Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Geçen gün Fenerbahçeli bi futbolcunun eşi doğum yapmisti ismini Esila koymuşlar.
Esiminde çok hoşuna gitti.
Bende kızıma isim arıyorum hala hoşuma gitmedi çok :)
Yanlış bilmiyorsam Esila nin anlamı ikindi ile akşam arasındaki zaman a veirlen isim yani

Pek bir anlamı yok eğer doğru hatırlıyorsam .. anlamından vur ben öyle yapıyordum 😂

Yanlış bilmiyorsam Esila nin anlamı ikindi ile akşam arasındaki zaman a veirlen isim yani

Pek bir anlamı yok eğer doğru hatırlıyorsam .. anlamından vur ben öyle yapıyordum 😂
Bende söyledim anlamı yok dedim öne öyle ikinddiden sonra , Büyüyünce ne manasız ismim var diyecek dedim,
Yok manası varya dedi ikindiden sonra ya :KK70:

Zor geçiyor Allah yardim etsin.
Sol bacağımda geçmeyen kramplar, beni öldürüyor resmen,
hicbirsey fayda etmedi. Sürekli de uzaniyorum daha da kötü oluyor ama buna da şükür
Allah yardımcın olsun canım ikiz gebelik cidden zor:)Sağlıklı olsunlar,sende sağlıklı ol gerisi geçecek:)
Bol bol dinlen,yemene dikkat et,uykuna dikkat et:)

Allah yardımcın olsun canım ikiz gebelik cidden zor:)Sağlıklı olsunlar,sende sağlıklı ol gerisi geçecek:)
Bol bol dinlen,yemene dikkat et,uykuna dikkat et:)
Bende hepsi geçecek diye avunuyorum sayılı gün sonuçta.
Hayırlısiyla sağlıklı bi şekilde dogsunlarda önemli olan o zaten.
Herşeye katlaniyoruz onlar için yapacak birşey yok.
Eşimle aylardır ayriyiz, ben annemdeyim
bugün bizi ziyarete gelmişti, kızım durmadan tekmeliyor du ilk defa böyle yaptı ☺
Dışardan eşimde hissetti çok duygulandi adam utanmasa ağlayacak :p tabi ben alisigim tekmelere.

Aklım eşimde kaldı işte şimdi anlatınca bende duygulandim 😢

Bende hepsi geçecek diye avunuyorum sayılı gün sonuçta.
Hayırlısiyla sağlıklı bi şekilde dogsunlarda önemli olan o zaten.
Herşeye katlaniyoruz onlar için yapacak birşey yok.
Eşimle aylardır ayriyiz, ben annemdeyim
bugün bizi ziyarete gelmişti, kızım durmadan tekmeliyor du ilk defa böyle yaptı ☺
Dışardan eşimde hissetti çok duygulandi adam utanmasa ağlayacak :p tabi ben alisigim tekmelere.

Aklım eşimde kaldı işte şimdi anlatınca bende duygulandim 😢
Kız hirmonlarina sahip çık ağlama sakın bak içerde senin mutluluğun la mutlu olan iki kalp var :KK68:

X