- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
Amin inşaallah ❤Hayırlı olsun canım
Sağlıkla kucağına al inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaallah ❤Hayırlı olsun canım
Sağlıkla kucağına al inşaallah
Nasıl gidiyor hamilelik:)Amin inşaallah ❤
Deseydin ya ben minige söz verdim sen oğlanın adını koy anı smile gibi yap söylerkenEşim esila diye tutturdu :/
oğlanın ismini de bana bıraktı
bu nasıl adalettir
Özelden link atiyorim video linki bir kişinin ogunleirni paylaşmış çok iyi kilo vermiş kadın :))Ne buldun kızzzz :)
Diyet menüsü gibi mi :) benim kardeşim 10 ayda 45 kg verdi canım ahhh oyle olsa ama işte sen at gene de :)Özelden link atiyorim video linki bir kişinin ogunleirni paylaşmış çok iyi kilo vermiş kadın :))
Geçen gün Fenerbahçeli bi futbolcunun eşi doğum yapmisti ismini Esila koymuşlar.Deseydin ya ben minige söz verdim sen oğlanın adını koy anı smile gibi yap söylerken
Bende öğreneyimYoulost16 güncele gel çok güzel bir zayıflama yöntemi buldum icraate gecmesemde sana da haber edeyim :))
10 ayda çok iyi vermiş geri aldı mı peki :/Diyet menüsü gibi mi :) benim kardeşim 10 ayda 45 kg verdi canım ahhh oyle olsa ama işte sen at gene de :)
Biraya atayım mi beslenme şekli çok mantıklı geldi içecek falanBende öğreneyim
Hayır canım almadı suan 65 arada 63 oluyo duraklamaya girdi10 ayda çok iyi vermiş geri aldı mı peki :/
Zor geçiyor Allah yardim etsin.Nasıl gidiyor hamilelik:)
Yanlış bilmiyorsam Esila nin anlamı ikindi ile akşam arasındaki zaman a veirlen isim yaniGeçen gün Fenerbahçeli bi futbolcunun eşi doğum yapmisti ismini Esila koymuşlar.
Esiminde çok hoşuna gitti.
Bende kızıma isim arıyorum hala hoşuma gitmedi çok :)
Bana anlatsana bir ara :))Hayır canım almadı suan 65 arada 63 oluyo duraklamaya girdi
Bende söyledim anlamı yok dedim öne öyle ikinddiden sonra , Büyüyünce ne manasız ismim var diyecek dedim,Yanlış bilmiyorsam Esila nin anlamı ikindi ile akşam arasındaki zaman a veirlen isim yani
Pek bir anlamı yok eğer doğru hatırlıyorsam .. anlamından vur ben öyle yapıyordum
Allah yardımcın olsun canım ikiz gebelik cidden zor:)Sağlıklı olsunlar,sende sağlıklı ol gerisi geçecek:)Zor geçiyor Allah yardim etsin.
Sol bacağımda geçmeyen kramplar, beni öldürüyor resmen,
hicbirsey fayda etmedi. Sürekli de uzaniyorum daha da kötü oluyor ama buna da şükür
Bende hepsi geçecek diye avunuyorum sayılı gün sonuçta.Allah yardımcın olsun canım ikiz gebelik cidden zor:)Sağlıklı olsunlar,sende sağlıklı ol gerisi geçecek:)
Bol bol dinlen,yemene dikkat et,uykuna dikkat et:)
Kız hirmonlarina sahip çık ağlama sakın bak içerde senin mutluluğun la mutlu olan iki kalp varBende hepsi geçecek diye avunuyorum sayılı gün sonuçta.
Hayırlısiyla sağlıklı bi şekilde dogsunlarda önemli olan o zaten.
Herşeye katlaniyoruz onlar için yapacak birşey yok.
Eşimle aylardır ayriyiz, ben annemdeyim
bugün bizi ziyarete gelmişti, kızım durmadan tekmeliyor du ilk defa böyle yaptı ☺
Dışardan eşimde hissetti çok duygulandi adam utanmasa ağlayacak tabi ben alisigim tekmelere.
Aklım eşimde kaldı işte şimdi anlatınca bende duygulandim
İyi geceler daha zeyiflayacaktikHayırlı geceler
Kolay gelsin canım. Kaldığın yerden devam ediyorsun, ne güzelBen yine kaşındım duramıyorum pano hazırlıyorum öğretmenler günü için:)