Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yoruldum
- Konu Sahibi sistemsel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
Emin olun konu sahibi aldatılan taraf olsa kocasından çocuk doğuran kadına böyle iyimser yaklaşmaz. Ya dediğiniz gibi konu sahibi aslında o abla, ya da ablası diye kıyamıyor.Çok teşekkür ederim, bazı kurallar evrenseldir dünyanın neresine gidersen git kabul görmez, kimse k bakmasın evli adamla beraber olan bir kadın, bir de utanmadan adamın karısıda biliyor bişey demiyor diye bazı ahlaksızlığa devam edilmesi dünyanın neresinde giderseniz gidin kabul görmez bırakın 3 5 kişi ablayı savunsun bu her yerde asla kabul görmeyecek bişey, ödül olarak bebek doğurduğunu söyleyen bir kardeş hangi zihniyet bikmyirıum ama burada konu sahibi abla diye düşünüyorum,yoksa bu kadar ayrıntıyı bilemez! Ayrıca erkek sonuna kadar suçlu ama evli barklı adamı kabul eden kadın da adamdan daha suçlu bunu anlamıyorlar işte ,
Ama ne olursa olsun bu durumu masum gösteremez.
Sordum konu sahibine, aldatılan taraf kendisi olsa ablasına iyimser yaklaştığı gibi kocasıyla çocuk yapan kadına da iyimser yaklaşır mı diye ama cevap alamadım ya henüz fırsatı olmadı ya da verecek cevap bulamadı.
Ama bal gibi biliyor ablasının hiç masum olmadığını.
Şaka gibi ya.. Bir de adamı elinde tutmak için ablasının çocuk yapmasına resmen alkış tutmuş.
Ahlaki boyutunu geçtim, bebek doğurmayı erkeği elde tutmak için bir araç olarak kullanmak nedir...
Bir insan bunu nasıl savunur...
O sabiye çok acıyorum böyle iğrenç şeylere alet olduğu için. Araç olarak kullanıldığını öğrenince kim bilir nasıl hissedecek.
Benim bir arkadaşım da aynı şeyleri yaşadı. Babası çok bozuldu yıkıldı haliyle ama kızının yanında durdu. Ki gayet de geleneksel bir adam aslında ama başa gelen çekilir dedi. Sizin de olan olmuş artık ablanızın hatasını yüzüne vurmanın gereği yok siz de öyle bir insana benzemiyorsunuz zaten. Babalık davası mutlaka açsın nafakasını da alsın bebek için gurur yapmasın asla. Kendi kullanmasa bile bebek adına bir hesaba yatırır çocuk büyüyünce çeker bir işine yarar. Türkiye eskisi gibi değil insanlar nikah dışı doğan çocuklara ve annelerine öcü gibi bakmıyor artık. İlla ki her yerde densiz hadsiz terbiyesizler olacaktır ama onların da ağzının payını verip ya da hiç duymayıp hayatınıza devam edersiniz. Zaman herşeyi yoluna koyuyor yeğeninizin tadını çıkarın herşey güzel olsun sizin için
- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
Hee kabul gormez. Ondan Seyma subasinin milyonlarca takipcisi var, televizyonlarda alkiş tutuluyor. Bu ulkede sadece garibanin işine karisilir.Çok teşekkür ederim, bazı kurallar evrenseldir dünyanın neresine gidersen git kabul görmez, kimse k bakmasın evli adamla beraber olan bir kadın, bir de utanmadan adamın karısıda biliyor bişey demiyor diye bazı ahlaksızlığa devam edilmesi dünyanın neresinde giderseniz gidin kabul görmez bırakın 3 5 kişi ablayı savunsun bu her yerde asla kabul görmeyecek bişey, ödül olarak bebek doğurduğunu söyleyen bir kardeş hangi zihniyet bikmyirıum ama burada konu sahibi abla diye düşünüyorum,yoksa bu kadar ayrıntıyı bilemez! Ayrıca erkek sonuna kadar suçlu ama evli barklı adamı kabul eden kadın da adamdan daha suçlu bunu anlamıyorlar işte ,
- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
Konu sahibi size dedi ki, adamin karisi adami odullendirmek icin cocuk yapacak. Siz dediniz ki ablan kocayi elinde tutmak icin cocuk yapmiş. Yanliş anladiginiz seyin uzerine sayfa sayfa yazi yazdiniz lutfen biraz duzgun okuyun.Emin olun konu sahibi aldatılan taraf olsa kocasından çocuk doğuran kadına böyle iyimser yaklaşmaz. Ya dediğiniz gibi konu sahibi aslında o abla, ya da ablası diye kıyamıyor.
