• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum

yakıştırma yapmıyorum ki olanı söylüyorum. ablamı da sokağa atmam ama sizin gibi burada gelip aklamam. sizin yaptığınız ablanızı aklamaya çalışmak hem de o adamın karısını suçlayarak. haddinizi bilmiyorsunuz siz. yavuz hırsız ev sahibinin bastırır misali üste çıkmaya çalışıyorsunuz yazık.
bi yazmayın ya siz lütfen rica ediyorum. Aklamaya çalışmıyorum, eşini de suçlamıyorum ayrıntı veriyorum buna sizin ki gibi yorumlar zorluyor. başta eş hakkında yorum dahi yapmamıştım. konunun anlaşılması için yapmak durumundayım. Allah sizi güzel insanlarla karşılaştırsın. yazmayın bence siz.

bu metres lafına niye bozuluyorsunuz konu sahibi? evli adamla ilişki yaşayan hatta çocuk yapan kadına metres denir başka bir ismi yok. metreslik hakaret değil ki bu kadınların sıfatı bu. mesela o adamın karısına da x in eşi/karısı denir çünkü nikah var aralarında. ablanıza da metres denir. bu metreslik durumunu gerçekleştirirken ablanız utanmadı, siz ablanızı savunurken o adamın karısını suçlarken utanmadınız biz mi utanacağız sizin ablanıza metres derken? yerim sizin duyarınızı da naifliğinizi de.
yazın kusun öfkenizi, babanızın kadın sevdasına düştüğü konuya denk gelmiştim, ordan bu metres lafı dilinize dolanmış olmalı...
rica ediyorum bu konuya yazmayın, bakın haddimi bilerek rica ediyorum... metres metres diye ne çekmişin be kardeşim sen de,

Evli değilim kocam yok başıma gelirse kocamın da metresinin de donuna kadar alırım:) Ya da almam ya boşanmam. Elaleme metres diye yayarım. Kardeşleri de burada ablasını masum ilân eden konu açsın dursun kocam benim koynumda kalır. Maksat süründürmek değil mi:))
Hah şöyle açık ve net ablamın metresliğinin arkasındayım deyin. Yok karısı keneymiş de yok abla kendi ayakları üzerinde durmuş da. Metrese metres denir. Burada ablanıza alkış tutup helal olsun doğurmuş deyip, kendisini kurtaracak fikir mi verilecekti? Size göre metres değilse babanıza açıklayın bakalım ablam metres değil, karısı kene deyin:) kolay gelsin:KK51:
oooo limoncuyla aynı kafada biri daha, siz fena aldatılmışsınız sanırım, bana bunları dedirttiniz ya,
cevap vermeye bile değmezsiniz daha çok gençsin belli,

yazın kusun öfkenizi, babanızın kadın sevdasına düştüğü konuya denk gelmiştim, ordan bu metres lafı dilinize dolanmış olmalı...
rica ediyorum bu konuya yazmayın, bakın haddimi bilerek rica ediyorum... metres metres diye ne çekmişin be kardeşim sen de,

kardeşim iyi misin? metres hakaret midir? bu durumdaki insanların genel adıdır. metreslik yaparken utanmayıp metres lafını duyunca mı bozuluyor ablanız yani, çok hoşsunuz sizi gidi minnoşlar.

beni ailemle veya özel hayatımla vurmaya çalışırsanız siz üzülürsünüz. ağzımı açmıyorum şu an henüz ama ben konuşmaya başlarsam hay ben bu konuyu nerden açtım diye hayatınızın şokunu yaşayıp üyelik iptali için başvuruda bulunabilirsiniz. beni zorlamayın olur mu? çok kırıcı bir insanım ben. üstteki iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

oooo limoncuyla aynı kafada biri daha, siz fena aldatılmışsınız sanırım, bana bunları dedirttiniz ya,
Hayır aldatılmadım da. Ahlaksızlığa kızmak için illa başımıza gelmesi mi gerekiyor? :)) Hayatım boyunca da aldatma tarzı bir olay yaşamadım yaşaya da bilirim malum metreslerin ve şerefs.. kocaların sayısı bayağı arttı.. yaşarsam da ne yapacağımı yazdım:)

Aynen çok gencim, neredeyse orta yaştaki ablanın ne yaptığını da gördük:)

Sana göre bu durumda problem yoksa ablan karakterinde biri başına gelsin madem:)) Ya da gelmesin olan masum bebeklere yuvası yıkılan kadınlara oluyor. Bak savunsan da sana da üzüldüm. Dediğim gibi babaya açıklarken kolay gelsin.

cüsssss beee ulan ablan nikahsız baskasının helalıyla yatarken namuslu ve aldatılmamıs biz konuyu elstirdik diye aldatılmıs olduk haaa

ooo kızım siz bu kafayla daha ne lakaplar yersiniz varya masallahhh ne genislik 3 oda bi salonn

Hanımlar,
tartışmak, polemiğe girmek, üsluplara dikkat etmemek, hakaret, aşağılama vb yasak, topik almış başını gitmiş, son sayfalar polemikle dolmuş, griye dönecek arkadaşlar kusura bakmayın, gönül de koymayın zira kural kuraldır, kuralların herkese eşit uygulanması şarttır ilkemize dayanarak sizi bir süre dinlenmeye alıyor, konuyu da kapatıyorum.

Son düzenleme:
Back