Aminnn inşallah tez zamanda iyileşir canım Rabbim size bağışlasınSaol canım Allah razı olsun, akciğerinde su toplanması var canım, düzelir inşallah rabbim dermansız dert vermesin.
Saolasın canım, eksik olma inşallah. Akciğer su toplanması var canım, rabbim şifasını verir inşallahÇok geçmiş olsun canım nesi var .
Allahın izniyle biran önce iyileşşsin inşallah
Amin canım saolasınAminnn inşallah tez zamanda iyileşir canım Rabbim size bağışlasın
Çok çok geçmiş olsun canım... Allah şifa versinAblacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim
Geçmişler olsun canım benim, Rabbim eksikliklerini göstermesin.Ablacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim
Çok geçmiş olsun canımAblacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim
Kızzzz neree gettın senAminnn inşallah tez zamanda iyileşir canım Rabbim size bağışlasın
Evet canım birkaç saat sonra başlarız
Geçmiş olsun babacığına canım,Allahım tez şifalar versinAblacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim
SormaaaaHeyecan var mı kızlar?
Ayy ilk sırada benim adım var .. çok mutlu oldum nevroş ♡♡♡Oylama başlamıştır hanımlar
hippotalamus
tevafuk55
evlaefe
N Nana
@Ytmz
Emira SY
LezzetliCipetpet
H E
darkmore
gurtmingotam
@Selinokay
chiLL
FAZLANAZLI
@Mazikeen
@GurbetGuzeli
@cantan3m
AngelicaPickles
Sismaniye
@eflalim
alimiyon
medusa38
leylmira
yasminsay
FusRam
cimcimegfb
Saricik3
@sabahvesen
@tuzsuz_ruh
@Pembe Vosvos
X xDerinMavix
@MAL KABUL
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
1 oy hakkınız bulunmaktadır..
Önce aklıma gelenleri yazdım sonra kopya çektimAyy ilk sırada benim adım var .. çok mutlu oldum nevroş ♡♡♡