- 8 Haziran 2013
- 56.106
- 148.989
Tamam canım. İyi gecelerOnun hiç yok kaçtım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım. İyi gecelerOnun hiç yok kaçtım ben
Tamam ben üstüme alırım21 MB kalmış artık tarifim size emanet
Aynen kendini sahipsiz zannetmesin. Seni de yadırgamaz tarif bence birbirinize alışır sahiplenirsinizTamam ben üstüme alırım
Çok çabuk kaynaşırızAynen kendini sahipsiz zannetmesin. Seni de yadırgamaz tarif bence birbirinize alışır sahiplenirsiniz
Heh iyiAhyaa azcik net geldi onla açtım konuyu
Ooo benim öğrenmem lazım böyle şeyleri canom bilmem böyle şeyleriTam ölçek yapınca baya çıkıyor ben birazını da yuvarlak yapıp çorba yapıyorum ekşili
Tee allaam yaaa nevoş hiç işin yok mu tövbe tövbeeeBenim çok iyi bir sunum fikri bulmam lazım yoksa sonuncu olacağım
Bak biz o bulgur köftelerinden bir sürü çeşit köfte yapıyoruzAaaa gerçekten mi valla herkes yapıyormuş canom, ben ilk denedim cok ugrastirici ama ya ciddi emek istiyo canom ins bende yaparim o kadsr Cok
Sonuncu mu olayımTee allaam yaaa nevoş hiç işin yok mu tövbe tövbeee
Ne yapcan acaba seeenBenim çok iyi bir sunum fikri bulmam lazım yoksa sonuncu olacağım
Pratik oluyor birbirimizden öğreneceğimiz çok şey varOoo benim öğrenmem lazım böyle şeyleri canom bilmem böyle şeyleri
İlk defa yapılacak bir şeyBelki elimde patlarNe yapcan acaba seeen
Nevoş fellah yapan ben daha neler yaparım korkuyorum ben senin eserinim bana ogretin bunlarıBak biz o bulgur köftelerinden bir sürü çeşit köfte yapıyoruz
He gülüm hee çok güldüm şuanSonuncu mu olayım
Hadi canımİlk defa yapılacak bir şeyBelki elimde patlar
Dolaptan çıkarmak pratik canom ben bilmiyom ogreniyirumPratik oluyor birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var
Ilkler hep cok guzel olur kiİlk defa yapılacak bir şeyBelki elimde patlar