Her şey sizin için:)Bu kadar istediğini belli etmeseydin abla
Amin canım benimAllah daha iyi etsin canımm❤
Heyecan yaptın galiba2 defa gitti
Ben istemiyorum şahsen
Yok kuzumya bildirimden sonra sona bile kalabilirim şimdi veren bakıyorum da yakınlar arkadaşlarİyi akşamlar hanımlar sanırım bu yıl Kayseri mantısı götürecek oylarıgeçen yıl da ben yapmıştım. Keşke fırsat bulsam da yapabilsem çok güzel oluyor evde yapılan mantı Başarılar hanımlar hepinize
Yeme kiz sen de biziYok kuzumya bildirimden sonra sona bile kalabilirim şimdi veren bakıyorum da yakınlar arkadaşlar
Kız şimdiki oya bakıp sankim 1.lık kesinmiş gibi davranıyon sen beni yiyon haaaYeme kiz sen de bizi
sen benim gönlümün birincisin kankam benimBen istemiyorum şahsenbu sekilde azicik umudum var yine bildirimden sonra gerilerim diye korkuyorum
Birazcık önde olsan acaba derdim de bayağı açık ara fark var bence bildirimde sonra da aynı olacakKız şimdiki oya bakıp sankim 1.lık kesinmiş gibi davranıyon sen beni yiyon haaa
Belli olmaz ama konu yöresel olunca işin zor:)Ben istemiyorum şahsenbu sekilde azicik umudum var yine bildirimden sonra gerilerim diye korkuyorum
Hemde çok:)Amin canım benim
Heyecan yaptın galiba
Nevreste yarismayinca nasil oluyor nasıl bir duygu :)) o zamanda heyecan oluyor mu ? :)Hemde çok:)
Yarışmayınca üzülüyorum eksik hissediyorum:)Katılsaydım hiç yapılmayan bir tarif yapacaktım:)Nevreste yarismayinca nasil oluyor nasıl bir duygu :)) o zamanda heyecan oluyor mu ? :)
Bundan sonra elli kez de katilsam yine kendi yoremden yapicam nevoBelli olmaz ama konu yöresel olunca işin zor:)
Ben geçen sene gözleme yapayım dedim nereye özel dedin bende dedim kendi kendikendime heralde yöresi yurdu yok künefe aldiydimYarışmayınca üzülüyorum eksik hissediyorum:)Katılsaydım hiç yapılmayan bir tarif yapacaktım:)
Gözleme:)
Bu kategoride kazanmasını istediğim tarif yok çünkü hepsi güzel:)Ondan heyecan yok akışına bırakacağız:)