siz bu aşağılama durumunu hep yapar mısınız? gurur duyulacak bi durum yok ortada sadece hamile kalıp kürtaj olup ben namusluyum havasına girmeden doğurucam dedi doğurdu, endişem babam ve bebek için anlayabiliyormusunuz? bu tepkileri verenler ya aldatılan ya da aldatılan anne baba çocukları genellikle bu kadar sert tepkiler veriyorlar son cümlemin açıklaması buson cümleniz nedir? ablanızın yaptığıyla gurur mu duyuyorsunuz? bu nasıl avamlık?
tavşan arkadaşımız molayı anlamış teşekkür kendisine, senn sorduğun soruları da cevapladığımız açıklama yaptığımı senin inatla anlmadığını dile getirmiştim halbu ki,Cocuk yapan tek taraf ablası diye bildiğim için öyle algıladım çünkü konuda ya da yorumda karısının çocuk yaptığıyla ilgili net bir beyan görmedim. Yorum biraz karmaşıktı zaten yanlış anlamış olabileceğimi, öyle olmasını umduğumu da dile getirmiştim. Orda "güzel kardeşim çocuk yapsın" benzeri bir şey yazıyordu adamın karısı falan yazmıyordu sanırsam. Konu sahibi yorumlarımı inatla cevaplamayınca doğru anladığımı düşünüp bunun üstüne yorum yaptım evet. Yanlış anlamışsam konu sahibi bunu doğrulasın ben de düzelteyim.
Son düzenleme: