yoruldum artık :(

çok teşekkür ederim güzel düşüncen için.nişanlıma anlatmama gerek kalmıyor ki onun yanında oluyor zaten herşey.
kayınvalidem inan melek gibi bi kadın.eltim 2 senelik evli hep çaktırmadan kayınvalideme laf sokup sonra gülüyor sanki bişey dememiş gibi ,kayınvalidem ona karşı öff bile demez.kına yıkamaya geldikleri gece çok büyük kavga oldu o halde bile asla ona bişey demedi ve o konuları da asla açmaz . çok sessiz bi kadındır.kızları da olmadığı için beni asla üzmüyor hep üstüme titriyor..ben yinede onların yanında konuları açmıyorum annemle küs olduğumu söylemiyorum.ama anladı artık o da çok üzülüyormuş nişanlımla konuşmuşlar biraz. ..evet canım 5 sene önce boşandılar
Annen de kolay şeyler yaşamamıştır canım psikolojik olarak bazı sorunları vardir...bazı insanları değiştiremeyiz maalesef o yüzden onları öyle kabul etmek lazım...sende annene karşı böyle yaklaş evlenince emin ol düzelecektir...o şu an seni de kaybetme korkusuyla iç içedir...kaynanana yakın olman da onu kiskandiriyor olabilir...her anne evladını sever sevmiyor diye düşünme...İnşallah herşey gönlünce olsun...

evet o konuda çok şanslıyım ..kendi ailemin yapmadığını onlar yapıyor
Ne güzel işte canım bu bir kız için çok güzel bir şey :) Annenin bu saatten sonra düzeleceğini sanmam kendince sorunları var demek ki... Sen en iyisi nişanlınla sizin hayatınıza odaklan güzel günleri düşün, Rabbim gönlüne göre verir inşallah.

bence nişanlın askere gitmeden evlen
geçici olarak kendi bölümün olmasa bile bir iş bul çalış

Kendine geçici de olsa bi iş bul hep yanyana olmayın. Yada askere gitmeden nikah yapıp kv evinde bekleyin. Kimse laf söylemesin diye huzurunuzdan vazgeçmeyin.
Çok üzüldüm durumunuza. Benim bildiğim anneler kendi evliliğinde sorun yasamışsa evladının aynı duruma düşmemesi için çabalar böyle yapmaz.

olayları bence de onlara anlattı ama nasıl anlattığını bilmiyorum..keşke en yakın zamanda iş bulabilsem hem şu askerlik süreci de hızlı geçmiş olurdu.
Hiç aklına gelmeyecek biçimde anlatmış emin ol, hatta akrabalarının kötü kötü bakmasından bel altı olduğu sonucunu bile çıkartabilirim. Sen kendine mukayyet ol lütfen, umarım biran önce aradığın gibi bir iş bulabilirsin.

iş bul canım, bir tek nişanlının ailesine de güvenme ne kadar iyi olsalar da. kızını bir evlilikte sahipsiz bırakan annelere çok kızıyorum. ne kadar kötü bir şey. ileride eşin seninle bir tartışma yaşadığında annesi sahip çıkar demeyecek. inşallah böyle zamanlar olmaz ama sen kendin dur ayaklarının üzerinde.işini bul, paranı kazan, evlen. ileride bıraksan da alıma tecrüben olmuş olur, her an dönebilirsin sektörüne. zor olduğunu biliyorum ama annenden beklentilerini sıfıra indir. kızının düğün kına hevesini bile içinde bırakan bir anne maalesef kötü.
inanın o kadar çok istiyorum ki bi iş bulmayı .inşAllah en yakın zamanda hayırlı bir yer bulabilirim..manevi yardımı zaten olmuyor fakat artık maddi yardımı da yok.benim okulum ağustosta bitti o günden beri bana bir ihtiyacın var mı para lazım mı diye bile sormuyor

annenin yaptıgı çok yanlış ama seni kıskanıyor olabilir mi ? nişanlandın die onu geri plana attın vs. gibi düşünüyordur belki.. benim annem bana hiç böle dawranmadı nişanlıym bende ama bir gün bana '' sen benden soğudun hiç aramıyorsun işteyken '' dedi ve ben şok oldum.. böle bişey olabilirmi sizde de ?
neden olmasın belki kıskanmış olabilir ama biz ona gerçekten çok ilgi gösteriyorduk.kayınvalideme yapmadık ona yaptıklarımızı.bu yüzden daha çok üzülüyoruz:KK43:

Kendine geçici de olsa bi iş bul hep yanyana olmayın. Yada askere gitmeden nikah yapıp kv evinde bekleyin. Kimse laf söylemesin diye huzurunuzdan vazgeçmeyin.
Çok üzüldüm durumunuza. Benim bildiğim anneler kendi evliliğinde sorun yasamışsa evladının aynı duruma düşmemesi için çabalar böyle yapmaz.
çok teşekkür ederim beni anladığınız için.akşamları o işten gelmeden yemeğimi yiyip ben odama geçiyorum.yüzüne küstüğümüzden beri bakmıyorum ..yinede insan kötü oluyor ben bunları hakettim mi , onun bütün zor anlarında herşeye beraber göğüs germedik mi diye

Hiç aklına gelmeyecek biçimde anlatmış emin ol, hatta akrabalarının kötü kötü bakmasından bel altı olduğu sonucunu bile çıkartabilirim. Sen kendine mukayyet ol lütfen, umarım biran önce aradığın gibi bir iş bulabilirsin.

