• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
yok canım katılmayacam ben daha önce birinci olmuşlar adına sevindim kendi adıma değil:9:

Bir gözün farklı,diğeri farklı birşey söylüyor.:27:İnanmış gibi yapalım bari.:52:

ooo süpper bi fikir tam buna göre bir orta sehpam var:1:

yok canım katılmayacam ben daha önce birinci olmuşlar adına sevindim kendi adıma değil:9:

bende bu acı gerçeği farkettim sonunda farkındalık iyi bişi:27::1:
heryeş yarışmamız için ben sadece oy vererek katılayım bari emekli olma zamanı geldi:1:
yukarıdaki masa sehpa muhabbeti yanlış anlaşılmasın hani katılsam vardı sehpam onu şeyettiydim:1:

Katıl canım sen bilirsin biz sana takılıyoruz:29:

Gazelcim , yarışmaya katılmak zorunda değilsin .

Bir sonraki kategoride bir tarif hazırlayıp ve bunu seçtiğin ürünlere hazırlayıp , konuyu açman ve bakın ben bunlarla hazrıladım demen yeterli , tabii istersen yapmışken katılayım da diyebilirsin .

Evet yapmışken yarışmaya katılsın:52:Tam reklam olur:27:

Gazelcim , yarışmaya katılmak zorunda değilsin .

Bir sonraki kategoride bir tarif hazırlayıp ve bunu seçtiğin ürünlere hazırlayıp , konuyu açman ve bakın ben bunlarla hazrıladım demen yeterli , tabii istersen yapmışken katılayım da diyebilirsin .

anladım canım, hediyelerim gelsin de reklam da yaparız :27:
bu arad sen hala katılmamakta ısrarlımısın ahretim :52::52::52::52:

Tüp bebek bölümündekilerin gözüne bant çekeriz.:60:

Evet onlara duyuru yapacaktım yapmayalım:60:

hiiii planlara bak hele ben duyururum o zaman:1:
mesela ikramaya tüp bebektendi bu yarışmada korkmaya gerek yok yaneee:1:

içimden bir ses bu yarışmada katılımcı patlaması yaşanacak diyor :60:

içindeki sesle benim iç ses aynı fikirdeler:1:

Kırmızıda çok yakışmış :12:yeni katoğoride harika yine kendimi tutamaya bilirim :52:

tutma zaten kimse tutmasın herkesler katılsın:52::52::52:

Katıl canım sen bilirsin biz sana takılıyoruz:29:

biliyorum tatlım:16:

Bir gözün farklı,diğeri farklı birşey söylüyor.:27:İnanmış gibi yapalım bari.:52:

inan inan ben katılcam dediğimde katılıyorum katılmam dediğimde de katılmıyorum o kesin :1:
sadece katılm sayısı az olursa tamamlamak için katılabilirim katılacağım zamanda pazar gecesi açacam konuyu:1:
kimse vazgeçmesin diye katılmaktan:1:
zaman ne gösterir tabii insanoğlu çiğ süt emmiş:52::52::52:

Efser'in peşindeyim zaten siz şahitsiniz bir sonraki yarışta ilk adayımız hazır:46: ikincisi adra hissediyorum:23::23::52:

Ben katılacağım demedim.:27:Oylamada değişiklik olmazsa katılmayı düşünmüyorum.:40:

Yok hiç söyleme bu yarışta bekliyoruz seni de:52:

Ya kategori harika , en sevdiğim şeyler , gir mutfağa pasta börek çörek yap :21:

Ama yarışmak bilemedim ki :26: 5 oldu yahu 5
:52: Ben istemsem de kazen emekli edecek beni zaten yarışmadan :9:

Ya kategori harika , en sevdiğim şeyler , gir mutfağa pasta börek çörek yap :21:

Ama yarışmak bilemedim ki :26: 5 oldu yahu 5
:52: Ben istemsem de kazen emekli edecek beni zaten yarışmadan :9:

Olsun canım ne farkeder isterse 10 olsun:38:Benimde 4 oldu:9:Ama her seferinde zor tutuyorum kendi mi:52:
Bu kategori sahiden çok güzel olacak ve umarım Yöresel yemeklerde olduğu gibi tatlı bir çekişme olacak lütfen sende katıl :29::16:

bencedeee sponsor olarakta yazsın şahsen ben 250 tl lik ürün alsam reklamını öyle bi yaparım ki offff yani o kadar olur:1:

ay sponsorun lafı mı olur, :ssz: yazarım tabi :60:

Evet canım benim , bende malülen emekli oldum yarışmadan :9:

Hem böyle uzaktan izlemesi daha keyifli .

ausum hediyeler çok cezbedici yaa..bi daha düşün nolur...:ssz:

Yeni yıl masası olsun yeni kategorimiz. Olmaz mı?

Hindi ya da tavuk, mezeler, ara sıcaklar fln.

Back