Canyaaanetsin kiz ayda yilda bir birinci olacak onuda koruyor tabancasiylabende vilada sopami aldim arkasindayim yuru kiz peri
İkinci bi pabic vakasina gidiyoruz sanki Allah hayir etsin kanka
Geberdimnetsin kiz ayda yilda bir birinci olacak onuda koruyor tabancasiylabende vilada sopami aldim arkasindayim yuru kiz peri
Azerin için hava hoş. Seni öne atıyor olabilir. Yem niyetine, dikkat etHakkıma giriyonuz ilk azerin vurmuştu oysa
netsin kiz ayda yilda bir birinci olacak onuda koruyor tabancasiylabende vilada sopami aldim arkasindayim yuru kiz peri
FarkındayımmmAzerin için hava hoş. Seni öne atıyor olabilir. Yem niyetine, dikkat et
Kemal'im yapmaz ayyy pardon Azerinim yapmaz öyle şeyAzerin için hava hoş. Seni öne atıyor olabilir. Yem niyetine, dikkat et
bence azerin yapmaz ya ciks tanimiyorum ama azerin iste yapmaz, yapabilemezFarkındayımmm
Sor bakim yapar mı, yapmaz mı?Kemal'im yapmaz ayyy pardon Azerinim yapmaz öyle şey
Yaparrrr yaparrrrr ben tanıyorumbence azerin yapmaz ya ciks tanimiyorum ama azerin iste yapmaz, yapabilemez
Bu gun de hep kuru iftiraya geliyorumAzerin için hava hoş. Seni öne atıyor olabilir. Yem niyetine, dikkat et
YapmamSor bakim yapar mı, yapmaz mı?
Susuyorum üzgünüm dedimBana maymun mu demek istedin
son kale gibi savunuyorum seni daha nedekBu gun de hep kuru iftiraya geliyorum
Ben biliyorum yapmazYapmam
Sor bakim yapar mı, yapmaz mı?
Emin degilimHadi bep beraber kazen abiyi etiket edelimbildirimi acsın cıkcam yaaa
Yüz ifaden öyle demiyor emmeYapmam