Sordum konu sahibine, aldatılan taraf kendisi olsa ablasına iyimser yaklaştığı gibi kocasıyla çocuk yapan kadına da iyimser yaklaşır mı diye ama cevap alamadım ya henüz fırsatı olmadı ya da verecek cevap bulamadı.
Şaka gibi ya.. Bir de adamı elinde tutmak için ablasının çocuk yapmasına resmen alkış tutmuş.
Ahlaki boyutunu geçtim, bebek doğurmayı erkeği elde tutmak için bir araç olarak kullanmak nedir...
O sabiye çok acıyorum böyle iğrenç şeylere alet olduğu için. Araç olarak kullanıldığını öğrenince kim bilir nasıl hissedecek.
- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
Cocuk yapan tek taraf ablası diye bildiğim için öyle algıladım çünkü konuda ya da yorumda karısının çocuk yaptığıyla ilgili net bir beyan görmedim. Yorum biraz karmaşıktı zaten yanlış anlamış olabileceğimi, öyle olmasını umduğumu da dile getirmiştim. Orda "güzel kardeşim çocuk yapsın" benzeri bir şey yazıyordu adamın karısı falan yazmıyordu sanırsam. Konu sahibi yorumlarımı inatla cevaplamayınca doğru anladığımı düşünüp bunun üstüne yorum yaptım evet. Yanlış anlamışsam konu sahibi bunu doğrulasın ben de düzelteyim.Konu sahibi size dedi ki, adamin karisi adami odullendirmek icin cocuk yapacak. Siz dediniz ki ablan kocayi elinde tutmak icin cocuk yapmiş. Yanliş anladiginiz seyin uzerine sayfa sayfa yazi yazdiniz lutfen biraz duzgun okuyun.
- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Konu sahibinin avukatımısn neden bu kadar savunuyorsun sanki o abla senmişsin gibi, arkadaşımn formda o kadar aldatılma konusu açılıyor o zaman adama diğer kadına saydırıyorsunuz şimdi ne oldu ??Hee kabul gormez. Ondan Seyma subasinin milyonlarca takipcisi var, televizyonlarda alkiş tutuluyor. Bu ulkede sadece garibanin işine karisilir.
Kadınka erkek eşit derecede suçlu kadına hataydı vs diyip adamı suclayamazsınız , o zaman adamınkide hataydı, bir yorumunuzda burası İsveç değil demişsiniz , dediğiniz gibi burası avrupa değil, Türkiye Cumhuriyeti siz bu fikrinizi kimseye kabul gördüremezsiniz söylediklerinin sonuna kadar arkasındayım evli bir adamla beraber olan kadından her şey beklenir .bugün onun kocasına göz koyar yarın başka birinin kocasına, ben böyle ahlaksızlığı asla kabul edemem , evli adamla her haltı yiyen bir kadını kişilikli yaptınız nasıl zihniyettir nasıl savunmadır ya , o zaman aldatılan çoğu kadın diğer kadına zina davası vs ne davalar acıyor. Devlette aldatılan kadına ne haklar sunuyor arkadaşım T.C aldatmaya sebep olan kadını mahkemelerde süründürme hakkı sunmuşken sen neyin kafasındasın, düşüncenizi kendinize saklayın , tekrar tekrar söylüyorum evli erkekle her haltı yiyen bir kadın ahlaksızın tekidir. Bunlar yüzünden Ne yuvalar yıkılıyor nice çocuklar darmadagan bir ailelerde büyümek zorunda kalıyorlar lütfen artık bana yazmayın konu sahibiyle oturun ilerisi hakkında plan yapın, ahlaksız bir kadını bana kimse savunamaz .bunun savunulacak hiç bir tarafı yok onu savunamındır zikrinden şüphe ederim bilmediğiniz her şeye kınusuyorsunuz
- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Canım yanlış anlasak ne anlamasak ne evli bir adamla beraber olmuş , adam onu çalıştırmamış bakmış etmiş felan, adam zengin diye bu yapılanların hepsi ben kaç insan gördüm bunun gibi, her şeyi geçtim avli bir adamla bir kadın bike bile parası için beraber olur başka sebep yok, konu sahibi geçecek o maddiyat ayaklarını biz ne insanlar gördük , evli adamla beraber olan kadından ne beklenir kiCocuk yapan tek taraf ablası diye bildiğim için öyle algıladım çünkü konuda ya da yorumda karısının çocuk yaptığıyla ilgili net bir beyan görmedim. Yorum biraz karmaşıktı zaten yanlış anlamış olabileceğimi, öyle olmasını umduğumu da dile getirmiştim. Orda "güzel kardeşim çocuk yapsın" benzeri bir şey yazıyordu adamın karısı falan yazmıyordu sanırsam. Konu sahibi yorumlarımı inatla cevaplamayınca doğru anladığımı düşünüp bunun üstüne yorum yaptım evet. Yanlış anlamışsam konu sahibi bunu doğrulasın ben de düzelteyim.
- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
ablanız kendi çocuğunu düşünmüş ve doğurmuş ne güzel güle güle büyütsün. bu kadar free bir insan ama adam çalışma dedi diye çalışmıyor ama sorarsanız adamdan maddi beklentisi de yok.
ağzıma öyle laflar gelip gidiyor ki ama sizin için ve çarpık aile hayatınız için banlanmayacağım. tek söyleyeceğim umarım çocuk ileride sorun yaşamaz ve ablanız pis ellerini,gözlerini evliliklerden çeker.
ağzıma öyle laflar gelip gidiyor ki ama sizin için ve çarpık aile hayatınız için banlanmayacağım. tek söyleyeceğim umarım çocuk ileride sorun yaşamaz ve ablanız pis ellerini,gözlerini evliliklerden çeker.
- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
Herşeye rağmen çocuğu doğurmayı kabul etmek demekteki "herşey" ilk başta kendi ailesi zaten.
Standart bir yurdum ailesi babasız çocuk doğurmaya nasıl bakıyor bunu tartışmayacağız sanırım.
Herşeye rağmen doğuruyorsa ilk göğüsleyeceği şey ailesinin tepkisi pek tabii..
Daha yolun başında...
Standart bir yurdum ailesi babasız çocuk doğurmaya nasıl bakıyor bunu tartışmayacağız sanırım.
Herşeye rağmen doğuruyorsa ilk göğüsleyeceği şey ailesinin tepkisi pek tabii..
Daha yolun başında...
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
Bir kadın başka bir kadına bunu yapmamalı ya. Evli olduğunu bile bile... Kaç yaşında insan, başına gelecekleri, çocuğunun karşılaşacağı zorlukları biliyordu herhalde, şimdi şaşırmaması gerekir. Peki çocuğunu istemeyen bir adamın lafına bakıp nasıl çalışmaz? Azıcık akıl fikir yahu. Babalık davasını kazanır elbette, ama ne işe yarayacak? Anne babanız da kabullendi diyelim. Eee bu o yavrunun kendini istemeyen bir babaya sahip olması, babasız bir ortamda büyümesi gerçeğini değiştirecek mi? Evlilik dışı çocuğa karşı değilim, isteyen istediği şekilde doğursun da, ablanızın işinin içinde aldatma, bencillik, taviz her şey var. Şu aşamadan sonra zaten yapılacak bir şey yok ki; anne babaya tabi ki söylenecek, çocuk babasız büyütülecek. Çok mutlu bir çocuk olacak belki de, umarım öyle de olur, umarım bazı konularda eksik başladığı hayatta bol şansa, güzelliğe sahip olur. Ama baba olmayacak hayatında ve bu sırf iki insanın ahlaksızlığından olacak. Bu yaptıklarına başka ne denebilir? Ve elbette her şeye rağmen ablanızın ve yeğeninizin yanınızda olmalısınız, sonuçta canınızdan insanlar. Ve umarım ablanız hatalarından ders çıkarır, bundan sonraki hayatını daha ahlaklı ve dürüst yaşar.
teşekkürler, yorumlarınıza başka ilde yaşadıklarını söylemiştim en son 4 aylık iken geldi karnı belli değildi zaten, herkesin hamileliği farklı belli olmadı yani,Sabahtan beri yazsam mı yazmasam mı bilemedim ama en sonunda kendimi tutamadım.
