• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Hosblduk abla nasılsın baban nasıl oldu, cok girmiyorum siteye eskisi gibi :KK60:
Babam bugün tepki verdi değişiklik var.Bekliyoruz bakalım:)
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın:60:
Ders mi çalışıyorsun:)

Babam bugün tepki verdi değişiklik var.Bekliyoruz bakalım:)
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın:KK60:
Ders mi çalışıyorsun:)
Çok sevindim abla Allah şifa versin tamamen düzelir inşallah
Bende iyiyim ders işi olmadı malesef yapamıyorum ufakligin biraz daha büyümesi lazım :KK42:çok dalginim bu ara çay yapmıştım unutmuşum içmeyi şimdi aklıma geldi bak:kahve:

Bende iyiyim ders işi olmadı malesef yapamıyorum ufakligin biraz daha büyümesi lazım :KK42:çok dalginim bu ara çay yapmıştım unutmuşum içmeyi şimdi aklıma geldi bak:kahve:
Sağol canım Allah razı olsun:60:
Hadi ya:(
Daha zaman çok en azından bir dene illa kazanman şart değil;)
Hakkınızda hayırlıısı artık:60:

kiz su ilk okul cocugu yazisini nerden buldun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Sağol canım Allah razı olsun:KK60:
Hadi ya:KK43:
Daha zaman çok en azından bir dene illa kazanman şart değil:KK66:
Hakkınızda hayırlıısı artık:KK60:
Amin abla bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak fırsat bulursam çalışıcam inşallah; )

Yok vermedim:)
Bende sana soracaktım:)Yarın hatırlat sorayım canım:)
Unutmazsam hatirlatirim abla; )kargocu üst kata kargo getirmişti hazır gelmişken verdim eline götürdü ama noldu bilmiyorum ☺

Back