- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.774
Ben geçen sene gözleme yapayım dedim nereye özel dedin bende dedim kendi kendikendime heralde yöresi yurdu yok künefe aldiydimYarışmayınca üzülüyorum eksik hissediyorum:)Katılsaydım hiç yapılmayan bir tarif yapacaktım:)
Gözleme:)
Bu kategoride kazanmasını istediğim tarif yok çünkü hepsi güzel:)Ondan heyecan yok akışına bırakacağız:)
Sizinle çok fazla bir fark yok bana göre ve daha fazla oy alma ihtimali var buda arayı kapatmaya yeterli. Ben niye sizin aksinizi düşünüyorum yaa valla samimiyim hiç umudum yok .ama keşke busefer olsamBirazcık önde olsan acaba derdim de bayağı açık ara fark var bence bildirimde sonra da aynı olacak
Harikasın canımBundan sonra elli kez de katilsam yine kendi yoremden yapicam nevocunku yoreselde benim amacim birincilikten cok yoresel yemeklerimizi tanitmak
Açıklama yapmamışsındır ben araştırdım sonraBen geçen sene gözleme yapayım dedim nereye özel dedin bende dedim kendi kendikendime heralde yöresi yurdu yok künefe aldiydim
Seneye hep birlikte değişik yapıp oy verenleri sasirtalimHarikasın canım
Valla sen zebra ,dolma, başı çekiyor benim kafamdaİnşallah bu sefee olacak ben inanıyorum eğer ben seni geçersem sasiririm o kadar diyeyim beni geçecek en az 5 tarif var bence :))
Tamam yapalım bunların hiçbirini kabul etmeyelim bana uyar:)Seneye hep birlikte değişik yapıp oy verenleri sasirtalim
Yok yapmadım abla kendi kendime dusundum dedim ya zatenAçıklama yapmamışsındır ben araştırdım sonraC A N O ile biraz konuştuk yöresel olabilir diye konuştuk:)
Ayrıca ben fasulyeyim siz değilsiniz
Bende işte her yöreye uygun olsun diye 3-5 çeşit yapacaktım hatta Bolu'nun meşhur kabaklı gözlemesi varmış:)Yok yapmadım abla kendi kendime dusundum dedim ya zaten..baktım her yörede var aman dedim bilindik bişey olsun kunefe de karar kılmıştım :))
OlarrrrTamam yapalım bunların hiçbirini kabul etmeyelim bana uyar:)
26 olmuşumNasıl bir fark istiyor sun blue en yakın kutsalla benim sana biz 12 yiz sen 24
O iş bende:)Olarrrr
Kazende kabul ederse şimdiye kadar yapılanlar hariç yapalım
Fesleğen başı çekti busene o konudaFeslegen Kokulu Nane
Benim tabak az olmuş hiç alamaz dolu tabak daha iyi oluyor :))Valla sen zebra ,dolma, başı çekiyor benim kafamda
Evet zaten o uzun uzun yazıdan anlamıştımO iş bende:)
Kazen zaten o şekil ister:)
Acaba diğer sunum daha mı güzel der ve kafayı bulandırırım:)Benim tabak az olmuş hiç alamaz dolu tabak daha iyi oluyor :))
Yok o yemek değil ki biz yemek yarışması yapıyoruz:)Evet zaten o uzun uzun yazıdan anlamıştım
Ama çok ciddiyim kazen dalga geçiyorum sanmış olabilir mesir macunu kabul edilebilir mi
Ahahahha onun salcasi (sözde sos) çok kötü oolldu abla yaAcaba diğer sunum daha mı güzel der ve kafayı bulandırırım:)
27 olmuş26 olmuşum