Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Yemek Tarifi'' hangisidir?(2 oy )

• Beyti Kebabı

OY: 62 19,1%
  • Ali Nazik Kebabı

OY: 70 21,6%
  • Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi

OY: 65 20,1%
  • Pizza

OY: 24 7,4%
  • Kayseri Yağlaması

OY: 146 45,1%
  • Çökertme Kebabı

OY: 51 15,7%
  • Sini Mantısı

OY: 110 34,0%
  • Kozalak Mantı

OY: 37 11,4%
  • Pideli Köfte

OY: 30 9,3%

• Ankete Katılan
    324
  • Anket Kapalı .
Bizim kültürümüzde de hiç yoktur aksine. Bir Kısır da kullanırız. Doğu ve güneydoğu mutfağı çok başka bişey yaa. Tartışılacak bir tarafı yok. Mutfakları çok iyi 🤩
Bizim 72 çeşit bulgur köftemiz var.Yani büyüklerimiz öyle derler😃
Elmalı köfte yaparız çok güzel olur.Ekşi elma ile😁Kiraz yaprağı, fasulye yaprağı ve ayva yaprağı ile köftemiz var.
Çeşit çok😃

Tarifinede baktım, görüntüsünü çok sevdim canom😍🤩 eminim tadida güzeldir. Yemek isterdim 😍🤩
Birde boroni var
images (1).jpeg

Yöresel yemekler derya deniz 🤩

Bizim 72 çeşit bulgur köftemiz var.Yani büyüklerimiz öyle derler😃
Elmalı köfte yaparız çok güzel olur.Ekşi elma ile😁Kiraz yaprağı, fasulye yaprağı ve ayva yaprağı ile köftemiz var.
Çeşit çok😃
Ooow 72 mi 🤩
Kiraz yaprağı elime geçse yapacağım da kısmet olmadı daha 🤭
Yöresel yemekler ne zaman yapacağız :KK68:

Yok nevoş yöresel yemekler bilmiyorum yemedim görmedim de🤷‍♀️🤦‍♀️ canakkalede zaten çok bişey yok🤷‍♀️🤔
Yoksa senin becerin ile ilgili değil🤗
Benim babam memurdu.Biz lojmanda büyüdük. Lojmanda hep farklı şehirlerden insanlar oluyordu.Onlardan çok şey öğrendik😁Erzurum'da çocukluğum geçti,Elazığ gelin gittim.Sonra Antep'ye 10 yıl😃Sonra kk😁Öyle olunca benim yemek kültürüm biraz genişledi🤗
Ama bilmediğim çok şey var.

Yoksa senin becerin ile ilgili değil🤗
Benim babam memurdu.Biz lojmanda büyüdük. Lojmanda hep farklı şehirlerden insanlar oluyordu.Onlardan çok şey öğrendik😁Erzurum'da çocukluğum geçti,Elazığ gelin gittim.Sonra Antep'ye 10 yıl😃Sonra kk😁Öyle olunca benim yemek kültürüm biraz genişledi🤗
Ama bilmediğim çok şey var.
Birde sen denemeye çok meraklisin nevoşum, üşenmiyorsun gocunmuyorsun hemen deniyorsun 😍🤩🤗

X