Bir kere yap fazla yap. 3 e 4 e böl. İster çorba yap ister fellah köfteDolaptan çıkarmak pratik canomben bilmiyom ogreniyirum
Hamaratsın maşallahResmen kalktım Elmalı turta yaptım pişmesini bekliyorum
Sırada o bulgur köftesi ile ekşişi köfte yapmak carNevoş fellah yapan ben daha neler yaparım korkuyorumben senin eserinim bana ogretin bunları
Işte gerçek hamaratResmen kalktım Elmalı turta yaptım pişmesini bekliyorum
Ellerine sağlık aşkomResmen kalktım Elmalı turta yaptım pişmesini bekliyorum
Sağol canımHamaratsın maşallah
Ellerine sağlık canım
Sağol aşkomEllerine sağlık aşkom
Tam ölçüden bayağı çıkar, bir günü buna ayırrmak lazim canomBir kere yap fazla yap. 3 e 4 e böl. İster çorba yap ister fellah köftealışınca sürekli yapmak istiyorsun
Obur da olabilir sosyalimIşte gerçek hamarat
Dolaba koyduğun ölçüyü verBir kere yap fazla yap. 3 e 4 e böl. İster çorba yap ister fellah köftealışınca sürekli yapmak istiyorsun
Oh ohh oralardan evleneydim de bol bol yiyeydim yaaa boşa yaşamasım bu hayatıSırada o bulgur köftesi ile ekşişi köfte yapmak car
Canım birde biz o köfteleri biraz daha minik yapıyoruz.Haşlıyoruz hatta içine köfteler biraz piştikten sonra doğranmış ıspsnak ekliyoruz.Süzüp,soğutuyoruz.Üstüne sarımsaklı yoğurt ve sosEfsane oluyor
Yazın pancar yaprağı,semizotu veya kabak ile yapıyoruz.
Kabaklının kabağını ayrı haşlayıp soğutuyorum.Sonra köfte ile karıştırıp yoğurtluyorum.
Böyle bir sürü köftemiz var bizim
Afiyet olsun. Ye gitsin boşverSağol canımçok canım istedi dayanamadım
Göndermiştim
Sen annemin yaptıklarını görsen pişmiş hali nohut kadar oluyorOh ohh oralardan evleneydim de bol bol yiyeydim yaaa boşa yaşamasım bu hayatıelim alışkın değil ya çok daha küçük istedim ama yapamadım ben nevoş, ham kaldım biraz
İyi o zaman yapsın koysunGöndermiştim
Afiyet olsun. Ye gitsin boşver
Oy senin gibi oburu yirim ben yaaa
Evet , 2 bardaktanGöndermiştim