- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Nasıl yani devam etmek mi istiyorsunYani tatlı türü olabilir olsun mu devam etmek mi istiyorsunuz:)
Bilmiyorum ki temizlemesi felaket zatenonu yapan cikar mi ki
Ara olsun dedik ya:)Nasıl yani devam etmek mi istiyorsunpilavdan dönenin kaşığı kırılsın bi tatlı bi tuzlu gittiğimize göre sıra tatlıda..
Ben geldim ara vermeyinAra olsun dedik ya:)
Yani ara verelim mi yoksa devam edelim mi:)
Bakalım canım:)Ben geldim ara vermeyin
Sağol canım inşaallahNevoşum baban için çok sevindim, İnşallah daha iyi olacak
Ben yarışma zamanı kahvaltıya 8 de başlayıp 12 de bitirmiştimAlasını yaparım da sabahın köründe iki çocukla nasıl yapim kız
Yani illa sabah hazırlamak şart değil birgün akşam üstü yemeği gibi hazırlayabiliriz:)Ben yarışma zamanı kahvaltıya 8 de başlayıp 12 de bitirmiştim
Nevros bizim eskiden önceki kategori ne olsun sayfası vardı orda çok kategori vardı şimdi aklıma diğer kategoriler çok gelmiyorYani illa sabah hazırlamak şart değil birgün akşam üstü yemeği gibi hazırlayabiliriz:)
Hafta sonu 4-5 civarına kadar hazırlanır:)Zaten börek,çörek,kızartma vs yapılıyor :)
Benimki de öğlen yemeği gibi olur katılsamBen yarışma zamanı kahvaltıya 8 de başlayıp 12 de bitirmiştim
Burada üstte kategoriler canım:)Nevros bizim eskiden önceki kategori ne olsun sayfası vardı orda çok kategori vardı şimdi aklıma diğer kategoriler çok gelmiyor
Burada üstte kategoriler canım:)Nevros bizim eskiden önceki kategori ne olsun sayfası vardı orda çok kategori vardı şimdi aklıma diğer kategoriler çok gelmiyor
Hepimizin öyle olur:)Benimki de öğlen yemeği gibi olur katılsam
Ben domates kuruttumda ona uygun kategori arıyorum da bir bakayımBurada üstte kategoriler canım:)
Yemek Tarifleri
Akşam ne pişirmem gerekiyor diyemi düşünüyorsunuz, işte bu bölümde yüzlerce yemek tarifi bulabilirsiniz. Çorbalar, dolmalar, makarnalar, soslar, et yemekleri, sebze yemekleri, ekmekler, pideler, hamur işleri, kebaplar, köfteler, tatlılar, pilavlar, sandviç ve kanepeler, tavuk piliç yemekleri...www.kadinlarkulubu.com
Bende de var domates biber patlıcan kabak kurusuBen domates kuruttumda ona uygun kategori arıyorum da bir bakayım
Biz bulduk diğerleri düşünsünBende de var domates biber patlıcan kabak kurusubak, bana da söyle
Hoşgeldin canım sen nerelerdesin
Kahvaltı işte en güzeli
Bende kuruttum bize uygun kategori bulalım:)
Bende de var domates biber patlıcan kabak kurusubak, bana da söyle