- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.694
Bitti miKolay gelsin canım. Kaldığın yerden devam ediyorsun, ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitti miKolay gelsin canım. Kaldığın yerden devam ediyorsun, ne güzel
Aglamadim cnm biran kötü oldum.Kız hirmonlarina sahip çık ağlama sakın bak içerde senin mutluluğun la mutlu olan iki kalp var
Öğretmen bugün sınıfta demiş bir deli daha buldukKolay gelsin canım. Kaldığın yerden devam ediyorsun, ne güzel
Yok bitmedi yaa, reklama girdi kesin potaya Yasini sokacak, kaba sakal kıvançBitti mi
Sen yaz ben okurum:)İyi geceler daha zeyiflayacaktik
EstağfurullahÖğretmen bugün sınıfta demiş bir deli daha bulduk
Arkadaş diyor ki, eski öğretmen için aman görmesin çok kıskanırEstağfurullah
Ben en çok yaptıklarını Antep teki arkadaşların görünce ne yapacak, onu merak ediyorum
bana mantıklı geldi beslenme şekli öğle öğünün meyve ve içecekle gecistirilmesi azar azar gitsede olur başlığa bakma senSen yaz ben okurum:)
7 de kalkıp sonra yollara düşüyorum:)
9 a yakın ancak geliyorum:)
Yatsam iyi olacak:)
Aynen kulakların bol bol çınlar artık ordan anlarsınArkadaş diyor ki, eski öğretmen için aman görmesin çok kıskanır
Hadi iyi geceler :))Hadi gideyim:)
Hayırlı gecelerHadi gideyim:)
deli deliyi dakkada demişlerÖğretmen bugün sınıfta demiş bir deli daha bulduk
ben hakamiyorim en son burger yaptıklarında izlemiştim sanki birde otizm ki cociklar puan vermişti o zamanYok bitmedi yaa, reklama girdi kesin potaya Yasini sokacak, kaba sakal kıvanç
Kulağıma gelir görüştüğüm arkadaşlar var:)Aynen kulakların bol bol çınlar artık ordan anlarsın
Hayırlı geceler
Kulağıma gelir görüştüğüm arkadaşlar var:)
Ne yapayim master chef izliyoruz haftanin dort gunu istanbulda hava muthis her gun disardayiz boyle iste sen ne yapiyorsun :)Dahliadivin ne yapıyorsun ☺
Evet tekrardan başladık okulaSenin bebe 1. sınıf mı oldu:)
Anlatayım balım :)Bana anlatsana bir ara :))