Antep'te buna başka bir şey diyorlar yapmaydı sanki
Cıssss, kaçayım ben
Bizim kültürümüzde de hiç yoktur aksine. Bir Kısır da kullanırız. Doğu ve güneydoğu mutfağı çok başka bişey yaa. Tartışılacak bir tarafı yok. Mutfakları çok iyiAntep'te buna başka bir şey diyorlar yapmaydı sanki
Bizde yaparız ama bizim kültürümüzde haşlama var
NolduCıssss, kaçayım ben
Yok nevoş yöresel yemekler bilmiyorum yemedim görmedim deAma işte yöreden yöreye bu değişiyor.Birde farklı kültürlerle hiç tanıştın mı?Bursa dışına çıktın mı
Tarifinede baktım, görüntüsünü çok sevdim canom
Bizim 72 çeşit bulgur köftemiz var.Yani büyüklerimiz öyle derlerBizim kültürümüzde de hiç yoktur aksine. Bir Kısır da kullanırız. Doğu ve güneydoğu mutfağı çok başka bişey yaa. Tartışılacak bir tarafı yok. Mutfakları çok iyi
Içli kofteyede başka bişey diyorlar yassı ve haşlama, Masterchef 'te görmüştüm nevoşAntep'te buna başka bir şey diyorlar yapmaydı sanki
Bizde yaparız ama bizim kültürümüzde haşlama var
Birde boroni varTarifinede baktım, görüntüsünü çok sevdim canomeminim tadida güzeldir. Yemek isterdim
Ooow 72 miBizim 72 çeşit bulgur köftemiz var.Yani büyüklerimiz öyle derler
Elmalı köfte yaparız çok güzel olur.Ekşi elma ileKiraz yaprağı, fasulye yaprağı ve ayva yaprağı ile köftemiz var.
Çeşit çok
Görüntüler efsanee
Yoksa senin becerin ile ilgili değilYok nevoş yöresel yemekler bilmiyorum yemedim görmedim decanakkalede zaten çok bişey yok
Çok istiyorum ama korkuyorum.O sarmayı asma ile de yapabilirsinOoow 72 mi
Kiraz yaprağı elime geçse yapacağım da kısmet olmadı daha
Yöresel yemekler ne zaman yapacağız
Keşke yapsakGörüntüler efsaneeaklıma ne geldi biliyon mu canom yöresel yemek çıkarsa ben bu aya koftesini yapayim
Birde sen denemeye çok meraklisin nevoşum, üşenmiyorsun gocunmuyorsun hemen deniyorsunYoksa senin becerin ile ilgili değil
Benim babam memurdu.Biz lojmanda büyüdük. Lojmanda hep farklı şehirlerden insanlar oluyordu.Onlardan çok şey öğrendikErzurum'da çocukluğum geçti,Elazığ gelin gittim.Sonra Antep'ye 10 yıl Sonra kk Öyle olunca benim yemek kültürüm biraz genişledi
Ama bilmediğim çok şey var.
Ben ordan bulgurlu bi tarif patlatayum o zaman canomKeşke yapsakbayadır yapmadık
Öyle miÇok istiyorum ama korkuyorum.O sarmayı asma ile de yapabilirsin
Unuttum şimdi yaIçli kofteyede başka bişey diyorlar yassı ve haşlama, Masterchef 'te görmüştüm nevoş
Tarif veririm istersenÖyle mideneyeyim bir gün
Buranın yerel halkı pirinç pilavlık bulgur gibi 5 kilo 5 kilo köftelik bulgur alıyorlar marketteBen ordan bulgurlu bi tarif patlatayum o zaman canom