• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Canım:48:Yanlış anlama lütfen sen bu yarışmanın vazgeçilmezlerindensin ama bu kategori gün olduğu için tek tarif olmaz diye düşünüyorum:17:Seni kırmak hiç istemiyorum beni yanlış anlama lütfen:38:

Yok canım ya niye yanlış anlayayım.:38:İşte diğer kategorilerde de böyle baştan konuşulsa ve netleşseydi herşey madur olmazdık hepimiz.Baştan belirlenmesi güzel.

Gazel kırmızılar çok yakışmış çok garip bu renk bir çok nickte var ama sende bi ayrı güzel durmuş:12::1:
Katılımlarının devamını diliyorum ve bekliyorum:29:

Yok canım ya niye yanlış anlayayım.:38:İşte diğer kategorilerde de böyle baştan konuşulsa ve netleşseydi herşey madur olmazdık hepimiz.Baştan belirlenmesi güzel.

Evet bundan sonra her kategori başlamadan konuşalım:29:
Sen çok önemli birşey yaptın aslında aylardır yapmamız gereken birşeye ön ayak oldun:52::29:

eveeetttt süprüz belli olmadımı daha kk bana sabretmeyi öğretti heyyy gidi egunal zamanla değişiyorsun:9:

Gazel kırmızılar çok yakışmış çok garip bu renk bir çok nickte var ama sende bi ayrı güzel durmuş:12::1:

çok teşekkür ederim canım..bende bukadar hoşuma gideceğini tahmin etmemiştim kızarmanın :1::1:
inşallah canım...daha nice yarışmalarda beraber oluruz inşallah :34:

Süpriz , verilen linkten yarışmacının belli bir bütçede hediyesini seçmesi mi acaba ?

Yeni yarışma hakkındaki fikirleriniz hanımlar masa düzeni olsun mu nasıl olur:52:

Masa düzeninde iki tarif çok fakir durur bence.:1:Çoklu tarif olursa da katılım az olur kanaatindeyim.Şurada bir tarife katılım az oldu masa düzeni denilirse herkes kaçacak delik arar.:60:

Ben de çok sabırlı biri değilimdir hatta aceleci ama burda herşeyi öğreniyoruz:9:

çok şey gördüm öğrendim cidden bir sürüde özel hayatımda görüştüğüm arkadaşlarım oldu kendi adıma kk benim için çok önemli bi de süprizi öğreneydik iyiydi:1:

Bence de bu kategoride mantıken ;

- 1 tatlı
- 1 tuzlu
- ve masa düzeni (isteyen opsiyonel olarak yollayabilir)

olması çok daha sağlıklı olacaktır.

Bencede çok yakıştı:69:

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

eveeetttt süprüz belli olmadımı daha kk bana sabretmeyi öğretti heyyy gidi egunal zamanla değişiyorsun:9:

ortadan ikiye çatlayacam şimdi :1::1:
belli olmadı :17::17:

Yeni yarışma hakkındaki fikirleriniz hanımlar masa düzeni olsun mu nasıl olur:52:

canım ben fikrimi yazayım...
şimdi masa düzeni güzel olur ama, illa ki bi davet yada misafirlik şartı gerekiyor sanki masa düzeni olursa...
misafiri gelmeyecekse o anda masa hazırlamak zorunda kalacak gibi katılan:26:

çok şey gördüm öğrendim cidden bir sürüde özel hayatımda görüştüğüm arkadaşlarım oldu kendi adıma kk benim için çok önemli bi de süprizi öğreneydik iyiydi:1:
Evet aynı fikirdeyim kk bana çok şey kattı:29:
Kesin öyle bence , gazeli alışveriş sitesine neden üye yapsın ki kazen :31:
Şimdi Gazel seçimde yapamaz:52:
:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

ortadan ikiye çatlayacam şimdi :1::1:
belli olmadı :17::17:

canım ben fikrimi yazayım...
şimdi masa düzeni güzel olur ama, illa ki bi davet yada misafirlik şartı gerekiyor sanki masa düzeni olursa...
misafiri gelmeyecekse o anda masa hazırlamak zorunda kalacak gibi katılan:26:
Evet oda doğru:29:

Back