Süülememmmm sürprizKim kim Kim
Ben hep telefondan giriyorumYeminle telefondan konu açıp resim yüklemek kadar zor şey yokyazıyorum garip şeyler çıkıyor resim boyutu ise işkence,
Bende konu açmayı telefondan daha çok sevıyorum :)Ben hep telefondan giriyorum
Neyse akşam 12 den sonra verde bakem kimmiş :)Süülememmmm sürpriz
Evet elim çok alıştı benim. İki yıldır bilgisayar açmıyorum hiç :))Bende konu açmayı telefondan daha çok sevıyorum :)
Resımlerıde çektıkten sonra buraya yuklemecen önce hepsini azcık kırpıyorum .
Olduda bitti meaaşaallahh
Yok ben sadce konuları telden açıyorum :)Evet elim çok alıştı benim. İki yıldır bilgisayar açmıyorum hiç :))
Sorma sorma o kadar uğraştım (sen kadar olmasa da) bi 2017 yazarak kendi kendimi diskalifiye ettiriyordumYoksaaa taaaaa 2017 de yapptındaa simdi mi paylaşıyırsun
itiraf geliyorSorma sorma o kadar uğraştım (sen kadar olmasa da) bi 2017 yazarak kendi kendimi diskalifiye ettiriyordum
Ablacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim
Canım Rabbim şifa versin inşallah ciddi birşey değildirAblacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim
KaşınıyorumH E nörünn
Gördüm kaşındığını hazırmısın uçuşa kaç gündür zorluyodun gittim gidicem diyeKaşınıyorum
Şu yarışma bitene kdr ban almazsam iyi
Sen apıyosunn heyecan var mı heyecann
10 saatlık pişen etim gibi 10 saat kaldı
Çok geçmiş olsun canım nesi var .Ablacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim
Yok kız gitccek bişey yazmadımGördüm kaşındığını hazırmısın uçuşa kaç gündür zorluyodun gittim gidicem diyeinşallah geceden önce gitmezsin kendine oyda veremezsin o zaman
Ben siyasete konu açmam bir daha zaten belli bir siyasi görüşümde yok hepsi nefsinin esiriYok kız gitccek bişey yazmadım
Şuan gelen mesajları görmezden geliyorum
Saol canım Allah razı olsun, akciğerinde su toplanması var canım, düzelir inşallah rabbim dermansız dert vermesin.Canım Rabbim şifa versin inşallah ciddi birşey değildir
ya aslında ınan herkesın görüşüne saygılıyım asla sen neden şu partilisin bu partılısın demem .Ben siyasete konu açmam bir daha zaten belli bir siyasi görüşümde yok hepsi nefsinin esiri
Takipteyim o konuları ben okuyup kendi kendime söyleniyorum öyle daha iyi