Hosblduk abla nasılsın baban nasıl oldu, cok girmiyorum siteye eskisi gibiHoşgeldin canım sen nerelerdesin
Zaten öyle bir kategori yokAma benimmm yok kurutulmuş biseyim
Babam bugün tepki verdi değişiklik var.Bekliyoruz bakalım:)Hosblduk abla nasılsın baban nasıl oldu, cok girmiyorum siteye eskisi gibi
Çok sevindim abla Allah şifa versin tamamen düzelir inşallahBabam bugün tepki verdi değişiklik var.Bekliyoruz bakalım:)
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Ders mi çalışıyorsun:)
Sağol canım Allah razı olsunÇok sevindim abla Allah şifa versin tamamen düzelir inşallah
Bende iyiyim ders işi olmadı malesef yapamıyorum ufakligin biraz daha büyümesi lazımçok dalginim bu ara çay yapmıştım unutmuşum içmeyi şimdi aklıma geldi bak
kiz su ilk okul cocugu yazisini nerden buldunÇok sevindim abla Allah şifa versin tamamen düzelir inşallah
Bende iyiyim ders işi olmadı malesef yapamıyorum ufakligin biraz daha büyümesi lazımçok dalginim bu ara çay yapmıştım unutmuşum içmeyi şimdi aklıma geldi bak
Telefonda yazı normal görünüyor pcde el yazısı :)kiz su ilk okulu cocugu yazisini nerden buldun
aa sasirdim vallaTelefonda yazı normal görünüyor pcde el yazısı :)
Amin abla bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak fırsat bulursam çalışıcam inşallah; )Sağol canım Allah razı olsun
Hadi ya
Daha zaman çok en azından bir dene illa kazanman şart değil
Hakkınızda hayırlıısı artık
Bende telde zorlanıyorum:)aa sasirdim vallababamin laptopu bizdeydi onla girdim ama telin yerini vermiyor
İnşaallah canımAmin abla bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak fırsat bulursam çalışıcam inşallah; )
kiz su ilk okul cocugu yazisini nerden buldun
Bende ne diyo diyorumTelefonda yazı normal görünüyor pcde el yazısı :)
IP uçlarını verdinmi yeni kategori içinİnşaallah canım
Yok vermedim:)IP uçlarını verdinmi yeni kategori için
Benim hediyenin akıbeti belli mi
Unutmazsam hatirlatirim abla; )kargocu üst kata kargo getirmişti hazır gelmişken verdim eline götürdü ama noldu bilmiyorum ☺Yok vermedim:)
Bende sana soracaktım:)Yarın hatırlat sorayım canım:)
Tamam yarın söyleyelim canım:)Unutmazsam hatirlatirim abla; )kargocu üst kata kargo getirmişti hazır gelmişken verdim eline götürdü ama noldu bilmiyorum ☺
Heyecan ne durumdaCanııım