- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Peki Kuzum çok dikkat et kendine balım kimse için canını sıkma içelim balküpümBende özledim kuzumm boşver öyle bir çırpıda anlatılacak şeyler değil zaten.
Hadi kahve içelim biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki Kuzum çok dikkat et kendine balım kimse için canını sıkma içelim balküpümBende özledim kuzumm boşver öyle bir çırpıda anlatılacak şeyler değil zaten.
Hadi kahve içelim biz
Valla benim mide hiç kaldırmıyor o tarz yemekleri :)Tabi her mide kaldırmıyor
Canım kankam bende özledim valla iyi diyeyim iyi olsunKankacım
Özledim nasılsın ❤
İnşallah bitanemRica ederim kuzum ellerine sağlık inşallah bu sefer olur
Iyiyim kankacım yarın izmire ucuyorum ❤Canım kankam bende özledim valla iyi diyeyim iyi olsun
Sen iyisin inşallah
Kokoreç yemek değil ki atıştırmadıkValla benim mide hiç kaldırmıyor o tarz yemekleri :)
Bu gidisle sen yarın kokoreç yersinKokoreç yemek değil ki atıştırmadık
Yok ya geçen yedim fazla yemişim biraz içim almayacak bir süreBu gidisle sen yarın kokoreç yersin
Afiyet olsun canım :)))Yok ya geçen yedim fazla yemişim biraz içim almayacak bir süre
Gelirsen beraber olurAfiyet olsun canım :)))
İnsaallah nasip olur gelirim canım ❤Gelirsen beraber olur
Artık gitsin yaa, böyle heyecanı yok. Karınca hızında sarmıyorbence yarın gider
Aaa hayırdır inşallah kankacım hayırlı yolculuklar şimdidenIyiyim kankacım yarın izmire ucuyorum ❤
Sagol kankacım ablamın yanına gidiyorumAaa hayırdır inşallah kankacım hayırlı yolculuklar şimdiden
Hoşbulduk canım
Ooh ne güzel iyi vakit geçirin inşallah kankacımSagol kankacım ablamın yanına gidiyorum
Bende iyiyim şükürHoşbulduk canım
İyi diyeyim iyi olsun inşallah
Öyle oldu ya giremedim bu sıra.
Sen nasılsın canım
Sağol kankacımOoh ne güzel iyi vakit geçirin inşallah kankacım
Allah daha iyi etsin canımmBende iyiyim şükür