- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
İnşaallah canımdüzen değişince ister istemez oluyor öyle seyler
en kısa zamanda toparlanırsınız inş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canımdüzen değişince ister istemez oluyor öyle seyler
en kısa zamanda toparlanırsınız inş :)
Hadi ya ilk defa duyuyorumİnşaallah canım:)
Aynen canım bugün mesela 2 sınav oldular:)
Oğlumun öğretmen müzik ve bedenden klasik yazılı yaptı,Önceki öğretmenimiz yapmıyordu bayağı zorlandık:)
Alan razı değil mi satan razı gibiBir tane verdim galiba emin değilim:)
Hemde ne yazılı bir sürü şey çalıştıkHadi ya ilk defa duyuyorum
Yok isteyerek aldı:)Alan razı değil mi satan razı gibi
Bedenden ne sınavı hoca top vs attırır atlatır zıplatır verirdi notumuzuİnşaallah canım:)
Aynen canım bugün mesela 2 sınav oldular:)
Oğlumun öğretmen müzik ve bedenden klasik yazılı yaptı,Önceki öğretmenimiz yapmıyordu bayağı zorlandık:)
Ben biraz önce e okul yükledim. Sok oldumHemde ne yazılı bir sürü şey çalıştık
Yok canım nerde bildiğin klasik yazılı oldu:)Ondan 100 aldı ama müzikten 85 aldı:)Bedenden ne sınavı hoca top vs attırır atlatır zıplatır verirdi notumuzu
Kuzumyaaa inşallah bu dönemi bir atlatırsanız zaten alışırsınız inşallah .
2.lere inşaallah :)Gözün üstünde olsun:)Ben biraz önce e okul yükledim. Sok oldum
Bazı notları bana söylememiş bizzat şahit oldum
.gerçekler yüzüme pardon gözüme çarptı
Maşallah devir fena hemen herşeyi kapıyorlarBugün benim kız ben muz yicem dedi 3. Yu isteyince hasta olursun bebek muz (küçük) al dedim
Hayır ben baba muz Alcam diyor
Akşam eşim meyve istedi baba muz yeme hasta olasın doktor iğne yapar diyor @RosSsS
Oyy maşallah yine çok iyi amaYok canım nerde bildiğin klasik yazılı oldu:)Ondan 100 aldı ama müzikten 85 aldı:)
En düşük o canım çok şükür yine iyi aldı:)Oyy maşallah yine çok iyi ama
Ya kime çekti bilmem geçen ogretmenlerin hepsi küçük sınavlar yapmışlar sınav öncesi hazırlık gibi hepsini çalışma masası ile dolap arasına saklamış temizlik uaparken buldum2.lere inşaallah :)Gözün üstünde olsun:)
MaşallahEn düşük o canım çok şükür yine iyi aldı:)
Bu yaşlarda öyle oluyor aman dikkat et baskı yapmadan çalışmasını sağla:)Ya kime çekti bilmem geçen ogretmenlerin hepsi küçük sınavlar yapmışlar sınav öncesi hazırlık gibi hepsini çalışma masası ile dolap arasına saklamış temizlik uaparken buldum
..eşime gösterdim hiç umrunda değil eşimin çocuğunda
Öğretmeni çocuklarla randevu almadan gelmeyin okula görüşmeye ben boş derslerde görüşme yapıyorum dedi geçen hafta ilk iki gün randevu almanız lazım oğlum unutma dedim iki günde tembihledim ..Bu yaşlarda öyle oluyor aman dikkat et baskı yapmadan çalışmasını sağla:)
Gitmezsen hiç haberin olmaz.Öğretmeni çocuklarla randevu almadan gelmeyin okula görüşmeye ben boş derslerde görüşme yapıyorum dedi geçen hafta ilk iki gün randevu almanız lazım oğlum unutma dedim iki günde tembihledim ..
Unuttum deyip geçiyor
U
Baska çare bırakmadı tatil sonrası ben gideceğim artık