- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Teşekkür ederizYaa:) ben de bu gece baslayacak diye bekliyordum:) oylamaya yetiseyim diye :)
Herkese basarilar arkadaslar tarifler supwr
Yarın gece bekleriz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederizYaa:) ben de bu gece baslayacak diye bekliyordum:) oylamaya yetiseyim diye :)
Herkese basarilar arkadaslar tarifler supwr
Bu kez kolay oldu gerçekten normalde tarifi hazırlığı kadar zaman alıyor konu açmak
Yeminle telefondan konu açıp resim yüklemek kadar zor şey yok yazıyorum garip şeyler çıkıyor resim boyutu ise işkence,
Ben hep çabuk ekliyorumBu kez kolay oldu gerçekten normalde tarifi hazırlığı kadar zaman alıyor konu açmak
Haklısın telefondan çok zor oluyorYeminle telefondan konu açıp resim yüklemek kadar zor şey yok yazıyorum garip şeyler çıkıyor resim boyutu ise işkence,
Sana editör kıyağı yapıyordur sistemBen hep çabuk ekliyorum
Ben onun pratiğini ekran fotoğrafı alıp kırparak buldum wp uğraşmıyorumYeminle telefondan konu açıp resim yüklemek kadar zor şey yok yazıyorum garip şeyler çıkıyor resim boyutu ise işkence,
Ben kırpmak istemiyorum ki, orijinal kuculsun istiyorumBen onun pratiğini ekran fotoğrafı alıp kırparak buldum wp uğraşmıyorum
Telefonun da boyut küçültme özelliği varmış benim,kurcalarken buldum ,yine de oyalıyor küçültme işlemi.Ben kırpmak istemiyorum ki, orijinal kuculsun istiyorum
Amann neyse oldu bitti şükür
Önceden tek tek fotoğraf ekliyorduk güncellemeyle birden fazla seçilebilir yapmışlar yakında da boyut küçültme sorunu ortadan kalkar belki (çok amin)Ben kırpmak istemiyorum ki, orijinal kuculsun istiyorum
Amann neyse oldu bitti şükür
Katılıyorum valla , her seferinde telden ömrüm gittiYeminle telefondan konu açıp resim yüklemek kadar zor şey yok yazıyorum garip şeyler çıkıyor resim boyutu ise işkence,
Telefon fena yavaşlıyor bende deTelefonun da boyut küçültme özelliği varmış benim,kurcalarken buldum ,yine de oyalıyor küçültme işlemi.
Dosyadan tek tek mi yükleniyor du ben birden fazla seçip atıyordumÖnceden tek tek fotoğraf ekliyorduk güncellemeyle birden fazla seçilebilir yapmışlar yakında da boyut küçültme sorunu ortadan kalkar belki (çok amin)
Ben birden fazla seçemiyordum acaba benim telefonla mı ilgiliydi?Dosyadan tek tek mi yükleniyor du ben birden fazla seçip atıyordum
Nasıl yaptın tarif isterimOhhh ne güzel olmuş yesinÇorbalarınızı kıskandım akşam beyaz lahana çorbası yapmıştım buğdaylı onu çekeyim dedim .Kız yiyeceğim sandı bende isterim dedi ,yiyor şimdi
Lunya ekmeği son anda senin için koydum
Eki Görüntüle 2114475
Gece yemek mi? hemen o kızı diyet sayfamıza yollaÇorbalarınızı kıskandım akşam beyaz lahana çorbası yapmıştım buğdaylı onu çekeyim dedim .Kız yiyeceğim sandı bende isterim dedi ,yiyor şimdi
Lunya ekmeği son anda senin için koydum
Eki Görüntüle 2114475
Bırak yesin sonra yiyemiyecekGece yemek mi? hemen o kızı diyet sayfamıza yolla
Bilmiyorum kiBen birden fazla seçemiyordum acaba benim telefonla mı ilgiliydi?