Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
72125225_2404677669629461_38575583776473088_n.jpg

Çiçeklerim nasıl olmuş:)

Öğretmenler günü için 20 TL toplandı toplanma dan önce de fikir soruldu gruptan

Kimse ses etmedi sadece ben ve bir kaç kişi kimseyi zorlamasin 20 olsun dedik 25-30 olsun diyende oldu

Gel gör ki sınıf temizliğini uapan iki bayan 10 ar lira göndermiş 5 kişi hiç gondrmemis

Ben ve paraları toplayan kişi bayağı anllattik grupta işte şu şöyle fiyat sneede bir yapılıyor falan kimse seslenmedi

Diğer arkadaş bizde temizlik parası ni 10ira eksik verelim deyince

Temizlik yapankisinin birinin eşi beni de topa tutarak kim de 300 lira saat varda ona alınacak yazdı

Geçim sıkıntımis var yazdı

s.annesi de söylendi özelden neden itiraz etnedinjz anlamadınız diye

Bayağı tartışma yaşandı grupta

Tabi karşıda ki erkek olunca ben lafa girmedim aynı grupta esim var tartismadigin halde ne fikir beyan ediyorsun dedi bana :olamaz:

Öğretmenler günü için 20 TL toplandı toplanma dan önce de fikir soruldu gruptan

Kimse ses etmedi sadece ben ve bir kaç kişi kimseyi zorlamasin 20 olsun dedik 25-30 olsun diyende oldu

Gel gör ki sınıf temizliğini uapan iki bayan 10 ar lira göndermiş 5 kişi hiç gondrmemis

Ben ve paraları toplayan kişi bayağı anllattik grupta işte şu şöyle fiyat sneede bir yapılıyor falan kimse seslenmedi

Diğer arkadaş bizde temizlik parası ni 10ira eksik verelim deyince

Temizlik yapankisinin birinin eşi beni de topa tutarak kim de 300 lira saat varda ona alınacak yazdı

Geçim sıkıntımis var yazdı

s.annesi de söylendi özelden neden itiraz etnedinjz anlamadınız diye

Bayağı tartışma yaşandı grupta

Tabi karşıda ki erkek olunca ben lafa girmedim aynı grupta esim var tartismadigin halde ne fikir beyan ediyorsun dedi bana :olamaz:
Bu konuda çok gereksiz muhabbetler dönebiliyor:)
Çok şükür oğlumun bu sınıf uyumlu:)

Bu konuda çok gereksiz muhabbetler dönebiliyor:)
Çok şükür oğlumun bu sınıf uyumlu:)
Ama gruba beğenip atmadigim saatin aynısını almış sınıf annesi :KK49: çok hoşuma gitti iyi ki atmamisom esim bu kadarına müdahil olmama bile söylendi :olamaz:

Grupta erkek biri cvp verdi mi sovup sayıyor adama karısı yok mu bunun cvp verecek diye 😂 BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 :KK70:

Ama gruba beğenip atmadigim saatin aynısını almış sınıf annesi :KK49: çok hoşuma gitti iyi ki atmamisom esim bu kadarına müdahil olmama bile söylendi :olamaz:

Grupta erkek biri cvp verdi mi sovup sayıyor adama karısı yok mu bunun cvp verecek diye 😂 BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 :KK70:
Biz gruba erkek almıyorduk burada da yok:)Ne gerek var:)

Erkek olunca zor olur:)
Evet ben kadınla tartışırım kim olursa olsun cekinmem ama erkek le tartışmaya giremiyorum ayıp geliyor :/ zaten girsem öyle biseye bu sefer eşim döner bana sen kadınla niye tartismiyorzun da adamla muhatap oluyorsun diye

Benim eşimde hiç bir kadınla münakaşa etmez yani bize ayıp geliyor

Keşke karısı msj atsaydi 😂

Evet ben kadınla tartışırım kim olursa olsun cekinmem ama erkek le tartışmaya giremiyorum ayıp geliyor :/ zaten girsem öyle biseye bu sefer eşim döner bana sen kadınla niye tartismiyorzun da adamla muhatap oluyorsun diye

Benim eşimde hiç bir kadınla münakaşa etmez yani bize ayıp geliyor

Keşke karısı msj atsaydi 😂
Aynen rahat olmuyor:)

X