ilk başlarda dayanamayıp illa bir kaç söz söylerdim durduk yere bana laf söylediğinde ama ondanda anlamıyor. nişanlımın desteği sayesinde hiç tartışmalarına bile girmiyorum artık.kendi söyleyip kendi dinliyor.
inşAllah hemen bulup kafamı dağıtabilirim

Annen de kolay şeyler yaşamamıştır canım psikolojik olarak bazı sorunları vardir...bazı insanları değiştiremeyiz maalesef o yüzden onları öyle kabul etmek lazım...sende annene karşı böyle yaklaş evlenince emin ol düzelecektir...o şu an seni de kaybetme korkusuyla iç içedir...kaynanana yakın olman da onu kiskandiriyor olabilir...her anne evladını sever sevmiyor diye düşünme...İnşallah herşey gönlünce olsun...

kesinlikle haklısın çok zor zamanlar geçirdi .bunların hepsinde ben yanındaydım ve hep ben destek oldum ,onun dik durması için uğraştım.ama çok değişti.
artık içinde beni kaybetme korkusu diye birşey kalmadı .beni 2 defa evden kovdu çok kötü bir gündü.şuan beni umursamıyor.benim odamda olduğumdan haberi bile olmuyor.kaç defa hastalandım yerimden kalkamıyordum bi kere bile noldu demedi..nişanlım gündüzleri gelip baktı bana ,annemin çıkış saati geldiği zaman gitti yanımdan onunla karşılaşmamak için..kayınvalidem bile yemek gönderdi...
kayınvalidemle bu kadar yakınlığımı bilmiyor çünkü artık hiçbirşeyimden haberi yok umursamıyor..umarım yinede dediğin gibi gönlümce olur.

Çok ozur dileyerek soruyorum bunu yapan öz anneniz mi? gercekten üzüldüm sizin adınıza çok zor bu durum

Ne güzel işte canım bu bir kız için çok güzel bir şey :) Annenin bu saatten sonra düzeleceğini sanmam kendince sorunları var demek ki... Sen en iyisi nişanlınla sizin hayatınıza odaklan güzel günleri düşün, Rabbim gönlüne göre verir inşallah.

aminn canım inşAllah..
2-3 gündür özellikle bende böyle düşünüyorum . sanki nişanlım askere gidip geldikten sonra Rabbim bize bir kapı açıcak ve herşey çok daha güzel olucakmış gibi hissetmeye başladım

Çok ozur dileyerek soruyorum bunu yapan öz anneniz mi? gercekten üzüldüm sizin adınıza çok zor bu durum
evet öz annem ..başkaları böyle birşey yaptığında çok kızıyor , o insanların aralarını düzeltmeye çalışıyor ama bizimkini mahvetti

bence nişanlın askere gitmeden evlen
geçici olarak kendi bölümün olmasa bile bir iş bul çalış
nişanlımın askere gitmesine 1 ay kaldı..bizde çok istedik o gitmeden evlenmeyi ama yine de en doğrusunun beklemek olduğuna karar verdik

kesinlikle haklısın çok zor zamanlar geçirdi .bunların hepsinde ben yanındaydım ve hep ben destek oldum ,onun dik durması için uğraştım.ama çok değişti.
artık içinde beni kaybetme korkusu diye birşey kalmadı .beni 2 defa evden kovdu çok kötü bir gündü.şuan beni umursamıyor.benim odamda olduğumdan haberi bile olmuyor.kaç defa hastalandım yerimden kalkamıyordum bi kere bile noldu demedi..nişanlım gündüzleri gelip baktı bana ,annemin çıkış saati geldiği zaman gitti yanımdan onunla karşılaşmamak için..kayınvalidem bile yemek gönderdi...
kayınvalidemle bu kadar yakınlığımı bilmiyor çünkü artık hiçbirşeyimden haberi yok umursamıyor..umarım yinede dediğin gibi gönlümce olur.
Nişanlıni mi onaylamıyor acaba canım ? O yüzden bu kadar sert davranıyor olmasın ??

Ne anneler var ya sok oldum sizin icin cok zor bir durum bazi anneler evladin degerini hic bilmiyor...

çok teşekkür ederim beni anladığınız için.akşamları o işten gelmeden yemeğimi yiyip ben odama geçiyorum.yüzüne küstüğümüzden beri bakmıyorum ..yinede insan kötü oluyor ben bunları hakettim mi , onun bütün zor anlarında herşeye beraber göğüs germedik mi diye
İnan bazı anneleri anlamıyorum.
Umarım tez zamanda yaptığı yanlışı anlar annen. Sende bu günleri çok çok çok mutlu olursun :)

benim annemde öyle. benim bebekliğimden beri başıma ne gelirse gelsin pek ilgilenmez üstüne beni haksız gösterir ama konu kardeşim olunca ayılır bayılır toz kondurmaz. hatta hep söyler küçüğü daha çok severim diye. ben pek alıngan bi tip olmadığım için umursamıyorum sende umursama evleneceğin adam seni sahiplenmiş işte evden gidince anlarsınız birbirinizin kıymetini :)

aminn canım inşAllah..
2-3 gündür özellikle bende böyle düşünüyorum . sanki nişanlım askere gidip geldikten sonra Rabbim bize bir kapı açıcak ve herşey çok daha güzel olucakmış gibi hissetmeye başladım
Kim bilir belki de öyle olacak :)

Nişanlıni mi onaylamıyor acaba canım ? O yüzden bu kadar sert davranıyor olmasın ??
barıştıkları zaman çok iyi anlaşıyorlar ama kuzucum .s ben onun her dediğini yapmadığımız için böyle davrandığını düşünüyorum

X