Kuzuuuummmm berabereyiizzz
Yaa valla kazanamasam bile varya çok üzülmem samimiyim beğenmenize çok mutlu oldum inanki.çünkü bir yandan baş ağrısı vardı hapı attım dedim süre az kaldı yapayım okadar mantıyı yaptım buzluğa koydum dedim bi şeyle sunuma geçtim. bi mutlu oldum şimdiAma haketti ilk kez sunumu halletti:)
Fazla bilinmeyen bir tarif ile katıldın ya onu diyorum :))Hangi konuda canım
Sen yap bize yolla boşa masrafa girmeyelim:)Yok o tadı yakalamak kolay diyorum baharatciya gidip bir 205 lira bıraktık mi tamamdır
5 liradan 41 çeşit o kadar yapıyor
Bir kabanoz bal 40 lira
.bir kavanoz da yetmez o kadar baharat
80 lira bal desek 285 lira ya katılırım bayağı maliyetliymis
O kadar kebap hamur işi içinde tek etsiz hamursuz benim ki yaaaFazla bilinmeyen bir tarif ile katıldın ya onu diyorum :))
Ben biliyordum:)Erzurum ve çevresi bilir:)Fazla bilinmeyen bir tarif ile katıldın ya onu diyorum :))
Anneniz Erzurumlu değil mi?Ben biliyordum:)Erzurum ve çevresi bilir:)
Ben bilmiyordim değişik geldi güzel olabilir ama şahsen tedirgin kaldım hem yaprak hem lorBen biliyordum:)Erzurum ve çevresi bilir:)
Yeni tarifler yaptik ya biz onu diyoHangi konuda canım
Yok canım babamın görevi dolayısıyla 10 yıl orada kaldık:)Çocukluğum orada geçti:)Anneniz Erzurumlu değil mi?
Sunum da çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkYok kuzumya bildirimden sonra sona bile kalabilirim şimdi veren bakıyorum da yakınlar arkadaşlar
Çok güzel olur canımBen bilmiyordim değişik geldi güzel olabilir ama şahsen tedirgin kaldım hem yaprak hem lorilk defa duydum
Tamam yollarim az kaldı festivaleSen yap bize yolla boşa masrafa girmeyelim:)
Acim zaten oglan uyumuyo keske acmayaydin tarifi gozumde canlandirdim da aciktimBen bilmiyordim değişik geldi güzel olabilir ama şahsen tedirgin kaldım hem yaprak hem lorilk defa duydum
Erzurumlular peynir içine peynir koyup yerler nerdeyseBen bilmiyordim değişik geldi güzel olabilir ama şahsen tedirgin kaldım hem yaprak hem lorilk defa duydum
Sağol kuzumSunum da çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkkeşke hepsine oy verebilsem hepsi birbirinden güzeldi
Eveliğin mevsimi değil :)Erzurumlular peynir içine peynir koyup yerler nerdeyseo derece severler.
Bir de pazı değil de evelik yaprağı kullanırlar. Evelik bulabilseydim tam yöresel olurdu.
Ebelik nasıl bişey atarmisin gorseli varsa severim otu çöpüErzurumlular peynir içine peynir koyup yerler nerdeyseo derece severler.
Bir de pazı değil de evelik yaprağı kullanırlar. Evelik bulabilseydim tam yöresel olurdu.
Erzurumun damak tadi bize cok yakin eminim yesem begenirdimErzurumlular peynir içine peynir koyup yerler nerdeyseo derece severler.