Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süprizi merak ediyoruz
ollleeeyyyyy.... :124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:
duygularımı smilelere döktüm nevrestem
hemde nasıl hemde nasıl
Gazel yeni kategoriyi öğrenebilir miyiz
ben seçimi sizlere bırakmıştım nevrestem ama sanırım hemfikiriz zaten....gün ikramlarını seçiyorum o zaman
tabi sizin içinde münasipse...
ollleeeyyyyy.... :124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:
duygularımı smilelere döktüm nevrestem
Acaba süpriz yarışma ile ilgili mi:26:
Tamam GÜN İKRAMLARI olsun
Gazelcim canım arkadaşım , tekrar tekrar tebrikleeeer Hayalimdeki kutlamayı yapamadım idare et
Artık bir gün hepimizin yolu senin oralara düşerse bir etli ekmeğini yeriz .
Katılan herkesin emeğine sağlık , Adra , sedacım , usha , efser , ikramaya ...Hepinizi emeklerinizden ötürü tebrik ederim
bende çok meraktayım
hayırlı olsun inşallah...
ama katılanlara şimdiden hatırlatayım, güne girenler altınlarıyla birlikte gelsin
Tamam GÜN İKRAMLARI olsun
Gün ikramları ne ablacım ? Biraz açar mısın ? hani şu günlere gidiliyor çeşit çeşit bişiler yapılıyor o mu ?
Evet o ise kuralları yeniden gözden geçirelim mesela 1 den fazla çeşitle katılabilinir mi ? Genel masanın fotoğrafı da yarışsın mı ?
Biraz üzerine düşünelim ...
kızlar müsadenizle ben birkaç bişey söylemek istiyorum..okursanız sevinirim
evet yarışma bitti...
öncelikle birinci olmamın verdiği sevinçle nevreste'ye, ve ausencia'ya teşekkür borçlu olduğumu belirtmek isterim...çünkü onların teşvikleriyle katıldım yarışmalara.. bugün birinciliğimin ilk teşekkürünü onlara ediyorum...
ardından beni destekleyip oylarını esirgemeyen, beni tanıyan tanımayan bütün oy verenlere çok çok çok teşekkür ediyorum...hepsinden allah razı olsun....
bu arada belirtmek istediğim bişey daha var...
burada uzun süredir hep muhabbet ediyoruz, aranıza sonradan katıldım ama hepinizi çok sevdim...içinizden birine bile kalbimde ufacık bir kırgınlık yok.. çok zevkli dakikalar geçirdik birlikte...okadar güzeldi ki herşey... ben çok memnun kaldım hepinizden....
eğer sizlerden birine bilerek veya bilmeyerek bir hatam kusurum olduysa affola...
hepiniz hakkınızı helal edin...benden yana helal olsun..
inşallah daha nice yarışmalarda böyle güzel zamanlar geçiririz...hepinizi çok seviyorum...
Evet Günlerde yapılan tariflerden olsun diye konuştuk
Ben 1 tatlı 1 tuzlu olarak önerdim ama bu kategoride tek kuralı koyduğumuz için arkadaşlar itiraz etiler:26:Ama bu kategori tek biraz zayıf olabilirMasa sunumu da olabilir
Yok vazgeçtim itirazımdan.Çoğunluk öyle istiyorsa yapılsın tabi.Ama Kazen'e de teessüflerimi iletiyorum maduriyetimiz açısından.
Canım çok teşekkür ederim ben çok mutlu oldum seni burda görmekten Umarım her zaman aramızda olursunYarışma alışkanlığı hiç bitmez
Tekrar hayırlı uğurlu olsun.Hediyelerini güle güle sağlıcakla kullan
Öncelikle tebrikler, yeni kategori ne olsun bunu kararlaştırdık mı ?
Bir de CookPlus adresine üye olup bana özel mesaj ile üye olduğunuz e-posta adresi bilgisini yollayabilir misiniz ?