En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Bende konu açmayı telefondan daha çok sevıyorum :)
Resımlerıde çektıkten sonra buraya yuklemecen önce hepsini azcık kırpıyorum .
Olduda bitti meaaşaallahh :KK70:
Evet elim çok alıştı benim. İki yıldır bilgisayar açmıyorum hiç :))

Sorma sorma o kadar uğraştım (sen kadar olmasa da) bi 2017 yazarak kendi kendimi diskalifiye ettiriyordum :KK48:
itiraf geliyor :D
Ben pc den çıktı almıştım .
2017 yazmışım . Tam çıkarken cüzdanıma koyım dedım aanaaaa oda ne 2017 :D Apar topar 2018 olarak çıktı aldım :halay:

Makyajkolik13 Makyajkolik13 nerelerdesin bak son 2 gün:rolleyes: ,sözünde dur,çorba yap bize :kk77:
Ablacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim :dua:

Ablacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim :dua:
Canım Rabbim şifa versin inşallah ciddi birşey değildir :dua:

Kaşınıyorum :KK70: :KK70:
Şu yarışma bitene kdr ban almazsam iyi :KK70:

Sen apıyosunn heyecan var mı heyecann :KK8:
10 saatlık pişen etim gibi 10 saat kaldı :cool:
Gördüm kaşındığını hazırmısın uçuşa kaç gündür zorluyodun gittim gidicem diye :D inşallah geceden önce gitmezsin kendine oyda veremezsin o zaman :D

Çok geçmiş olsun canım nesi var .
Allahın izniyle biran önce iyileşşsin inşallah

Gördüm kaşındığını hazırmısın uçuşa kaç gündür zorluyodun gittim gidicem diye :KK70: inşallah geceden önce gitmezsin kendine oyda veremezsin o zaman :KK70:
Yok kız gitccek bişey yazmadım :D
Şuan gelen mesajları görmezden geliyorum :sus:

Yok kız gitccek bişey yazmadım :KK70:
Şuan gelen mesajları görmezden geliyorum :sus:
Ben siyasete konu açmam bir daha zaten belli bir siyasi görüşümde yok hepsi nefsinin esiri :issiz:
Takipteyim o konuları ben okuyup kendi kendime söyleniyorum öyle daha iyi :D

Ben siyasete konu açmam bir daha zaten belli bir siyasi görüşümde yok hepsi nefsinin esiri :işsiz:
Takipteyim o konuları ben okuyup kendi kendime söyleniyorum öyle daha iyi :KK70:
ya aslında ınan herkesın görüşüne saygılıyım asla sen neden şu partilisin bu partılısın demem .
Ben böyleyken benım konularıma böyle yorumlar gelınce dayanamıyorum . Ama şuna kdr siyasetten hiç ban almadım .
Hala sayglıyım :)

Back