliya ilan edilecek olması, ondan da beteri ne koşullarda olduğunu bilmediğimiz bir kadına (adamın eşi) yapılan iğrenç suçlamalar. kadının ne onuru kaldı, ne gururu, ne yüzsüzlüğü, ne keneliği. adamı kimse savunmamasına rağmen adamın aklandığını iddia edenler var bir de. ilkokulda okuduğumuz metinler sonrası beş altı soru olurdu "okuduğumuz anladık mı?" diye. uyudunuz mu ne yaptınız derslerde acep, insan kendi konuştuğu, yazdığı dilden bu kadar bihaber olabilir mi :)

haddini aşmadan yap yorumunu, hatasını görsem de bilsem de savunurum ablamdır canımdır. her zaman onun da bebeğin de arkasındayım. siz kendi çevrenizi temiz tutun, metreslik yakıştırmasını kabul etmiyorum dilediğin kadar yaz boşalt öfkeni, kocalarınızı sıkı tutun olur mu maazallah ahlak bekçilerimiz yaşamasın böyle şeyler
Evli değilim kocam yok başıma gelirse kocamın da metresinin de donuna kadar alırım:) Ya da almam ya boşanmam. Elaleme metres diye yayarım. Kardeşleri de burada ablasını masum ilân eden konu açsın dursun kocam benim koynumda kalır. Maksat süründürmek değil mi:))
Hah şöyle açık ve net ablamın metresliğinin arkasındayım deyin. Yok karısı keneymiş de yok abla kendi ayakları üzerinde durmuş da. Metrese metres denir. Burada ablanıza alkış tutup helal olsun doğurmuş deyip, kendisini kurtaracak fikir mi verilecekti? Size göre metres değilse babanıza açıklayın bakalım ablam metres değil, karısı kene deyin:) kolay gelsin:KK51:

bu metres lafına niye bozuluyorsunuz konu sahibi? evli adamla ilişki yaşayan hatta çocuk yapan kadına metres denir başka bir ismi yok. metreslik hakaret değil ki bu kadınların sıfatı bu. mesela o adamın karısına da x in eşi/karısı denir çünkü nikah var aralarında. ablanıza da metres denir. bu metreslik durumunu gerçekleştirirken ablanız utanmadı, siz ablanızı savunurken o adamın karısını suçlarken utanmadınız biz mi utanacağız sizin ablanıza metres derken? yerim sizin duyarınızı da naifliğinizi de.

burada tek bir üye bile masum bebeğe tek kelime kötü söz etmedi. bu hikayede en günahsız o. umarım çok güzel bir yaşamı olur. şahsen benim kızdığım şey konu sahibesinin ablasının neredeyse evliya ilan edilecek olması, ondan da beteri ne koşullarda olduğunu bilmediğimiz bir kadına (adamın eşi) yapılan iğrenç suçlamalar. kadının ne onuru kaldı, ne gururu, ne yüzsüzlüğü, ne keneliği. adamı kimse savunmamasına rağmen adamın aklandığını iddia edenler var bir de. ilkokulda okuduğumuz metinler sonrası beş altı soru olurdu "okuduğumuz anladık mı?" diye. uyudunuz mu ne yaptınız derslerde acep, insan kendi konuştuğu, yazdığı dilden bu kadar bihaber olabilir mi :)
aynen yani belkide adam kadına gecici bi hevesti bi kere yattık kız dogurcam diye tutturdu diye bilir yani ne biliyoruz adam karısına ne dedi özür mü diledi bırak ne hali varsa görsün 1 kerelik hatamı dedi

ablası kendi etmis kendi bulmus valla adamın karısının hic sucu yok belki adam dedi o pesime takıldı aklımı celdi 1 kere oldu ondada hamile kaldı aldırmadı bak kız ne dedi hamile kalınca calıstırmamıs ama parada vermemis eeee belli iste adam kurtulmaya calısmıs karısına yuvasına cocuklarına dönmüss buda senden cocuk yaptım diye gevk gevk gerinmis pessssssssss ananem dünya sonu derdi demek böyle olucak bu işlerr

Peki tatlım, ablan sadece bebeği kendi üzerine alsa (bebeğin babası istemediği için söylüyorum) babanlara durumu duyurmadan idare edemez misiniz?
Yani annen biliyor tamam da...

Diğer arkadaşlardan rica ediyorum, olan olmuş, abla zaten hatalı ama bundan sonra ne yapılabilir onun yorumunu yapalım...

Ben şu an annene ve babana üzülüyorum en çok, çocuk büyür elbet ama onda da yara açmamak lazım, zaten babası istemiyor, teyzeleri olarak sizin idare etmeniz hem annelik hem de babalık yapmanız lazım.

Ancak bir önceki yorumumda da yazmıştım şimdi de aynısını diyeceğim, eğer babadan kalacak bir han hamam olayı yoksa bence ablan da illa soy ismini verecek diye adamın üzerine vermeye çalışmayın.
Misal çocuk yurtdışına gidecek, babadan onay lazım, misal okula yazılacak, ameliyat olacak her şeye adamın izni lazım...
ablan zaten güçlü ve sindirmiş olayı belli, bence kendi ayaklarının üzerinde durup çocuğu o şekilde büyütmeye çalışsın...

Hem belki bu da karşı taraftaki kadına da bir nebze teselli olur, sonuçta o da hamileymiş şu an.
+1
Ablanın yaptığının savunulacak hiç ama hiçbir yanı yok, anne babaya söylemeye kürtaja gelene kadar en başta bir kadın kendini metres konumuna sokmamalıydı. Ama artık olan olmuş, dünya hali allah korusun ama şaşmam der şaşarsın hepimiz çevremizde böyle durumlarla birgün karşılaşabiliriz konu sahibi sonuç odaklı düşünmeli. Bence de büyük miraslar falan kalmayacaksa adamın peşinde çocuğu nüfusuna al diye koşmayın, ileride her türlü olayda babanın izni gerekecek belki çocuk üzerinden inatlaşılacak uğraş dur. Karısını aldatıp çocuk yapan sonra da ortada bırakan adamın babalığından da pek hayır gelmez zaten. Fakat toplumda gelecekte epey sıkıntı çekecek o yavru bunun önlemini annesi umarım alıyordur, ben olsam toplum baskısının en az olduğu bir yere taşınırdım hatta yurtdışını zorlardım, ablanız madem bu şartlarda bir bebeği dünyaya getirmeye karar verdi ona düzgün bir hayat sunmak o bebeğe borcudur.

Back