Ağaç yaş iken eğilir nevroşBırak yesin sonra yiyemiyecek
Aman yesin ,ben yedirmek için 40 takla atıyorumGece yemek mi?hemen o kızı diyet sayfamıza yolla
Baktık 300-400 Gr veriyoruz senin kızı yerizAman yesin ,ben yedirmek için 40 takla atıyorum
Cimcime zaten ,diyet sayfasında işi ne?
12-13 yaşından sonra uygulamaya başlarız...Benim kızları takıma alalımAğaç yaş iken eğilir nevroş
Anamm hep derdi, herşey ilk dogdugun gün başlar, almayacaktık seni diye
Tamam12-13 yaşından sonra uygulamaya başlarız...Benim kızları takıma alalım
Yağ koy ,soğan koy ,salça koy,kavur ,ince kıyılmış lahana koy,haşlanmış buğday veya bulgur koy ,suyunu koy,varsa et suyu veya bulyon koy,inme yakını çorbanın miktarına göre 1 veya 2 kaşık unu suyla aç koy.Nasıl yaptın tarif isterimOhhh ne güzel olmuş yesin
Sağol canım denerim inşaallahYağ koy ,soğan koy ,salça koy,kavur ,ince kıyılmış lahana koy,haşlanmış buğday veya bulgur koy ,suyunu koy,varsa et suyu veya bulyon koy,inme yakını çorbanın miktarına göre 1 veya 2 kaşık unu suyla aç koy.
Gece gece detaylı tarifle kim uğraşacak ,anlamıştırsın sen nasıl olduğunu nasıl olsa
Eşim çok sever bu çorbayı,illa 2.tabağı ister,kış mevsiminde lahana da bolken yapamak lazım.
Aşkolsun ne zahmeti,anlayacağını anladığımdan kestirmeden yazdımSağol canım denerim inşaallahSana zahmet oldu ben anladım
İyi yaptın canımAşkolsun ne zahmeti,anlayacağını anladığımdan kestirmeden yazdımÇoğu yemek yapımı aynı zaten .
Yoksaaa taaaaa 2017 de yapptındaa simdi mi paylaşıyırsunMaşaallah
Ben tarihi yanlış yazmışım fotoğrafı çekince fark ettim 21/02/2017 yazmışım
00.01 de başlıyoruzzz 3 tane favorim var oo piti piti yapcam ama tabiiki önceliğim hiç kazanmamış ve mümkünse siyah olanaGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beklenen gün geldi
Ben kendıme vercem00.01 de başlıyoruzzz 3 tane favorim var oo piti piti yapcam ama tabiiki önceliğim hiç kazanmamış ve mümkünse siyah olana
Gerçi 3 favorimde kırmızı ikisi kazanmış sanki daha önce öyle hatırlıyorum bi bakimde gelim
4. Favorimi ekledim hatta buldum kime vercemiBen kendıme vercem