- 18 Kasım 2014
- 778
- 231
- 31
Annen de kolay şeyler yaşamamıştır canım psikolojik olarak bazı sorunları vardir...bazı insanları değiştiremeyiz maalesef o yüzden onları öyle kabul etmek lazım...sende annene karşı böyle yaklaş evlenince emin ol düzelecektir...o şu an seni de kaybetme korkusuyla iç içedir...kaynanana yakın olman da onu kiskandiriyor olabilir...her anne evladını sever sevmiyor diye düşünme...İnşallah herşey gönlünce olsun...çok teşekkür ederim güzel düşüncen için.nişanlıma anlatmama gerek kalmıyor ki onun yanında oluyor zaten herşey.
kayınvalidem inan melek gibi bi kadın.eltim 2 senelik evli hep çaktırmadan kayınvalideme laf sokup sonra gülüyor sanki bişey dememiş gibi ,kayınvalidem ona karşı öff bile demez.kına yıkamaya geldikleri gece çok büyük kavga oldu o halde bile asla ona bişey demedi ve o konuları da asla açmaz . çok sessiz bi kadındır.kızları da olmadığı için beni asla üzmüyor hep üstüme titriyor..ben yinede onların yanında konuları açmıyorum annemle küs olduğumu söylemiyorum.ama anladı artık o da çok üzülüyormuş nişanlımla konuşmuşlar biraz. ..evet canım 5 sene önce boşandılar