- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Hadiyaaa varya kim neler yapcak meraktayım valla ,Geçen sene Makyajkolik13 basma kadayıf yapmıştı, muhteşem olmuştu :)
Yooo ben öyle bişi demedim kiNe yapacakmış, sana söyledi dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadiyaaa varya kim neler yapcak meraktayım valla ,Geçen sene Makyajkolik13 basma kadayıf yapmıştı, muhteşem olmuştu :)
Yooo ben öyle bişi demedim kiNe yapacakmış, sana söyledi dimi
C A N O bana özelden diyor ki ne yaparsan yap o takımları kullanmaHadiyaaa varya kim neler yapcak meraktayım valla ,
Yooo ben öyle bişi demedim ki
Dogru diyorC A N O bana özelden diyor ki ne yaparsan yap o takımları kullanma
Tarifinin harika sunumları varNe fenaligi mi gördün
Sunumlarimdan mi bahsediyorsun
Öyledir benim tariflerim "nevom sağolsun " yazacağım yani başınaTarifinin harika sunumları var
Hocam banada el at Barım sunumaÖyledir benim tariflerim "nevom sağolsun " yazacağım yani başına
Göz yoruyor diyordunBu kadar begeneni varsa kullanmak farz oldu Blue_Peri
Benden kidemliler var burda baş aşçı Nevreste sonra BirTutamMutluluk20 gurtmingotam birde alimiyon bence bunların tüm sunumlari çok şahane onlara sorHocam banada el at Barım sunuma
Karalama kampanyasıGöz yoruyor diyordun
Sen diyordunKaralama kampanyası
Çatlayıp kırılırsa, elinden düşüp paramparça olursa nazarınız değdi deme, kabul etmemBu kadar begeneni varsa kullanmak farz oldu Blue_Peri
Ama bana düz bir tabak lazım o zaman bana koseli beyaz bir tabak verSen diyordun
Euvahlar olsun gözüm gibi sakiniyorim onları ben onlar benim bebeklerim kutusunu bile atmadımÇatlayıp kırılırsa, elinden düşüp paramparça olursa nazarınız değdi deme, kabul etmem
Ben uyarıyorum iste, sen anlaEuvahlar olsun gözüm gibi sakiniyorim onları ben onlar benim bebeklerim kutusunu bile atmadım
Bence siyaha koyAma bana düz bir tabak lazım o zaman bana koseli beyaz bir tabak ver
Tamam bugün Kukrim e okutayim ben tabakları içine okunmuş pirinçler birakayimBen uyarıyorum iste, sen anla
Zaten sen tabagın kenarına pirinç koymayı ihmal etmiyorsun okunmuş farklı tabiTamam bugün Kukrim e okutayim ben tabakları içine okunmuş pirinçler birakayim
Sen kendi tabağına baktın mı dün yazacaktim unutmuşum şimdi aklıma getirdinZaten sen tabagın kenarına pirinç koymayı ihmal etmiyorsun okunmuş farklı tabi