Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Yemek Tarifi'' hangisidir?(2 oy )

• Beyti Kebabı

OY: 62 19,1%
  • Ali Nazik Kebabı

OY: 70 21,6%
  • Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi

OY: 65 20,1%
  • Pizza

OY: 24 7,4%
  • Kayseri Yağlaması

OY: 146 45,1%
  • Çökertme Kebabı

OY: 51 15,7%
  • Sini Mantısı

OY: 110 34,0%
  • Kozalak Mantı

OY: 37 11,4%
  • Pideli Köfte

OY: 30 9,3%

• Ankete Katılan
    324
  • Anket Kapalı .
Nevoş fellah yapan ben daha neler yaparım korkuyorum 😂 ben senin eserinim😍🤩🤗 bana ogretin bunları 🤔
Sırada o bulgur köftesi ile ekşişi köfte yapmak car😃
Canım birde biz o köfteleri biraz daha minik yapıyoruz.Haşlıyoruz hatta içine köfteler biraz piştikten sonra doğranmış ıspsnak ekliyoruz.Süzüp,soğutuyoruz.Üstüne sarımsaklı yoğurt ve sos🥰Efsane oluyor😁
Yazın pancar yaprağı,semizotu veya kabak ile yapıyoruz.
Kabaklının kabağını ayrı haşlayıp soğutuyorum.Sonra köfte ile karıştırıp yoğurtluyorum.
Böyle bir sürü köftemiz var bizim😁

Sırada o bulgur köftesi ile ekşişi köfte yapmak car😃
Canım birde biz o köfteleri biraz daha minik yapıyoruz.Haşlıyoruz hatta içine köfteler biraz piştikten sonra doğranmış ıspsnak ekliyoruz.Süzüp,soğutuyoruz.Üstüne sarımsaklı yoğurt ve sos🥰Efsane oluyor😁
Yazın pancar yaprağı,semizotu veya kabak ile yapıyoruz.
Kabaklının kabağını ayrı haşlayıp soğutuyorum.Sonra köfte ile karıştırıp yoğurtluyorum.
Böyle bir sürü köftemiz var bizim😁
Oh ohh oralardan evleneydim de bol bol yiyeydim yaaa boşa yaşamasım bu hayatı 😂 elim alışkın değil ya çok daha küçük istedim ama yapamadım ben nevoş, ham kaldım biraz😜😂

Oh ohh oralardan evleneydim de bol bol yiyeydim yaaa boşa yaşamasım bu hayatı 😂 elim alışkın değil ya çok daha küçük istedim ama yapamadım ben nevoş, ham kaldım biraz😜😂
Sen annemin yaptıklarını görsen pişmiş hali nohut kadar oluyor😁Yoğurtlu köfte minik oluyor.Ama bende orta halli yaparım😁

X