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, zira kınayıp başıma gelmiş şeyler var o sebeple öncelikle asla kınıyorum demiyorum, çünkü herkes kendi geçtiği yolları, kendi ayaklarına batan taşları bilir yürüdüğü yolda.
O sebeple ablan nasıl evli bir adamdan çocuk yapar tüüü kaka demiyorum, bence kimse de demesin bilemeyiz yaşananları. Elbette hepsi A'dan Z'ye zordur hem ablan için hem de adamın eşi için... Keşke böyle olmasaymış ama bence bundan sonra ne olacağına bakmak daha doğru bence...
Ablanın hamileliği sırasında annen baban durumu hiç sorgulamadı mı, peşine düşmedi mi, bebeğin babasıyla tanışmak istemedi mi söyleyeceklerimden önce bunu merak ettim.
Ablan bu bebeği gerçeği kabullenip doğurmak istemiş, hamileliği sırasında bebeği kabullenip hallolur her şeyşimdi kabullenmemesini anlayamadım ama velayet, yurt dışı ve ya bazen otel konaklamalarında bile izin isteme gibi durumlardan ötürü bence bu adamın çocuğu nüfusuna almaması daha mantıklı, ablan olaya şu an muhtemelen duygusal bakıyordur ama bence biraz mantıklı bakması için ikna edebilirsin.
Bunu söylüyorum ama eğer tabii ki babasından kalacak hanlar hamamlar yüklü bir miras yoksa ama anladığım kadarıyla o şekilde bir durum yok...
Adam nüfusuna alsa bile bakması gereken bir ailesi olduğu için mahkeme 200-250 taş çatlasın çok iyi kazanıyorsa 800-900 liraya kadar bir para bağlar ama bence ablanın çocukla özgür takılması daha önemli ciddi bir miras söz konusu değilse...
Neden olaya hep maddi bakıyorsun dersen, adamın eşi ve çocukları olduğu için hiç bir zaman ablanın bebeğiyle normal bir ilişkisi olmayacak, yani o şekilde bir beklentiniz varsa onu da silsin bence ablan aklından...
Ben bu durumda en çok annene ve babana üzüldüm...
Bunun saklanacak bir tarafı yok ama bence bu konu öncelikle medikal destek alınacak bir ortam hazırlanıp anne ve babayla paylaşılmalı...
Anne baba her zaman çocuğunun arkasında durur ama baban gurur yapıp adamı sıkıştırabilir ya da o anki üzüntüyle sağlık sorunu yaşayabilir.
Allah yardımcınız olsun, dilerim kırmadan dökmeden hallolur her şey...
çocuğu istemiyorum dediği anda ilişki bitti, görüşmüyorlar, hayır dini nikah yok. beraber yaşanmadı, aynı ev paylaşılmadı, maddi olarak adam sömürülmedi. kumalığı nerden çıkardınızAblaniz ve o adamın dini nikahı var galiba, ablaniz kuma olmaya razı gelmiş.
hayatı boyunca senin gibiler karşısına çıkarca evet peydahlanmaktan tutta, p.ç kadar laf duyabilir, allah uzak tutsun diyelim, kardeşi olarak ben demedim ki karısından ayırmak için doğurdu diye, "seninle ya da sensiz bu çocuğu doğurucam " dedi tek istediği kimliği idi. Ayrılmasın diye doğuracak olan karısı. niye okuduğunuzu anlamıyorsunuz konunun başından beriAyakta alkıslanacak bir cesaret evet doğru, böyle doğumlar yüzünden masum bir çocuk nasıl ithamlara maruz kalıyor hayatı boyunca ne laflar duyuyor bunu da biliyor musunuz, o meleğin suçu ne belki çok kötü bir hayatı olacak bunları da düşğn , kadın kendi emelleri için doğurdu kardesinşnd ediği gibi adamı karısından ayırmak için doğurdu bu bebegin sucu ne?
