Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Kim kimi vuruyor de hele. Bizim mekanda kimse kimseyi vuramaz
simdi peri azerine vurdu. minik nasil vurursun dedi bende aha boyle( ) dedim. sonra minik azerini ustume kiskirtti azerinde perinin ruhsatsiz kuru sıkı tabancasiyla beni vuracak durum bu kurtarin beni help help

simdi peri azerine vurdu. minik nasil vurursun dedi bende aha boyle( ) dedim. sonra minik azerini ustume kiskirtti azerinde perinin ruhsatsiz kuru sıkı tabancasiyla beni vuracak durum bu kurtarin beni help help
çok kışkırtıcı biriyim gördün demek (kaşı gözü oynayan smile)

Zaten bu Blue_Peri mantı yaptıktan sonra hep belinde silahla geziyor. Aşiret dizilerin den mi etkilenmiş anlamdım, arada doğrultuyor falan kuru sıkı herhalde

Kız ilk azerin vurduda ondan vurdum ben orayı kacırmışsınız

Zaten bu Blue_Peri mantı yaptıktan sonra hep belinde silahla geziyor. Aşiret dizilerin den mi etkilenmiş anlamdım, arada doğrultuyor falan kuru sıkı herhalde
netsin kiz ayda yilda bir birinci olacak onuda koruyor tabancasiyla bende vilada sopami aldim arkasindayim yuru kiz peri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…