• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Süpriz Hediye ile ilgili maalesef yarışmamız yeni ses getirdiği için ancak bir anlaşma yapabildik.

Bundan sonraki yarışmalarda şu aşamada 2 yarışma daha kaldı, 3 seferlik CookPlus ilebir anlaşma yaptık. Üyemize 250 TL'lik bir hediye çeki veriyoruz oradan alacağı ürünler ile bir sonraki yemek kategorisinde konu bağımsız sunum yapmasını rica edeceğiz. Dilerse yarışmaya katılımcı da olabilir veya ben bunları aldım ve şunu hazırladım da diyebilir.

Yeni bir kural önceden birinci olmuş üyemiz bir sonrakinde birinci olursa hediye hakkını da kazanmış olsun.

fakat lütfen rica ediyorum eğlenceli geçsin bu yarışmada olduğu gibi tatlı rekabet olsun....

Yeni yarışma hakkındaki fikirleriniz hanımlar masa düzeni olsun mu nasıl olur:52:

iki tarif ve kocaman masa hıımmmm bi düşünelim..
sanki masa düzeninde sadece 2 tarif az olur güzel dururmu ki bilemedim şimdi bana sadece 1 tatlı 1 tuzlu iyi gibi geliyor masa düzeni fazla gibi..tabii sen daha iyi bilirsin canımcım..

çok teşekkür ederim canım..bende bukadar hoşuma gideceğini tahmin etmemiştim kızarmanın :1::1:
inşallah canım...daha nice yarışmalarda beraber oluruz inşallah :34:

inşallah canım birlikte olacaz tabiki zaten alışkanlık yapıyor katılmadan duramıyorsun:1:

Süpriz , verilen linkten yarışmacının belli bir bütçede hediyesini seçmesi mi acaba ?

nerde ne zaman hangi link geçmişi okumadan direk yazmaya başladım bişi olmuş kaçırdım ben hemen bakiimmm:53::53::53:

Süpriz Hediye ile ilgili maalesef yarışmamız yeni ses getirdiği için ancak bir anlaşma yapabildik.

Bundan sonraki yarışmalarda şu aşamada 2 yarışma daha kaldı, 3 seferlik CookPlus ilebir anlaşma yaptık. Üyemize 250 TL'lik bir hediye çeki veriyoruz oradan alacağı ürünler ile bir sonraki yemek kategorisinde konu bağımsız sunum yapmasını rica edeceğiz. Dilerse yarışmaya katılımcı da olabilir veya ben bunları aldım ve şunu hazırladım da diyebilir.

Yeni bir kural önceden birinci olmuş üyemiz bir sonrakinde birinci olursa hediye hakkını da kazanmış olsun.

fakat lütfen rica ediyorum eğlenceli geçsin bu yarışmada olduğu gibi tatlı rekabet olsun....

çok sevdim ben bunu:52::52::52::46::46::46:
en çokta daha önce birinci olmuşlarda hak kazanıyor tekrar:46::46::46:

iki tarif ve kocaman masa hıımmmm bi düşünelim..
sanki masa düzeninde sadece 2 tarif az olur güzel dururmu ki bilemedim şimdi bana sadece 1 tatlı 1 tuzlu iyi gibi geliyor masa düzeni fazla gibi..tabii sen daha iyi bilirsin canımcım..

inşallah canım birlikte olacaz tabiki zaten alışkanlık yapıyor katılmadan duramıyorsun:1:

nerde ne zaman hangi link geçmişi okumadan direk yazmaya başladım bişi olmuş kaçırdım ben hemen bakiimmm:53::53::53:

Masayı orta sehpaya hazırlasak:28::27::52:

Çok teşekkür ederiz hayırlı olsun:16::16::16:

Evet aynı fikirdeyim kk bana çok şey kattı:29:

Şimdi Gazel seçimde yapamaz:52:

Evet oda doğru:29:

ay yok seçerim seçerim hemde fena seçerim..:1::1:

yaaaaaa çok teşekkür ederim kazen bey...öyle güzel bi süpriz oldu ki, bukadar beklemiyordum gerçekten :52::52::52::52:
heyecandan yanlış anlamamışımdır inşallah :1:
şimdi seçtiğim ürünle bir sonraki yarışmada katılımcı olup, reklam mı yapıcam...:52:

yaaaaaa çok teşekkür ederim kazen bey...öyle güzel bi süpriz oldu ki, bukadar beklemiyordum gerçekten :52::52::52::52:
şimdi seçtiğim ürünle bir sonraki yarışmada katılımcı olup, reklam mı yapıcam...:52:

Evet ben de öyle anladım:52::52::52:

Gazelcim , yarışmaya katılmak zorunda değilsin .

Bir sonraki kategoride bir tarif hazırlayıp ve bunu seçtiğin ürünlere hazırlayıp , konuyu açman ve bakın ben bunlarla hazrıladım demen yeterli , tabii istersen yapmışken katılayım da diyebilirsin .

Kazen Bey'e bir sorum var.

Oylamada değişikliğe gitmeyi düşünüyor musunuz?

Masayı orta sehpaya hazırlasak:28::27::52:

ooo süpper bi fikir tam buna göre bir orta sehpam var:1:

Niye yarışmaya mı katılacaksın.:27:Söyle de bilelim ona göre plan yapalım.:60:

yok canım katılmayacam ben daha önce birinci olmuşlar adına sevindim kendi adıma değil:9:

Egunal katılırsa kimse katılmaz:60:

bende bu acı gerçeği farkettim sonunda farkındalık iyi bişi:27::1:
heryeş yarışmamız için ben sadece oy vererek katılayım bari emekli olma zamanı geldi:1:
yukarıdaki masa sehpa muhabbeti yanlış anlaşılmasın hani katılsam vardı sehpam onu şeyettiydim:1:

Back