- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Iyi geceler canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler canim
Bende şok...Ben şok
Nasılsın :))Iyi geceler canim
Iyi sukur seni sormaliNasılsın :))
İyi bizde şükür kalkarsam evi toparlayacagim sonra de eşimi bekleyecegim :))Iyi sukur seni sormali
Cnmm
Rabbim güç kuvvet versin sizlere. Herşeyde bir hayır vardır.Babam gününü bekliyor.Bizi yokluğuna alıştırıyor
Annemlerle ondan bahsettik.Şunu yaptık, bunu yaptık, şunu sever.
Beni beklemiş demek.ben uzakta olsam dayanamazdım.Rabbim böyle nasip etmiş.1 haftada eşyamı toplayıp geldim.Demek bunun içinmiş.
Öyle canım sağolRabbim güç kuvvet versin sizlere. Herşeyde bir hayır vardır.
Rabbim herseyi guzel eder insallahhBabam gününü bekliyor.Bizi yokluğuna alıştırıyor
Annemlerle ondan bahsettik.Şunu yaptık, bunu yaptık, şunu sever.
Beni beklemiş demek.ben uzakta olsam dayanamazdım.Rabbim böyle nasip etmiş.1 haftada eşyamı toplayıp geldim.Demek bunun içinmiş.
İnşaallah canım vardır bir bildiğiRabbim herseyi guzel eder insallahh
Bazen bende cok useniorum vallaİyi bizde şükür kalkarsam evi toparlayacagim sonra de eşimi bekleyecegim :))
Şuan öyle bir üşüyor um ki ev sıcak aslında bir kalksam isinacagim :)Bazen bende cok useniorum valla
Insanin farkinda olmasida en zor olani sanirim. Rabbim sizede kuvvet versin, hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallahİnşaallah canım vardır bir bildiği
❤İnşaallah canım vardır bir bildiği
Sağol canımInsanin farkinda olmasida en zor olani sanirim. Rabbim sizede kuvvet versin, hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah
Herhalde Kazenin de keyfi yok.bu sefer de boyle olsun napalim.hem boyle daha heyecanli en azindan fark 100 falan degil her kesin bi umudu olurbizim bildirim hayal oldu
kalk kalkŞuan öyle bir üşüyor um ki ev sıcak aslında bir kalksam isinacagim :)