- 8 Haziran 2013
- 56.107
- 148.992
Akşama kadar koşuşturmaca geçiyordur. Enerji lazım olmaz mı kukrişEnerji de lazım sonuçta ama dimi sağolun kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşama kadar koşuşturmaca geçiyordur. Enerji lazım olmaz mı kukrişEnerji de lazım sonuçta ama dimi sağolun kızlar
Gelinim beni sevmez kesin,Allahım keşke kaynanam olsaydin
Demek ki daha kucultmem lazım çok zor bir işSen annemin yaptıklarını görsen pişmiş hali nohut kadar oluyorYoğurtlu köfte minik oluyor.Ama bende orta halli yaparım
O gelini var yaaaGelinim beni sevmez kesin,
Ekşili köfte mantığında yapıyorum benEvet , 2 bardaktan ben bir bir yaptim bayağı çok çıkacak demek ki yuvalama için yapılanma aynısı dimi canom
Fellah için doğru ama biz her köfteyi farklı boyut yaparızDemek ki daha kucultmem lazım çok zor bir iş
Tem ele gece gayret gelir mideynepnaz ın bir sözü vardı böyle ben gece iş yapınca birşey diyordu
Ekşili köfteyi bende öyle yapiyorum ama içinde bulgur yok. Köfteyide çok küçük yapamıyorum bendemek ki boyut küçültmeye gidilecekEkşili köfte mantığında yapıyorum ben
Havuç patates minik küpler halinde kesiyorum. Sarımsak sogan rendeleyip kavuruyorum. Suyuna limon sıkıyorum. Et suyu koyuyorum içine. Ekşili oluyor seviyorsan. Sebzeler pişince bulgur köftesini ekliyorum. Sıcak sıcak iyi oluyor
Gece gece ağzım sulandıFellah için doğru ama biz her köfteyi farklı boyut yaparız
Ekşili köfte sulu oluyor.İçinde haşlsnmış nohut ve kuşbaşı var
Salçalı,naneli,ekşi bir yemekEfsane oluyor onuda dene
Sen biraz bunlara sar ben sana çeşit çeşit tarif veririmGece gece ağzım sulandı
Heh hehTem ele gece gayret gelir mi
Bulgur ne güzel bir şey. Her türlüsü oluyor urfada aya köftesi yapıyorlarEkşili köfteyi bende öyle yapiyorum ama içinde bulgur yok. Köfteyide çok küçük yapamıyorum bendemek ki boyut küçültmeye gidilecek
Nevoş yaa sen beni hamarat mi yapacaksınSen biraz bunlara sar ben sana çeşit çeşit tarif veririm
Zaten öylesinNevoş yaa sen beni hamarat mi yapacaksın
Kendimi gerçekten hiçbirşey bilmiyor hissediyorum bakayım nasılmış canom, ne güzel adı varBulgur ne güzel bir şey. Her türlüsü oluyor urfada aya köftesi yapıyorlar
Yaaaaaaaaa seni yirim kadınZaten öylesin
Ama işte yöreden yöreye bu değişiyor.Birde farklı kültürlerle hiç tanıştın mı?Bursa dışına çıktın mıKendimi gerçekten hiçbirşey bilmiyor hissediyorum bakayım nasılmış canom, ne güzel adı var
Yaaaaaaaaa seni yirim kadın
Kendimi gerçekten hiçbirşey bilmiyor hissediyorum bakayım nasılmış canom, ne güzel adı var
Tem ele ne yaa tembel yazmıştımTem ele gece gayret gelir mi