Bence güzel:)Ahahahha onun salcasi (sözde sos) çok kötü oolldu abla ya
Yoğurtlu olanı koysaydın keşke ama benide bu tabağın cezbetti vallaBenim tabak az olmuş hiç alamaz dolu tabak daha iyi oluyor :))
Yok o yemek değil ki biz yemek yarışması yapıyoruz:)
O zaman bende kayısı eklerim
Sen kendin mi yapacaksınhemide ne binbir derda deva hastalara şifa mesir macunundan bahsediyoruz hanimmm hanimmmm ..millet bunun orijinalini yemek için nerelerden geliyor ..havada kapmak için donu dumanı ortada bırakıyor haberiniz var mı
Ben dedim bileeeAcaba diğer sunum daha mı güzel der ve kafayı bulandırırım:)
Evettty27 olmuş
Ama haketti ilk kez sunumu halletti:)Olsundu fark lazımmış blue ye
Ben çocuklara öksürük için yapıyorum evdeki baharat karla bunu ne zaman aldın anne diyorlarSen kendin mi yapacaksın
Ben çocuklara öksürük için yapıyorum evdeki baharat karla bunu ne zaman aldın anne diyorlarSen kendin mi yapacaksın
Balkabakli gozleme bizde de var ve ben bayilirimBende işte her yöreye uygun olsun diye 3-5 çeşit yapacaktım hatta Bolu'nun meşhur kabaklı gözlemesi varmış:)
Kanka ulke ahalisini mi cogaltacan napacanEvet zaten o uzun uzun yazıdan anlamıştım
Ama çok ciddiyim kazen dalga geçiyorum sanmış olabilir mesir macunu kabul edilebilir mi
Onu bende yapıyorum şimdi o mesir macunu mu oluyor:)Ben çocuklara öksürük için yapıyorum evdeki baharat karla bunu ne zaman aldın anne diyorlar..zaten başka şey koymasan bile karabiber zencefil zerdeçal ve bal olunca hile aynı mesir gibi oluyor
Kanka bana salçalı sunum daha iyidi diyorlarSagolasin nevo
Gözlemenin her türlüsü güzel:)Balkabakli gozleme bizde de var ve ben bayilirim
Kanka ulke ahalisini mi cogaltacan napacan
Ben dediydim kankaKanka bana salçalı sunum daha iyidi diyorlar
Yok o tadı yakalamak kolay diyorum baharatciya gidip bir 205 lira bıraktık mi tamamdırOnu bende yapıyorum şimdi o mesir macunu mu oluyor:)
Hangi konuda canımOlarrrr
Kazende kabul ederse şimdiye kadar yapılanlar hariç yapalım
Fesleğen başı çekti busene o konudaFeslegen Kokulu Nane
Yok yok şahsen ben olsam salcaliyi değil bu tabağı secerimBen dediydim kanka