deme öyle ya hafta sonu herşeyi anlatmak için kararlıydık, şimdi eksik mi anlatsak diyorumEvet zor bir durum ama bence anne babanızın yanında yasamamalılar
Benim ablam olsa ben her koşulda yanında olurdum
Ama babama gerçeği asla söyleyemezdik çünkü önce bizi sonra kendini vururdu
aldatılan taraf olsam ilişkiyi öğrendiğim anda bitiririm, her ikisine da lanet ederdim. sonuçta bana söz veren kocam diğer kadınlar değil. ablam masum demedim kandırıldı demedim.Emin olun konu sahibi aldatılan taraf olsa kocasından çocuk doğuran kadına böyle iyimser yaklaşmaz. Ya dediğiniz gibi konu sahibi aslında o abla, ya da ablası diye kıyamıyor.
ya ben nerde demişim adamı elde tutmak için doğurdu diye, kendi iradesi ve kararıyla doğurdu adama boşan gel demedi, karısı olayları öğrendikten sonra, eşim bırakıp gitmesin diye hamile kaldı dedim. beraberlikleri devam ediyor.
bir kaç kişi var konumda inatla anlamamak istiyor, ya da kendi fantazilerini üretiyor.
o sabiye de hiç acıma olur mu?
diğer ablmala bir yaşadıklarını çalıştıklarını söyledim. evet maddi olarak adamdan beklenti yok, karnı belli olduktan sonra çalışmadı. özel de doğumu dahil kendi kazandığıyla yaptı. çarpık aile hayatımız, pis eller...ablanız kendi çocuğunu düşünmüş ve doğurmuş ne güzel güle güle büyütsün. bu kadar free bir insan ama adam çalışma dedi diye çalışmıyor ama sorarsanız adamdan maddi beklentisi de yok.
anlıyorum seni güzelim bi aldatma hikayesi var sanırım hayatında gerçekten anlıyorum.
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
diğer ablmala bir yaşadıklarını çalıştıklarını söyledim. evet maddi olarak adamdan beklenti yok, karnı belli olduktan sonra çalışmadı. özel de doğumu dahil kendi kazandığıyla yaptı. çarpık aile hayatımız, pis eller...
anlıyorum seni güzelim bi aldatma hikayesi var sanırım hayatında gerçekten anlıyorum.
son cümleniz nedir? ablanızın yaptığıyla gurur mu duyuyorsunuz? bu nasıl avamlık?
hayatı boyunca senin gibiler karşısına çıkarca evet peydahlanmaktan tutta, p.ç kadar laf duyabilir, allah uzak tutsun diyelim, kardeşi olarak ben demedim ki karısından ayırmak için doğurdu diye, "seninle ya da sensiz bu çocuğu doğurucam " dedi tek istediği kimliği idi. Ayrılmasın diye doğuracak olan karısı. niye okuduğunuzu anlamıyorsunuz konunun başından beri
Yahu küçücük çocuğa kim niye oyle kötü kelime kullansın. Arkadaşları niye dalga konusu yapsın. Kim nereden bilecek bu durumu. Herkes çocuğun kimliğine bakıp mi ilişki kuracak çocukla, anneyle.
Dünden beri okuyorum. Ben de anlamıyorum bu mantığı. Evet kadın bir hata yapmış. Her insan hata yapar. İnsanız sonuçta. Bazen mantık dışı hareket edebiliyoruz. Önemli olan bu hatadan ders çıkarmak. O çocuğun ileriki yaşantısını sorunsuz geçirmesini sağlamak. Elalem ne der düşüncesi en son düşünülecek şey olsun şu durumda.
Yani olan olmuş, çocuk doğmuş. Burada yapılacak en doğru hareket (bence), mahkeme kararı ile kimliğe babanın adı soyadı yazılıp sonrasında bir daha yüzünü görmemek olacak. Umarım çocuğun güzel bir hayatı olur. Ki ben baba eksikliginin çocukta büyük yara açacağını da sanmıyorum. Zaten babasını hiç bilmeyeceği için terkedilme gibi bir duygu yaşamayacak. Önünüzdeki en büyük sorun şu anda babanızın ne tepki vereceği. Eger asıp kesen bir baba değilse, bir süre sonra kabullenip çok sevecektir.