Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka seninki iyi gene benimkinin korkusundan ben kimseye numarami vermiyorum ogretmen disindagecen veli toplantisinda ogretmen grup acin watsapda dedi dedim hocam benimkini biliyosunuz bana soylemek istediginiz bi sey oldugunda kendiniz yazin lutfen dedim.ha tamam seni biliyoruz dedi kadinAma gruba beğenip atmadigim saatin aynısını almış sınıf annesi çok hoşuma gitti iyi ki atmamisom esim bu kadarına müdahil olmama bile söylendi
Grupta erkek biri cvp verdi mi sovup sayıyor adama karısı yok mu bunun cvp verecek diye BirTutamMutluluk20
Gunaydin guya kalkip erkenden yemegimi yapacaktim oglen kuafore gidicem diye bi baktim sarj 3Günaydın
Şarja tak öğlene kadar dolar:)Gunaydin guya kalkip erkenden yemegimi yapacaktim oglen kuafore gidicem diye bi baktim sarj 3
Hayırlı olsunEvet tekrardan başladık okula
Oglene kadar yapacaktim iste nevo tarifioglen kuafore gidicem gelince de kizin ogretmeni gelecek ders calisacaklar.onun yaninda sunum fotolari cekememŞarja tak öğlene kadar dolar:)
Heee yarışma içinOglene kadar yapacaktim iste nevo tarifioglen kuafore gidicem gelince de kizin ogretmeni gelecek ders calisacaklar.onun yaninda sunum fotolari cekemem
Neyse yataklari toplayana kadar sarj olur artik biraz
Oh ne güzel uyandim uyanamadim cocuklarj gönderdim okula geri yattım şimdi esimin tatili baskayacak işten gelince..dışarı çıkacağım deyince uyuyyayim bari diyordun ama buraya geldimNe yapayim master chef izliyoruz haftanin dort gunu istanbulda hava muthis her gun disardayiz boyle iste sen ne yapiyorsun :)
Dün dedi yapacağım diye çok şey kaçırdın nevo bugün görsel şölen yaşatacak bizebu hatunHeee yarışma için
Onu anlamadım
Yaşatsın görelimDün dedi yapacağım diye çok şey kaçırdın nevo bugün görsel şölen yaşatacak bizebu hatun
BekliyoruzYaşatsın görelim
Size mumbar dolması yapacağım asıl beni bekleyinBekliyoruz
.Size mumbar dolması yapacağım asıl beni bekleyin
Olsa ben yerim.
Sabah sabah mumbar demeyeydin iyiydi
Sabah sabah heeeOlsa ben yerim
Karın dolması deniyor:)Sabah sabah heee
.bak ben sabah kizartma yerim patlıcan yemeği yerim kalan sarma dolma da yerim
Ama mimbar in imkanı yok
İşkembe den yapılan nin adı neydi
Ben baştan o sandım :))Karın dolması deniyor:)
Onu sevmem:)