Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Yarışmayınca üzülüyorum eksik hissediyorum:)Katılsaydım hiç yapılmayan bir tarif yapacaktım:)
Gözleme:)
Bu kategoride kazanmasını istediğim tarif yok çünkü hepsi güzel:)Ondan heyecan yok akışına bırakacağız:)
Ben geçen sene gözleme yapayım dedim nereye özel dedin bende dedim kendi kendikendime heralde yöresi yurdu yok künefe aldiydim 🙄

Birazcık önde olsan acaba derdim de bayağı açık ara fark var bence bildirimde sonra da aynı olacak 💞
Sizinle çok fazla bir fark yok bana göre ve daha fazla oy alma ihtimali var buda arayı kapatmaya yeterli. Ben niye sizin aksinizi düşünüyorum yaa valla samimiyim hiç umudum yok .ama keşke busefer olsam 😊

Ben geçen sene gözleme yapayım dedim nereye özel dedin bende dedim kendi kendikendime heralde yöresi yurdu yok künefe aldiydim 🙄
Açıklama yapmamışsındır ben araştırdım sonra C A N O C A N O ile biraz konuştuk yöresel olabilir diye konuştuk:)
Ayrıca ben fasulyeyim siz değilsiniz:KK70:

Açıklama yapmamışsındır ben araştırdım sonra C A N O C A N O ile biraz konuştuk yöresel olabilir diye konuştuk:)
Ayrıca ben fasulyeyim siz değilsiniz:KK70:
Yok yapmadım abla kendi kendime dusundum dedim ya zaten :KK70: ..baktım her yörede var aman dedim bilindik bişey olsun kunefe de karar kılmıştım :))

X