- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bende de birisinin furacak yurek yok zaten hadi gitcanımi bağışla, siz türkler sizden aman dileyeni öldürmezler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de birisinin furacak yurek yok zaten hadi gitcanımi bağışla, siz türkler sizden aman dileyeni öldürmezler
Yoksa gardımı alırım bendeAynen burada nöbetteyim kimse vuramaz:)
simdi peri azerine vurdu. minik nasil vurursun dedi bende aha boyle( ) dedim. sonra minik azerini ustume kiskirtti azerinde perinin ruhsatsiz kuru sıkı tabancasiyla beni vuracak durum bu kurtarin beni help helpKim kimi vuruyor de hele. Bizim mekanda kimse kimseyi vuramaz
Eşin nöbette mi:)Yoksa gardımı alırım bende
çok kışkırtıcı biriyim gördün demek (kaşı gözü oynayan smile)simdi peri azerine vurdu. minik nasil vurursun dedi bende aha boyle( ) dedim. sonra minik azerini ustume kiskirtti azerinde perinin ruhsatsiz kuru sıkı tabancasiyla beni vuracak durum bu kurtarin beni help help
Tamam sen yinede benim önüme siper olİste iste ama ikiside silah li geziyor
Zaten bu Blue_Peri mantı yaptıktan sonra hep belinde silahla geziyor. Aşiret dizilerin den mi etkilenmiş anlamdım, arada doğrultuyor falan kuru sıkı herhaldesimdi peri azerine vurdu. minik nasil vurursun dedi bende aha boyle( ) dedim. sonra minik azerini ustume kiskirtti azerinde perinin ruhsatsiz kuru sıkı tabancasiyla beni vuracak durum bu kurtarin beni help help
Kız ilk azerin vurduda ondan vurdum ben orayı kacırmışsınızsimdi peri azerine vurdu. minik nasil vurursun dedi bende aha boyle( ) dedim. sonra minik azerini ustume kiskirtti azerinde perinin ruhsatsiz kuru sıkı tabancasiyla beni vuracak durum bu kurtarin beni help help
bu bacimizki de boyle olsun canim birdaha ki sefere senaryoyu oyle yazarizKız ilk azerin vurduda ondan vurdum ben orayı kacırmışsınız
Evet nöbetteEşin nöbette mi:)
Bizde burayı bekleyelim
nedenTamam sen yinede benim önüme siper ol
Hercai mi izliyorZaten bu Blue_Peri mantı yaptıktan sonra hep belinde silahla geziyor. Aşiret dizilerin den mi etkilenmiş anlamdım, arada doğrultuyor falan kuru sıkı herhalde
Hakkıma giriyonuz ilk azerin vurmuştu oysaZaten bu Blue_Peri mantı yaptıktan sonra hep belinde silahla geziyor. Aşiret dizilerin den mi etkilenmiş anlamdım, arada doğrultuyor falan kuru sıkı herhalde
Aynen öyleEvet nöbette
Senle aynı takılıyoruz
Mantidan almismis ruhsatiZaten bu Blue_Peri mantı yaptıktan sonra hep belinde silahla geziyor. Aşiret dizilerin den mi etkilenmiş anlamdım, arada doğrultuyor falan kuru sıkı herhalde
Aaaa kuru iftiraKız ilk azerin vurduda ondan vurdum ben orayı kacırmışsınız
Hakkıma giriyonuz ilk azerin vurmuştu oysa
Kaç gündür silah uzatıyorsun ona, bunaKız ilk azerin vurduda ondan vurdum ben orayı kacırmışsınız
netsin kiz ayda yilda bir birinci olacak onuda koruyor tabancasiyla bende vilada sopami aldim arkasindayim yuru kiz periZaten bu Blue_Peri mantı yaptıktan sonra hep belinde silahla geziyor. Aşiret dizilerin den mi etkilenmiş anlamdım, arada doğrultuyor falan kuru sıkı herhalde
Bu akşam da starda güvercin diye bir dizi başlamış oda aynıneden
Hercai mi izliyor