Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Kim kimi vuruyor de hele. Bizim mekanda kimse kimseyi vuramaz :KK62:
simdi peri azerine vurdu. minik nasil vurursun dedi bende aha boyle( :tokat: ) dedim. sonra minik azerini ustume kiskirtti azerinde perinin ruhsatsiz kuru sıkı tabancasiyla beni vuracak durum bu :KK70: kurtarin beni help help :KK70:

simdi peri azerine vurdu. minik nasil vurursun dedi bende aha boyle( :tokat: ) dedim. sonra minik azerini ustume kiskirtti azerinde perinin ruhsatsiz kuru sıkı tabancasiyla beni vuracak durum bu :KK70: kurtarin beni help help :KK70:
:KK70: çok kışkırtıcı biriyim gördün demek (kaşı gözü oynayan smile)

Zaten bu Blue_Peri Blue_Peri mantı yaptıktan sonra hep belinde silahla geziyor. Aşiret dizilerin den mi etkilenmiş anlamdım, arada doğrultuyor falan :KK53: :KK53: kuru sıkı herhalde :KK70::sinirli:

Kız ilk azerin vurduda ondan vurdum ben orayı kacırmışsınız😈:KK43:

Zaten bu Blue_Peri Blue_Peri mantı yaptıktan sonra hep belinde silahla geziyor. Aşiret dizilerin den mi etkilenmiş anlamdım, arada doğrultuyor falan :KK53: :KK53: kuru sıkı herhalde :KK70::sinirli:
netsin kiz ayda yilda bir birinci olacak onuda koruyor tabancasiyla :KK70: bende vilada sopami aldim arkasindayim yuru kiz peri :KK70:

X